Jump to content

Andre

Arsenal Norway
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

About Andre

  • Birthday July 22

Profile Information

  • Gender
    Male

Andre's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Andre

    Arsene Wenger

    Arshavin, han har gjort bra saker inntil nå. Men jeg gidder ikke å hylle når ingenting er avgjort enda. Vi har såvidt begynt! Men det ser bra så langt.
  2. Andre

    Mesut Özil

    Kanskje han vil bygge spillere rundt Özil? Med tanke han er jo bare 24år, mye bedre enn hvis vi hadde satset på RvP som er 30år nå og er mye skadet.
  3. Andre

    Arsene Wenger

    Det synes jeg at det bør du holde deg godt for, warn er en personlig sak mellom deg og mod. Det er ikke noe du skal legge ut på forumet, prøver du å vinne vår støtte også?
  4. Hvis det har blitt nevnt i denne tråden da beklager jeg, men jeg lurer på hvor mye har vi gått ned i gjeld fra ifjor til nå? Jeg ser at vi har gjeld i 265m pund, hvor lenge til vil det ta før hele gjelden blir borte. Hvis vi fortsetter den oppturen vi har hatt inntil nå.
  5. Andre

    Thierry Henry

    Klappet de ikke? Mener st de gjorde det. Det har Henry fortjent
  6. Andre

    Patrick Vieira

    Jeg kan bekrefte at jeg har også lest om det.
  7. Hvor langt har han igjen i kontraktet sitt?
  8. Så han nå jeg og, rett bak Fabragas på andre rad. Det er ikke lett å være Spurs supporter! Hvilket mål? Der ja, PRICELESS!!! Jeg og bruttern min står og griner av latter
  9. Eboue var god idag.. Patetisk da J.Cole filmet, noe som førte til at Eboue fikk kjeft av dommer. PATETISK av J.COLE og ingen BRYR!!!
  10. Faen, vil at Spurs skal rykke ned!
  11. Robinson er verdens beste keeper, 1-3
  12. Andre

    Keeperplassen

    The gunner, så langt har du kommet med lite argumenter. Så sutrer du at folk er uenige med deg, besynderlig sier jeg bare. Argument mer på skikkelig måte, med interessant utsagn for det gjør du ikke. Bortsett fra at du sutrer for han dreit seg ut i ti sekunder idag
  13. Andre

    Thierry Henry

    Last opp i youtube, mye bedre
×
×
  • Create New...