Jump to content

Realgooner_93

Arsenal Norway
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Realgooner_93

  1. Ja, ryktene i dag sier at de personlige betingelsene til Higuain er i boks, og noen mener hele overgangen er sikret, og at medical gjenstår.

    Men akkurat det punktet kan ta litt tid. Sneijder har vel vært på medical i Manchester i 3 år nå, og Yann M'Vila holder vel på enda i Arsenal.

  2. Nytt useriøst rykte på mølla: Hvis Arsenal og Wayne Rooney blir enige om personlige betingelser, ser det ut til at han blir Arsenal-spiller. Dette har jeg fra @GeoffArsenal på Twitter, men han pleier ikke å være så langt ute på bærtur hele tiden. Treffer ofte med lagoppstillinger lenge før de blir bekreftet og bekreftet Cazorla før han ble presentert.

    Hadde elsket Rooney i Arsenal. En spiss vi trenger.

  3. Er riktignok en veldig allsidig spiller, som også kan ta mer defensivt ansvar. Hvis ikke kan det hende han blir brukt i midten med Cazorla på kanten. Uansett så passer et slikt rykte godt inn i denne tråden ;)

    Fellaini selv skal visstnok ha sagt at han trives best som DM. God forsterkning der, siden det er litt tynt der.
  4. I følge goal.com skal Arsenal ha utløst utkjøpsklausulen til Marouane Fellaini på £22m. Ny klubbrekord for en spiller som spiller i samme posisjon som Cazorla. Skeeeeptisk.....

  5. Er jeg den eneste som ikke har kommet inn på forumet siden tirsdag kveld?

    Fikk opp beskjeden: "Account Limited This account has exceeded predefined resource usage limits and has been temporarily limited to ensure shared hosting stability. Please contact IPS support for further information." hver gang jeg prøvde å komme inn, irriterende, spesielt ettersom dette var midt i snuoperasjonen, og jeg var veldig keen på å få ut gleden :)

    Har ofte hatt det samme problemet ja.

  6. Da har endelig Southampton signert en keeper som kan stå i mål i stedet for slepphendte Kelvin Davis.

     

     

     

    Ble i 2008 kåret til verdens 3. beste keeper av fourfourtwo, og var ganske mange rykter om at han skulle signere for Arsenal før han gikk til Celtic.

     

     

    Artur Boruc ja, det tror jeg vil passe bra for Saints. Polske keepere er gode, bare spør oss :D

×
×
  • Create New...