Jump to content

jobosol

Arsenal Norway
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jobosol

  1. Hei

    Jeg lurer på om det er noen som har erfaringer med TicketExchange som RedMember, og lurer på om det er sannsynlig at det vil komme billetter tilgjengelig der når det nærmer seg kampdag for Bayern eller Sunderland.
    Har sett i løpet av høsten at når det nærmerer seg kampdag dukker det alltid opp ledige billetter, vil det være tilfellet for disse to kampene også? :gimme:

  2. - Arsenal så på Tarik

    http://www.dagbladet.no/sport/2008/04/21/533240.html

     

    Hadde aldri trodd at jeg skulle linke til Se & Hør, men anyway

    - Ville ikke sagt nei til Arsenal

    http://www.seher.no/php/art.php?id=522780

     

    Tarik har for all del massevis av potensial, men jeg tror at han kanskje blir litt for veik til PL. Han hadde sikkert hatt godt av å utvikle seg i en liga som f.eks den nederlandske, før han tar steget opp til en av de store ligaene.

  3. Dette er rett og slett triste nyheiter dersom det viser seg at Henry skal til Barcelona.. Han er nok ein av dei aller største som har spelt i Arsenal nokon gong, og han har bidratt med å fylle opp pokalskapet vårt. Kunne sjølvsagt tenkt meg å hatt Henry med vidare i klubben, men dersom han ikkje ønskjer det ser ingen grunn til tvinga han til å vera hos oss.

     

    Dersom det skal vera slik at heile laget rasar saman på grunn av ein spelar då er det noko alvorleg gale. Arsenal kan ikkje vera ein korthus klubb som består av ein spelar eller ein leiar, og forsvinn dei går alt i dass! Det har skjedd før at me har mista store spelarar, men me har klart oss brukbart utan dei.

     

    Men før eg ser at det bekrefta på arsenal.com har eg forsatt eit håp om å sjå Henry i Arsenaldrakt

  4. Reknar med at prisen på Reyes stiger litt er dagens kamp;) 2 mål og har vore med å snudd kampen for Real Madrid, og sterkt delaktig i Real vinn serien i dag... Kanskje Real vil behalde han allikevel :P

  5. Iflg en del rykter som florerer rundt omkring på diverse forum nå så representerer Silkmann SFX og SFX har Owen i stallen. Vi får nå sjå da. :-|

     

    Skal bli spennande å sjå på tirsdag om det faktisk er noko i desse rykta... Ei mogleg stor signering er ikkje noko å forakta.. ;)

     

    At det er snakk om Owen har ikkje eg fått med meg, men har sett på diverse forum at det har vore snakk om ein mogleg bytehandel med Reyes til ein spansk klubb. Dette er vel i grunn berre spekulasjonar, men me får sjå på tirsdag om det har skjedd noko ;)

×
×
  • Create New...