Jump to content

Oskar16

Arsenal Norway
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Oskar16

  1. Tunge dager for Wenger-haterne nå, man prøver desperat å finne ting å sette fingeren på men det hele blir liksom litt kleint, særlig etter at spudz fortjent fikk juling og Øzil forklarer verden at Moyes var uaktuell for ham og at Wenger var årsaken til klubbyttet, også veldig interessant å se uttalelsene fra både Løw og Klopp, ensidig hyllest av vår manager. Hvor er det blitt av alle rødglødende innlegg om en manager som er utdatert, mangler taktisk klokskap og er evneveik på transfermarkedet???

    Troll_4fa9a4_1107736.jpg

  2. Det med Eboue er som sagt ikke rasisme, men sinne. Man er også i sin fulle rett til å mene at tyrkere er møkkafolk uten at det havner i rasismekategorien. Rasisme er at man ser andre folkeslag som underlegne på grunn av genetiske forskjeller. Det er med andre ord fullt lovlig å mislike folk fra Tyrkia uten at man skal korsfestes av den grunn. Synes man skal være forsiktig med rasismekortet. Det blir spilt alt for ofte.

    At rasismekortet trekkes fram alt for ofte er det liten tvil om, alikevel mener jeg at 14Robinho's kommentar går i kategorien rasisme. Og ikke like Tyrkere bare fordi de er Tyrkere, mener jeg er rasisme. Det er også veldig urettferdig mot Tyrkere at alle stemples som "møkkafolk" bare pga enkelte personers handlinger.

  3. Dette er grunnen til att jeg aldri skal til Tyrkia på ferie mere = Møkkafolk!

    Er ikke dette det vi alle sitter og snakker ned om, nemlig rasisme?

     

    Alle land har sine drittsekker, her var det bare flere på ett sted. Skal alle andre hate oss nordmenn pga Anders Behring Breivik, eller skal vi hate alle afrikanere pga Idi Amin? Det ville vert for dumt. Skal du dømme noen, døm dem som enkeltpersoner og ikke flertall!

  4. Så at Galatasaray har lagt inn et bud på under £8 mill for Lukas Podolski. Kunne dette vært noe eller har virkelig Podolski tapt seg så mye at en prislapp på under 80 mill kr og forhandlinger med Galatasaray er helt naturlig?

    Har ikke sett så mye av han i det siste, men han har vel aldri vert fantastisk på klubblag. Han har først og fremst skapt navnet sitt på landslaget, hvor han har 83 kamper og 42 mål i en alder av 25-26 år.

  5. Jeg mener vi trenger begge deler pluss en annen kreativspiller som kan spille på kanten eller sentralt. Helst på kanten, men mtp. at Oxlade-Chamberlain og Miyaichi er kantspillere så tenker jeg nok Wenger ikke vil "drepe" utviklingen deres.. <_<

     

    Uansett: En midtstopper og en spiss burde vært aktuelt mtp. at det er tynt bak van Persie og Vermaelen.

    Vi trenger kanskje en spiss, men synes vi burde fokusere på posisjonene i denne rekkefølgen; midstopper(FV), venstreving (FV), venstreback(FV), anker(BKU), kreativmidtbane (BKU/RT), spiss (BKU).

     

    Edit:

    FV= Førstevalg

    RT= Rotasjon

    BKU= Backup

  6. Den setninga har vel Wenger brukt i så mange år at den har gått ut på dato, er bare tull det han sier, Wenger hadde klart å henta spillere vis han virkelig ville.

    Men når han er så jævla sta og gått seg fast i sin egen værden at han ikke skal bruke penger blir det vanskelig å tro at Arsenal skal klare å holde seg i toppen.

    Wenger har gjort mye bra for Arsenal, men tiden er inne nå at han innser at Arsenal blir dårligere å dårliger for vært år slik Wenger driver på nå.

    At Wenger som Manager for Arsenal snart er over er det ingen tvil om, med denne spillerstallen Arsenal har nå vil de sikker tape en del kamper.

    Så da vil tollmodigheten hos fansen ta slutt, med Cesc og Nasri som ikke er skada men på vei bort fra klubben gjør det bare være for Wenger.

    Jeg mener Wenger bør skjerpe seg på overgangsmarkedet, og at styret denne sesongen burde vurdere Wenger nøye. Allikevel er jeg redd for hva som skjer dagen Wenger forlater klubben.

    "You never really know what you got, until it's gone"

  7. jeg håper vi driter i å kjøpe en midtstopper og konsentrerer oss om å kjøpe en spiss som skorer mål. får alle vinger i Arsenal til å bli mer direkte. vil at arsenal skal skyte flest skudd i pl. må få inn en sentral midtbane spiller om cesc selges. takk det var alt. som over avslutter jeg med tikk-takk-tikk-takk

    Hvorfor skal vi drite i og hente en midtstopper som vi virkelig trenger, og konsentrere oss å kjøpe en spiss som vi ikke nødvendigvis trenger?

    Vil gjerne høre logikken i det.

  8. Szczesny

     

    Sagna - Samba - Vermaelen - Gibbs/Traore

     

    Jadson/Walcott - Song - Wilshere - Mata

     

    v. Persie - Gervinho

    Szczesny

    Sagna - Samba - Vermaelen - Abidal/Traore

     

    Gervinho - Song - Wilshere - Robben/Hulk/Gøtze/Ribery/Hazard/Mata/Kagawa/Elia/Quaresma

     

    V.Persie - Walcott/Hulk/?

     

    Så snakker vi ;)

  9. Fra Jadsons hjemmeside.

     

    http://www.jadson.com.br/

    Tror han kan være et godt kjøp, utenatt jeg har sett så veldig mye av han. Er også en god mulighet for at han valgte og smi mens jernet var varmt og utnytte ryktene for og presse andre klubber.

    Uansett skal vi hente noen fra Shakhtar skulle jeg gjerne sett Srna, Douglas Costa, Willian og Chygrynskiy komme inn.

  10. Heller Scott Dann enn Phil Jagielka (hvor prisen ryktes å ligge rundt £20M) og Gary Cahill for £15-17M. Dog foretrekker jeg fortsatt Samba, men slik det er om dagen så vil jeg bli meget glad for nesten uansett hvilken forsvarsspiller kommer inn såfremt det ikke er Silvestre eller Sol Campbell.

    Hadde ikke hatt noe imot Sol Campbell så lenge det hentes inn et solid førstevalg i tilleg. Tror han kan ha en veldig positiv påvirkning på de yngre spillerene.

  11. Hvis SAF hadde solgt han hadde det vært fordi han ikke var god nok. Er han ikke god nok for dem, er han ikke god nok for oss. Så nei takk

    Men der konkurerer han med Hernandez, Rooney, Berbatov, Macheda, Owen og Diouf, hos oss er det bare Van persie, Chamakh, Vela og Afobe.

    Tror han kan bli en hit om han signerer, men om det sjer er vel heller usansynlig.

  12. Forstår at dere valgte og fjerne thumbs up/down, siden det var flere som oppførte seg som idioter og missbrukte denne funskjonen. Synes alikevell at den hadde en mening, da vi kunne gi en + på gode innlegg, og gi gode brukere den annerkjennelsen de fortjener. Når det gjelder thumbs down knappen burde den enten fjernes eller ordnet slik at den kan brukes maks et bestemt antall ganger per uke/måned.

     

    Mitt forslag er at thumbs up/down kommer tilbake, men med ett maks antall rundt 5 thumbs down i måneden.

  13. Den mannen våkner aldri :angry: :angry: :angry:

     

    Jeg bli bare mer og mer oppgitt :angry: :angry:

     

    Bli kvitt den mannen før hele sesongen er over i august :angry: :angry:

     

    Må tilbake på begynnelsen av 80 tallet for å finne et dårligere Arsenal-lag

     

    Skremmende hvor fort det har dalt og 1-EN- mann har skylda

    WENGER!!!! :angry: :angry: :angry:

    10 angry smileyer..? Enten er du enormt barnslig/umoden eller 10 år!

  14. han er født i Italia med brasiliansk mor eller far og bodd i spania nesten hele sitt liv om jeg ikke tar feil..

    Spilt 8 år i Flamengos ungdommsavdeling.

  15. Hvis disse to ungguttene skulle utvikle seg til å bli reelle forsterkninger så er det ingenting som ville gledet meg mer.

     

    Jeg tror nok usikkerheten om hvem som går også bidrar til nøling om hvem vi skal hente inn. Egentlig er jeg riktig så positiv mht til dette overgangsvinduet.

    Hvis de slår til og blir gode forsterkninger er det jo flott, men problemet ligger i ordet "HVIS". Det er ingen garanti for at de vil slå til og når de også er så uskrevne kort, er det rett og slett gambling. Det har vi gjort nå i 6 år uten suksess, mens Man Utd, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen osv, alle erstatter svake punkter i laget.

     

    Det jeg vil fram til er rett og slett at det er på tide vi slutter og håpe at en 18-20 år gammel guttunge nesten uten tidligere spilletid, kan komme inn og hjelpe laget til gull.

×
×
  • Create New...