Jump to content

oedegaard

Arsenal Norway
  • Posts

    935
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oedegaard

  1. Syns det er rart at det er så mange som går dit. Det er 11 som får starte hver kamp, og det blir nok en helsikes kamp om plassene. Det blir garantert misnøye etter hvert. Skal ikke se bort ifra at dem mister et par til neste år. Men, men, gjenstår å se ;)

  2. Det der.. Jeg sier ikke mer.

     

    All respekt til homofile, men ikke til denne homsen.

    Legningen har ingenting å med å gjøre at jeg ikke har respekt for han. Mangel på respekt kommer ene og alene av at han er den mest selvgode og hovene personen eg kan komme på. Han elsker seg selv så høgt at når han har sex så roper han sikkert sitt egent navn.

    L o L :(

  3. Meget bra skrevet. Wenger innså nok sine feil allerede før jul, viss ikke hadde Arsjavin aldri spilt hos oss nå. Tror ikke vi skal se bort ifra at sommeren i år blir grov for lommeboka, men bra mtp. det sportslige. La oss håpe det i alle fall.

     

    But, with the pressure almost totally off now (whatever some say about still chasing third, which is nothing more than a pipe dream), now is the time for Wenger to start planning for next season and a serious assault on silverware.

     

    This is the time to blood young players. Let’s see Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carlos Vela, Kieran Gibbs and even Kyle Bartley given an extended run in the side. Let them learn and fail and frustrate and entertain and do all the things young and inexperienced players tend to do.

     

    Om jeg ikke husker feil var det mange som håpet akkurat dette i fjor på ca. samme tidspunkt. Bruk spillere som ikke har spilt mye og la dem prøve seg på toppnivå. Ble det gjort?

     

    Regner med å se Wilshere, Ramsey, Vela med flere få prøve seg. Vi har jo ingenting å tape.

  4. Ja, Wenger har virkelig en jobb å gjøre. Først og fremst må han gjøre alt for å holde på de spillerne vi har i tillegg til å forsterke laget med noen virkelig knallharde spillere som kan ta på seg drittjobben og heve laget med knallhard jobbing.

     

    Er kun én spiller jeg gjerne ser forsvinner ut av døra til sommeren og det er Adebayor. Enten må han virkelig skjerpe seg og begynne å jobbe for å bevise at han er verdig Arsenaldrakta. Det han har gjort i år er rett og slett elendig. Enormt liten arbeidsvilje i tillegg til å virke som om han allerede er et annet sted.

     

    Håper virkelig Gazidis klarer å gjøre sitt for at de viktigste spillerne våre blir og VIL bli. Tror som er nevnt av andre at Gazidis kan komme til å bli vår største og beste signing på mange år.

    Også må vi ikke glemme Arsjavin. Tror nok han er nøkkelen til å holde på de fleste i år, men henter ikke Wenger flere i sommer tenker jeg vi mister 4-5 av de beste neste januar eller til neste sommer. Det er og blir med Wenger. Adebayor har vist denne sesongen at han ikke er god nok for den beste ligaen i verden.

  5. ;)-->

    QUOTE(Stefan B @ Apr 5 2009, 06:42 PM) 164302[/snapback]

    Ble utligning. Syns uavgjort er fint her.

     

    Utrolig, ManU har hatt 2 sjanser og puttet på begge 2. Er rett og slett irritert over hvor effektive de er i dag, Villa har vært klart best i denne kampen, men hjelper jo jævla lite når Ronaldo bestemmer seg for å klinke ballen i mål 2 ganger :)

    He's still a pussy :D

  6. bombe?

    - Vi stenger rommene hans(Ronaldo) bra, og gjør en kanoninnsats i forsvaret. Han skapte ikke så mye på Råsunda heller, så han kan vel ikke mye bedre, sier Nilsson.

    Han er jo en flopp i forhold til i fjor. Fergie burde senket lønna hans - han er blitt lurt.

     

    Morsomt at mine "kjære" kjente fortsatt mener Ronaldo er best i verden.

  7. Æsj! liker virkelig ikke at Man U vant denne cupen. Det får holde. Nå vinner de etter all sannsynlighet ligaen, så dette begynner å bli ille. Unner virkelig ikke at SAF vinner CL eller FA-cupen igjen! Sååååå gode har de ikke vært i år!

    De har nok fire (4) troféer i mai.

  8. SAF flytter Welbeck ned til reservelaget grunnet arroganse etter en mål feiring. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article2548784.ece. Det er visst ikke bare hos dommerne Ronaldo har sine egne regler...

     

    Og hva var det idag med å ikke vise ut Ronaldo? Han sparket til en Blackburn spiller, noe dommeren MÅ ha sett. Eboue får gult for å bare løfte foten, mens Ronalo får lov til å sparke og spytte. Er så jævlig drittlei! Når kommer FA/dommerne til å gjøre noe med oppførselen hans? Eller er det store spørsmålet, kommer de noen gang til å gjøre noe? Jeg kunne utifra denne sesongen samlet inn et videoarkiv, som hadde vært nok til å suspendere ham hele året, hadde bare FA vært nøytral...

     

    Skryt til United som for tiden er flere hakk bedre enn alle andre i PL, men ett av de "hakkene" har de rett og slett fått fra dommerne.

    Da jeg idag fikk melding fra en kompis: VIVA LA Ronaldo etter at han skåra på frisparket, tenkte jeg: Fy f*** så glad jeg er for at jeg ikke holder med verdens kvalmeste lag! :)

    Ja, det var på tide at raketten gikk inn. :)

  9. Tja, det øverste han nevner er jo i og for seg riktig. Det med fansen er ganske enkelt feil. Han drar alle under en kam og det er typisk "jeg er 15 år og bedreviter". Selvfølgelig, noen heier på pga. resultater og medgang - det betyr ikke at alle gjør det. Det blir det samme som å si at alle islamister er selvmordsbombere. Vesle Solaar kan kose seg på TV-forumet og motgangen til Tottene, mens vi koser oss her inne med motgangen til vårt kjære lag som i alle fall innehar et håp.

     

    Edit: medgang i stedet for motgang.

×
×
  • Create New...