Jump to content

n1ck

Arsenal Norway
  • Posts

    845
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by n1ck

  1. 2n8cuc3.jpg

     

    Her var bortedrakten langt penere. Faktisk veldig fin. Men hjemmedrakten er fremdeles stygg i mine øyne. De hvite stripene er alt for voldsomme og tykke. Skal vi ha hvit på drakten (noe vi alltid skal), så skal hele armene være hvite, ikke bare en tykk stripe!

     

    Sant det du sier her Helmik'n. Den er fremdeles stygg i mine øyne også. Det passer ikke helt inn med de tykke stripene. Hadde blitt penere med en liten hvit stripe på sidene (slik gullstripen fra denne sessongen)

  2. Er det noken som veit om det er ei fast plassering på billettane som supporterklubben har fått tildelt eller om det er heilt tilfeldig. Har kome i eit lite dilemma då eg fått tilbod om billettar på club level i tillegg til ifrå ASN.

     

    Tror det ikke er noen fast plassering på billettene.. Etter mine to turer over til Emirates så har jeg aldri sottet på samme plass eller i nærheten.. Så tror det er helt tilfeldig hvor du sitter egentlig :P

  3. På én uke har både Arsenal og Liverpool gått seirende av San Siro til lyden av et applauderende hjemmepublikum. Det forteller det meste om styrkeforholdet mellom Premier League og Serie A for tiden. Men viktigere er det at det kanskje gir grunnlag for håp om fredeligere tider på italienske fotballtribuner. En lang rekke tribuneskandaler har skjemmet landet de senere år, og i første rekke gått utover den fredelige hverdagssupporter.

     

    Dårlig vedlikeholdte tribuneanlegg, kampfiksing-skandalen og tribuneskandalene har alle bidratt til at Serie A i øyeblikket ser mindre konkurransedyktig ut enn på mange mange år. Og for en som både er forelsket i fotball og i landet Italia, er sportsånden utvist i Italia et uventet, men svært velkomment tegn. Jeg velger å tro det er første skritt på veien mot bedre tider.

     

     

    Sant det du sier der.. Det er rett å slett trist å se på italiensk fotball for tiden. Ikke bare pga publikum som piper hele kampen på motspillere og egne.. Men også hvordan spilleren ligger nede og har "smerter" av en takling :)

     

    Men en ting jeg lurer på, hva hadde Liverpool vært uten Torres ?

  4. Det er sikkert morsomt for et taperlag som Spurs å vinne noe, men er ikke reaksjonen til Keane litt i overkant...? Mannen gråter jo.

    Tross alt er det bare Carling Cup.

     

     

    Reaksjonen til Keane er ikke i overkant.. Mannen gråter selvfølgelig fordi de har vunnet Carling Cup (en av de største trofeene i Europa, utenom Champions League)

     

    Gratulerer !

    Tror du Fabregas, Gallas, Adebayor eller Toure ville grått hvis de hadde vunnet Mikke Mus? -Neppe.

    Dessuten er Carling Cup-trofeet veldig lite...

     

     

    En lite stykk ironi i det jeg skrev da :)

  5. Det er sikkert morsomt for et taperlag som Spurs å vinne noe, men er ikke reaksjonen til Keane litt i overkant...? Mannen gråter jo.

    Tross alt er det bare Carling Cup.

     

     

    Reaksjonen til Keane er ikke i overkant.. Mannen gråter selvfølgelig fordi de har vunnet Carling Cup (en av de største trofeene i Europa, utenom Champions League)

     

    Gratulerer !

  6. Nå må jeg bare le for meg selv ! Var en som la meg til på MSN Messenger i dag, vet ikke hvem det var. Men plutselig begynte han å si at Arsenal var det største dritt laget osv.. Så viser det seg at han var spudz fan. Haha, snakk om å ventet flere år på å endelig gjøre noe så barnslig !

×
×
  • Create New...