Jump to content

Ole Henrik

Arsenal Norway
  • Posts

    651
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ole Henrik

  1. --> QUOTE(Stefan B @ May 1 2011, 02:14 PM) 223251[/snapback] Subotic er nok hakket bedre enn Djourou, men Phil Jones og Sakho er ikke det. Sakho derimot (og Phil Jones) kan brukes på andre posisjoner som venstreback og DM. Så sånn sett får man en potet. Dog hvis vi skal ha en spiller som kan spille flere posisjoner så er Jan Vertonghen mitt førstevalg. Ren midtstopper så blir det Subotic selv om jeg ser på han som høyst uaktuell. Forøvrig tror jeg Taye Taiwo ville gjort en forholdsvis lik jobb som Clichy, men han har et langt bedre endeprodukt enn Clichy. Akkurat som Baines. Tror også Jose Enrique ville vært en god erstatter. Van Persie/Vermaelen er nok de største kapteinsemnene etter Cesc. Szczesny og Wilshere etter det igjen kanskje. Det er vel ikke akkurat så mange gode alternativer. Utifra det jeg har sett av Dortmund kamper i år burde vi være mer keen på Subotic sin stoppermakker Mats Hummels. Han har vært bedre en Subotic denne sesongen og dannet Bundesligas beste forsvar med Subotic. Så heller Hummels selvom det er ingen stor sjanse for at vi får noen av de. I tillegg har Mats Hummels startet å etablere seg som midtstopper på det Tyske landslaget som er et av verdens beste.
  2. --> QUOTE(Stefan B @ Mar 10 2011, 09:35 PM) 219850[/snapback] Balázs Dzsudzsák ble i sommer og høst linket til oss. Så sånn sett er det ingen umulighet Tror han er fullt på nivå med Hazard, er eldre, men også trolig mye billigere. Snakker sikkert rundt 80-100 mill.
  3. Kunne virkelig tenkt meg Ungareren Balazs Dszudzsak til Arsenal. Han er rask, driblesterk, en kanon god venstrefot og målfarlig. Han er 24 år gammel, så han er ikke alt for gammel, så jeg har virkelig tro på at han kunne tatt rollen på venstrevingen/høyrevingen.
  4. --> QUOTE(Stefan B @ Dec 28 2010, 05:03 PM) 212618[/snapback] http://www.arsenal.com/news/news-archive/f...%28News+Feed%29 Nasri med hele 5 mål! Han har det med å score vakre mål ja Edit: 6 mål faktisk Målene til Nasri står tilsammen med 85 % av stemmene på sine 6 mål tilsammen. Det sier vel alt over hvilken fantastisk spiller han er! Mine personlige favoriter er Nasri mot Porto og Nasri nr 2 mot Fulham
  5. Vi har jo Rudolph Austin også en okse med enorm fysikk. Han har et enormt potensiale som passer PL mye bedre en TL. Fra Jamaica så han er tilstede når Song er vekke.
  6. Wohoo!! Velkommen til Arsenal Laurent
  7. Så har han fått seg en ny arbeidsgiver Kanskje han blir god i Fulham?
  8. Mario Ballotelli da? Kunne ikke det vært et prosjekt for Mr.Wenger da? Han har jo alle grunnlag til å bli en spiss i virkelig toppklasse visst noen hadde greid og fikse oppførselen hannes.
  9. Tottenham - Arsenal 1-1 FM: Pavlusjenko
  10. Arsenal-West ham 3-0 FM: Andrei Arshavin
  11. Ole Henrik

    Aaron Ramsey

    Er så jevlig trist! Håper virkelig karrieren ikke ryker. Føler at dette skjer oftere med oss en noen andre klubber Get well soon Aaron
  12. Kan vi ikke bare slå fast i dag reddet faktisk Almunia 3 poeng for oss. Er ingen Almunia elsker vet at han har kostet oss mange 3 poengere i det siste, men i dag var han faktisk god. Han hadde en klasseredning, var god i feltet og plukket det som kom av skudd. Kan vi ikke bare slå fast i dag reddet faktisk Almunia 3 poeng for oss. Er ingen Almunia elsker vet at han har kostet oss mange 3 poengere i det siste, men i dag var han faktisk god. Han hadde en klasseredning, var god i feltet og plukket det som kom av skudd.
  13. Arsenal-Man Utd 0-2 FM: Rooney Tror dette blir tøft i dag
  14. Arsenal-Everton 3-0 FM: Vermaelen
  15. Arsenal-Hull 5-0 FM: Eboue
  16. Virker som en meget spennende spiss det her. Ser ut som han har det meste til å bli en spiss i verdensklasse
  17. Arsenal-Stoke 1-0 FM: Eduardo
  18. Arsenal-Chelsea 1-0 FM: Rosicky
  19. Sunderland vs Arsenal 0-2 FM: Rosicky Tipper Rosicky siden jeg fikk nettopp ny bortedrakt med navnet hannes bakpå
  20. Arsenal 3-0 Tottene FM: Eboue
  21. Gratulerer til Arsene Wenger! Nå får vi håpe at han blir et par 1000 dager til
  22. Adler er allerede en klassekeeper, men tror nok han hadde blitt i det dyreste laget for oss. Tyskland har jo nå to unge klassekeepre i Neuer og Adler. Igor Akinfeev håper jeg på og tror han hadde passet inn hos oss, han tror jeg vi kunne fått for 10-12 mill £ og. Eneste svakheten jeg ser på Akinfeev er vel høyden, men har hørt at han er trygg i feltet og har en fantastisk spenst.
  23. Arsenal 2-0 Portsmouth FM: Arshavin
  24. Everton-Arsenal 0-1 FM: Eduardo
  25. Valencia 0-2 Arsenal FM: Eduardo
×
×
  • Create New...