Jump to content

Marius-

Arsenal Norway
  • Posts

    11,069
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marius-

  1. 1 hour ago, Ulfagrafr said:

    No skal eg ta meg ein dusj og lage heimelaga pizza og sjå oss gå vidare til semien mot Real Madrid! 
    eg er ikkje overbevist om at Raya er betre keeper enn Ramsdale. Må være mykje pga beinspelet i så tilfelle. Ramsdales vinnerskalle og Schmeichel-tendenser skal ikkje undervurderes heller. Men akk kjører på med Raya i mål. Zinny va skikkeleg god i fjor med unntak på eit par defensive situasjonar, men i år har han falt heilt gjennom defensivt nesten. Fråværet av Timber merkast meir no enn tidlegare i sesongen. 
    white Saliba Meghales kiwior

    saka MØ Rice Jorginho Martinelli

    Havertz

    Får vere mitt lag idag hadde eg vore sjef, men heldigvis for dykkar fansens del og klubbens del så er eg berre hobby Arsenal-manager

    Du bomma vel bare med kiwior vs tomi

  2. Da ble dette årets viktigste kamp i mine øyne, seier her og sesongen er til deles «reddet» der vi har tatt noen steg videre. Tap og vi ryker for tidlig igjen til å være seriøse utfordrere. Tror også resultatet ikveld kan påvirke motivasjonen i resterende pl kamper. 

  3. 8 hours ago, Gunners68 said:

    At han scorer på straffer er ikke en selvfølge i Chelsea 😁 I går var det vel 3 spillere som gjorde krav på å ta straffen de fikk.

    Har knapt sett sånt før tatt i betraktning tiden de brukte på den krangelen. 

    Ble mye ståhei ang det også, veldig merkelig oppførsel generelt. 

  4. https://www.vg.no/sport/fotball/i/Mox4qE/premier-league-innfoerer-semi-automatisk-offsidesystem-neste-sesong
     

    FA er noe for seg selv, de har sverget til disse strekene som de tegner opp, som strengt tatt ser ut som kjøres av en Windows XP maskin (gammelt utdatert operativsystem, med store sårbarheter)

    Når jeg ser kamper på kontinentet så er det 3D grafikk og rask visuelt for oss som tilskuer/tv-tittere. Om det er mer nøyaktig enn FA strekene vet jeg ærlig talt ikke, men det ser iallfall så usannsynlig mye mer proft ut. 
     

    klarer ikke helt å tolke hva slags system de nå ser for seg, men jeg håper de «rette» strekene er historie 

  5. Jaja, snytt for straffe. Heldige på stangskuddet i andre omgang, ellers var det i det minste bedre enn første. 2-2 og det er 50-50 om å nå semi.

    Var litt av en kamp i oppgjør #2 også, 3-3 med noen vidunderlige mål. 

×
×
  • Create New...