Jump to content

Andre

Arsenal Norway
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andre

  1.  

    I følge det Özil selv sier til tyske medier, tyder mye på at Wenger har lovet ham at han er den første i rekken av storsigneringer de kommende årene. At Özil takket nei til et mer lukrativt tilbud i PSG underbygger dette. Det som er sikkert er at den gamle professoren har sagt noe helt annet til Mesut enn han sa til RvP for litt over et år siden. Det faktum at han var i stand til å overbevise en verdensklassespiller om ambisjonene til Arsenal, lover veldig godt.

     

    Kanskje han vil bygge spillere rundt Özil? Med tanke han er jo bare 24år, mye bedre enn hvis vi hadde satset på RvP som er 30år nå og er mye skadet.

  2. Mod ble visst sur. Jeg finn min første warn også, samt sur pm.

     

    Det synes jeg at det bør du holde deg godt for, warn er en personlig sak mellom deg og mod. Det er ikke noe du skal legge ut på forumet, prøver du å vinne vår støtte også?

  3. Hvis det har blitt nevnt i denne tråden da beklager jeg, men jeg lurer på hvor mye har vi gått ned i gjeld fra ifjor til nå?

     

    Jeg ser at vi har gjeld i 265m pund, hvor lenge til vil det ta før hele gjelden blir borte. Hvis vi fortsetter den oppturen vi har hatt inntil nå.

  4. Haha. Det intervjuet husker jeg veldig godt! Tross av alderen min.

    Skal prøve å finne en link, men viss du har fulgt med litt tilbake i tiden så har du visst det du også.

    Kanskje noen andre her på forumet kan bekrefte det til deg;)

     

    Jeg kan bekrefte at jeg har også lest om det.

  5. De som har lastet ned målet i god kvalitet.. Se på Tottenham fansen.. Det står en fyr der med hvot/lyseblå jakke, nesten nede på første rad. Så fort ballen er i nota snur han seg og går. Måten han snur seg på sier mer enn 1000 ord. Om dere kan finne han, er det verdt å ta en titt. Jeg fikk latterkrampe.

     

    Jeg har prøvd å sette meg inn i hans siste 2 minutter på Emirates Stadium. (Og som spurs-supporter?)

     

    "Fuckin' hell Robbie.. FUCKIN' HELL! Are we ever going to beat Arsenal? Now who the fuck is this lanky wanker coming on for them? Bender? Never heard of him for sure.. He is tall tho.. (Bendtner stiger til værs...) FUCK! Thats it. I'm flushing my season ticket down the toilet. I'm fucking off to support Grimsby!"

    Så han nå jeg og, rett bak Fabragas på andre rad.

     

    Det er ikke lett å være Spurs supporter! ;)

     

    Hvilket mål? Der ja, PRICELESS!!! Jeg og bruttern min står og griner av latter

  6. The gunner, så langt har du kommet med lite argumenter. Så sutrer du at folk er uenige med deg, besynderlig sier jeg bare. Argument mer på skikkelig måte, med interessant utsagn for det gjør du ikke. Bortsett fra at du sutrer for han dreit seg ut i ti sekunder idag

  7. Han har sagt at han blir til neste sesong, hvis han forlater oss nu da er han ikke lojal mot oss

     

    Gul farge liker jeg ikke, blå stue ja takk :) Hvis jeg har lovt, da lar jeg stua mi beholde fargen til jeg dør

  8. Kjedelig? Han har ikke akkurat bidratt med mye i to siste årene, så han kan ikke klage! Jeg synes at det er dårlig gjort av han og andre spillere å klage i offentlig, det som skjer i klubben bør bli løst i klubben. Istedenfor å gå til media og klage om alt. Hvor har det blitt av lojalitet?

     

    "I want people to remember my name"

     

     

    Patryk2402, jeg er uenig. For det første, vi bør få mer for han! For det andre, jeg tviler sterkt på Wenger vil bruke 58mill pund som har nu til kjøp. Vi trenger en rutine ving som er flink å skyte og en rutine, goalgetter spiss

×
×
  • Create New...