Jump to content

The Gunner

Arsenal Norway
  • Posts

    1,846
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The Gunner

  1. Hva mer forventer du da, mister? Makan til negativitet skal man lengte lenge etter..

    Han har gjort jobben sin og fortjener all ros her inne.

    Herregud da, mann. Jeg har bare reagert på at folk roser ham opp i skyene etter et par brukbare kamper. Koscielny var vår klart beste spiller mot Sunderland. Hvorfor roser ingen ham? Almunia har ikke gjort mer enn det absolutte minimum, med tanke på at han er keeper for et lag som kjemper om tittelen.

  2. Men blackburn var forsvarstabbe, det samme var sunderland. Clichy sterkt delaktig i begge.

    Se på inngrepene til Almunia i feltet du, i begge kampene, spesielt mot Blackburn. Han har også lært seg og sette igang spillet mye raskere. Og hvilke av målene kunne Almunia gjort noe med?

    Hvor legger jeg skylden på Almunia? Du sier at Almunia har hatt mye å gjøre, det har han ikke. Jeg har ikke gitt ham noe negativ kritikk siden forrige sesong. Han har tatt det han skal ta, noe han ikke gjorde i fjor. Men flere her inne overvurderer ham.

  3. Kampen mot Blackburn og igår mot Sunderland syns jeg han har hadd en god del og gjøre. Overvurderer han ikke, langt ifra, syns bare det er sterkt og komme tilbake etter alt det presset han har hadd.

    Blackburn hadde ett skudd på mål, og det gikk inn. Sunderland hadde tre skudd på mål, og ett gikk inn.

  4. Hva har skjedd med Almunia!? Han har spilt 4 gode kamper på rad nå, imponerende etter alt presset han har vært/er under.

    Haha. Han har ikke akkurat hatt stort å gjøre. Slapp litt av nå, ikke overvurder ham. Flott at han tilsynelatende har sluttet å drite seg ut, dog.

  5. later til at noen moderatorer ikke helt klarer å finne oppgaven sin. syns det er rart at innlegg fjernes, når det ikke er noen grunn til det. synes derfor at det bør være en klarere og muligens noe mer tollerant linje for forumets innhold. blir noe tåpelig når innlegg fjernes fordi det har en humoristisk vri. var noe vitsing ang ålesund og u21 landslaget, som nå har kommet bort. klarte ikke helt å se at det skulle være nødvendig. mulig det bare er meg, men det må da være viktigere jobber for en moderator? :D

    Helt enig. Det har vært mye personangrep og krangling i det siste, men det er ikke nødvendig å gå helt nazi og fjerne all off topic av den grunn. Litt off topic er faktisk viktig, syntes jeg.

     

    Ett eller annet må gjøres med kamptrådene. Kamptrådene så langt denne sesongen holder IKKE mål. Grove skrivefeil, totalt blottet for informasjon, og store bilder som tar unødvendig stor plass. Har vi blitt for bortskjemte, eller bør noe gjøres for å heve kvaliteten?

    Hva med å ta initiativet til å lage kamptråder selv, hvis du er misfornøyd? Jeg syntes det er bra at noen i det hele tatt gidder å ta seg tiden til å lage dem.

  6. Det er her snakk om en funksjon som hindrer en i å utføre flere enn ett søk (gjelder også "Today's active topics") hvert 20. sekund. Den er åpenbart der for at ikke boter/automatiske programmer skal kunne bruke opp all kapasiteten forumet er begrenset til.

     

    Men det er klart at den ikke trenger å være på så mye som 20 sekunder.

    Er ikke de funksjonene kun tilgjengelige for forumbrukerne, da? Og må man ikke ha medlemsnummer for å registrere seg?

  7. Gud for et gnål.....

     

    search flood control er helt greit, det.

    Jeg kom med samme forslag på et annet forum. De var helt enige med meg, og fjernet funksjonen samme dagen. Alle mente at det var den mest irriterende funksjonen på forumet. På dette forumet måtte jeg mase i tre måneder før jeg i det hele tatt fikk et svar.

     

    Og nei, det er en totalt unødvendig funksjon. Si meg én positiv ting med search flood control på et forum som dette.

  8. Nå som denne tråden har moderatorenes oppmerksomhet:

     

    Nok en gang ber jeg dere; vil dere være så snille å slå av search flood control?! Det er den mest irriterende funksjonen på hele forumet, og med tanke på at en må ha medlemsnummer for å registrere seg her er den helt unødvendig.

     

    Denne gangen forventer jeg i det minste et svar.

  9. Jeg er delvis enig. De eksemplene du sier er nok å dra det litt for langt, men å bruke navn som Tabbianski og Kjegla i ren frustrasjon er greit i mine øyne. Jeg er en av dem som har klagd en del på Almunia, og det vil jeg også gjøre om andre spillere presterer rævva over tid. Det burde dog slås hardere ned på personangrep, som vi har sett alt for mye til i det siste.

  10. I went to White Hart Lane yesterday, and noticed how green and lovely their pitch was. So i summoned over the groundsman and asked him what his secret was, his reply was:

     

    “Well i do nothing, just every Saturday afternoon we put £100m worth of sh-t over the pitch and it works wonders”

     

    HAHAHAHAHAHAHAHA, 3-0!!!!! :D ;) ;)

  11. Vi kan selvfølgelig mene at han ikke er god nok for det nivået Arsenal krever som bakerste mann, men gi mannen lik behandling som alle de andre spillerene.

    Det er nettopp det vi gjør. Om det hadde vært Cesc eller Vermaelen som dret seg ut hver eneste kamp hadde vi kritisert dem også. Husker du før når Song og Diaby var rævva? Da ble de også kritisert. Men nå har de forbedret seg, og blir hyllet av de fleste her inne. Den dagen Almunia faktisk forbedrer seg tilgir jeg selvsagt alle feilene han har gjort.

×
×
  • Create New...