Jump to content

Ray1955

Arsenal Norway
  • Posts

    1,440
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ray1955

  1. 15 hours ago, RP7 said:

    Vi takler dårlig halvhøyt press. Porto og nå BM sender tre stk som starter presset rundt 5 meter inn på banehalvdelen og lar deretter neste to ledd ligge litt lengre bak og litt tettere. Ender med at Arsenal triller ball, spiller inn mot feilvendt spiller i 1. mellomrom, havner i undertall der og må slå tilbake igjen. Da flytter BM spillerne tilbake i samme posisjon og på igjen. 
    Arteta prøvde å matche dette med å trekke Saka dypere og få BW rundt. Fungerte to ganger og deretter ble det fanget opp. 
    BM måtte nesten aldri løpe mot eget mål. En løsning kan være å få ballen raskt opp på rettvendt spiller bredt i 1. mellomrom for deretter feie den inn bak forsvaret som må løpe hjemover. Spiller som mottar denne ballen må være høyreben på høyre og motsatt for å få riktig vinkel. 
    Ikke typisk Arsenal, men det ville fått mer fart og de tunge stopperne til BM hadde fått spillet bak seg og ikke hele tiden foran seg. 
     

    Straffe eller ikke; tja… Saka går etter straffe og Neuer går på. Veldig rart at dommer visker den ut og deretter blåser av. Mulig han glemte at da kan man ikke gå tilbake og bli reddet av VAR? Som vanlig er dommerne feige og vil heller bli reddet av VAR fremfor å ta beslutningen selv. 
     

    Kampen forøvrig var merkelig. De to stopperne våre gjør uvanlige feil og det resulterer i to mål. De er best når de får forsvare og være aktive. Både mot Porto og i dag blir ballen spilt rundt dem og de blir dratt ut av posisjon. Sané latterlig god og Martinelli samt Jorginho ditto svak. Resten på det jevne. 

    Veldig bra analyse av kampen og problemene våre.

  2. Just now, Tapapa said:

    Arteta bommer med laget i kveld. Han tør tydeligvis ikke å starte med Zinko grunnet farten til Sane. Kiwior var elendig. 

    Han regner  tydeligvis med at vi skal bli presset på båt venstreside og satser på at Martinelli skal få store rom å løpe i. Det fikk han ikke pg jeg kan ikke huske å sette en dårligere Martinelli ever.

    Ellers, fatter ikke at Saka får straffe helt på tampen.

    Vi slår dette lager borte, føler meg trygg på avansement. 

    Trygg !! er du seriøs ?

×
×
  • Create New...