Jump to content

thegunners4ever

Arsenal Norway
  • Posts

    757
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thegunners4ever

  1. Noen her som har en billett til overs til Milan-Arsenal 15.feb? Kan godt betale 3-4 ganger av face value om det er ønskelig! Trenger sårt en billett!
  2. Veldig lett å kjøpe på gata før kamp:)
  3. Jeg er nr 25750 ca på venteliste. Usikker på hvor lang den er totalt. vært på lista i snart 2 år.
  4. Noen som har ei side å anbefale til å kjøpe billett til ligacupfinalen?
  5. Noen som kan skaffe meg 2 billetter til bortekampen mot Barcelona i bortesvingen? Betaler godt.
  6. Ikke noe problem. Man velger bare 2 stk billetter og trykker ''Assign'' foran billett nr 2. Altså det medlemsskapet man ikke er innlogget med. Så fyller man bare inn etternavnet til personen som er registrert på medlemsskap nr 2. Noen som har mulighet til å skaffe meg 1 billett til Arsenal-Barcelona? Fikk 1 billett gjennom trekningen i supporterklubben, men trenger 1 til.
  7. Noen som tilfeldigvis har en billett til overs til Arsenal-Shakhtar Donetsk??
  8. Jepp billett er i orden. Tenkt dere på The gunners før kamp?
  9. Noen flere som har tenkt seg over på CL kampen mot Braga på Onsdag??
  10. Bortefansen sitter i svingen ved block 21 og 22.
  11. Fabregas fikk en kjempefin mottakelse Stor applaus.
  12. Nei, man får ikke nytt. Man beholder bare det gamle kortet..
  13. Jeg fikk opp samme feilmeldingen før idag da jeg ordnet en billett for en kompis. Du må bare velge en annen ''block''. Øvre del ved svingen(green quadrant) er satt av til ''familie-medlemmer'', så må velge enn annen ''block'' Jeg har desverre ingen andre tips enn å måtte bruke ''svartebørsmarkedet'', og det ville jeg nok ikke gjort.. Det blir fort veldig dyrt. Men kan sjekke priser på ulike steder, og se hva det ligger på, men fort vekk veldig dyrt. Fotballtur, selger billetten for 2400 kr, som naturligvis er dyrt det også, men må regne med å gi en del for billett til en slik kamp, om du ikke er heldig å får ordnet det sjøl. Du får søke litt rundt omkring å se om du finner noe rimelig. Google: Fotballtur til England! Ellers har du jo ticket exchange da. Blir nok lagt ut litt der innimellom, men der må man følge godt med i hvert fall..
  14. Hei! Å få billett til en rimelig penge til en slik kamp er vanskelig. Men ikke umulig hvertfall. Jeg prøvde sjøl for en kompis å ordne billett til han med red membership, men det var håpløst. Uansett, når jeg var på semifinalen med United i Mai dro jeg uten billett. Mistet egentlig håpet for å få sett kampen, men gav meg ikke! Til en semifinale i CL blir det nesten uansett dyrt, jeg gav 2500 kr. Sjøl om det er mye penger, skulle jeg se kampen! Tidligere på dagen sa en 5000 kr. Jeg skulle gjerne ordnet deg billett, men det klarer jeg desverre ikke. Men uansett, om du prøver å kjøpe billett på svartebørs, som også jeg har gjort, har jeg hvertfall 2 råd: - Ikke gi deg med å presse ned pris! Vent til ikke så lenge før kampen.(kanskje så lite som 20 min før kampstart.) Oppvarmingen kan man alltids takle å gå glipp av, om man får sett kampen! Da får det så være at man ikke får se spillerne komme ut når de skal varme opp. - Ikke gjør det synlig i det hele tatt hvor du har kjøpt billetten din! Da kommer du deg hvertfall inn på stadion, og får sett kamp om du får ordna deg billett!
  15. Nei, det kan ta opptil 3 uker å få kortet mener jeg det sto når jeg ordna meg medlemskortet mitt. Og nå er det jul, så tar jo litt lenger tid.. Får det sikkert snart Skal du bruke det nå snart så det haster litt å få det eller?
  16. Tror nok dette stemmer bra! De oppfordrer jo til å vente på medlemskortet, før man ordner billett.
  17. Okey Ja er ålreit å sitte langt oppe! Får en fantastisk utsikt. Satt på block 113 ifjor mot Tottenham. Veldig høyt. Syk utsikt! Er så å si helt utsolgt nå så ticket exchange skal ordne seg Edit: Da sees vi på The Gunners pub
  18. Kult Jeg og kunne fått idag, men har lyst på ''kongebilletter'' på langsida.. Ser jo bra uansett hvor man sitter der, og har sittet litt forskjellig steder, men lyst på midt på langsida ca nå Ser ut til at det lite billetter igjen nå så bør ordne seg. Hvilken pub har du tenkt deg på før kamp?
  19. Er det god sjanse for at det blir ticket exchange mot Everton tru? Er mest keen på langsidebilletter, og det begynner å bli lite med plasser ledig nå så håper det går til ticket exchange.. Flere som har tenkt seg på Everton hjemme 9.januar?
  20. Tror man må ha begge kortene, før man kan kjøpe 2 billetter. Sikkert noen som veit mer om det men..
  21. Man kan ha max/opptil 2 medlemsskap på seg selv
  22. Når jeg nå hørte ordet dagstur i forbindelse med Arsenal-Villa ble jeg fryktelig fristet. Viste ikke før nå at den er flyttert til tidligkamp på søndag. Det må jeg si frister
×
×
  • Create New...