Jump to content

jargen718

Arsenal Norway
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jargen718

  1. Genetiske forskjeller som ofte trekkes fram i rasisme er jo synlige for øyet(f.eks. hudfarge) og man kan jo se genetiske forskjeller, og se ned på folk pga det selv om man ikke veit hva det kommer av. Genetikk og genetiske forskjeller har jo eksistert siden tidenes morgen selv om man ikke kunne noe om det før på 1800 tallet.

     

    Så selv om definerer rasisme slik: "Rasisme er at man ser andre folkeslag som underlegne på grunn av genetiske forskjeller", så er jo ikke det samme som å si at det ikke fantes rasisme før man visste var genetikk var. For de kunne jo som sagt se forskjell på folk uten å vite at det var genetikk som utgjorde disse forskjellene.

  2. Nja, greit og greit. Jeg er ikke enig i det som ble sagt og det var jo en unødvendig kommentar. Men folk må få mene det de vil, så lenge det ikke går utover andre i nevneverdig grad.

     

    Tror ikke personen som sa dette mener det innerst inne uansett, ble vel kanskje irritert etter å ha sett videoen og da er det fort gjort å slenge ut en kommentar man kanskje ikke helt mener. Ser ikke poenget i at man skal hisse seg opp av den grunn eller komme trekkende med "rasismekortet".

  3. Hvis de meningene er rasistiske, så kan man kalle en spade for en spade.

     

    Det var de jo ikke, så da er jo det greit ;D Og vil si at å avgjøre om noen er rasister eller ikke er litt mer sammensatt enn som så..

  4. @GoonerFanzine The Gooner

    Big reaction to the editors claims today that Cahill AND Jagielka will be joining this week - http://bit.ly/oHyD4k.

    @GoonerFanzine The Gooner

    Nothing is ever certain in football, so all we're saying is that is what we have heard. Don't hang us if it doesn't happen.

    @GoonerFanzine The Gooner

    We hear rumours every day and very rarely go public with them so that should indicate how confident we are that the information is genuine.

     

    Dette høres for godt ut til å være sant og det er det nok også, men man vet jo aldri ;)

  5. Når har vi noen gang hentet inn skikkelige erstattere når spillere har dratt? Pires, Ljungberg, Vieira, Henry, Bergkamp, Campbell, Gilberto/Flamini har aldri blitt skikkelig erstattet.

     

    Nasri var en Pires/Ljungberg erstatter når han kom til klubben, men det var først 2 sesonger senere og han har aldri vært i nærheten av å tilføre det samme som noen av de to gjorde.

     

    Vieira ble heller aldri erstattet. Vi kjøpte et ungt talent i Diaby og han har fortsatt ikke kommet noe lengre.

     

    Når Henry forsvant ble Eduardo hentet inn for rundt 70 millioner kroner, men han fikk en skade halvveis ut i sesongen og var aldri i nærheten av å erstatte verdens beste spiss. Adebayor var en god erstatter i 3/4 av sesongen, men etter det har vi fortsatt ikke klart å erstatte Henry.

     

    Van Persie er Bergkamp erstatteren, men han er ute halve sesongen på rad og i en alder av snart 28 har han fortsatt kun 1 sesong under beltet hvor han har vært nogenlunde skadefri.

     

    Campbell har vi hvertfall ikke erstattet. Kjøper vi inn Samba eller Subotic f.eks. så kan det hende vi får en nogenlunde lignende tilstedeværelse, men det er vanskelig å finne en bauta som Campbell var. Vidic er for ManU hva Campbell var for oss.

     

    Gilberto og Flamini forsvant begge to sommeren 08. Vi hentet ikke en erstatter her selv om Diarra forsvant i januar og gjorde at vi egentlig trengte 1-2 defensive midtbanespillere. Allikevel så satset Wenger på at Denilson ville holde mål og har fortsatt ikke erstattet noen av disse. Song har heldigvis vist seg å være en dugende DM, men har problemer med å holde seg til jobben sin. Nemlig å være en defensiv midtbane.

     

     

    Så da lurer jeg på hvordan du kan være 99% sikker på at det blir hentet inn skikkelig erstattere for disse spillerene?

     

    "er 99% sikker på at det IKKE blir hentet inn noen skikkelige erstattere om Clichy, Fabregas og Nasri drar... "

     

    Så han er vel 1% sikker på at det blir hentet skikkelige erstattere :P

  6.  

    Fra Twitter:

    @TV2SportenStig Stig Aa. Nygård

    "@tkkarlsen Endelig en PL-klubb som viser interesse for Arturo Vidal. Spillertypen Arsenal manglet forrige sesong."

     

    @tkkarlsen Tor-Kristian Karlsen

    "@TV2SportenStig absolutt, håper arsenal kommer en vei med dette her. skulle gjerne sett chileneren i premier league"

     

    @TV2SportenStig Stig Aa. Nygård

    "@tkkarlsen Han er en spillertype Arsenal trenger. Har kvaliteter og innstilling som kan løfte laget."

    Virker som en god spiller, men hvilken posisjon spiller han, DM?

  7. Larsson-retur til Nord-London? Arsenal skal visstnok være keene på å hente Larsson tilbake etter at kontrakten hans har gått ut med Birmingham, mye som en konsekvens av nedrykket. Ingenting skal være formelt, og dette er jo bare et rykte, men Larsson har i følge Aftonbladet.se sagt at Arsenal har vært i kontakt med han, men at han ikke stresser med noen beslutninger de neste dagene.

     

    http://fotball.aftenposten.no/england/article203113.ece

     

    Kilder: Aftenposten og Aftenbladet.

     

    Tanker?

     

    Edit: Etter å ha lest "Safe_Hands" sin tråd om debattskikk, tenkte jeg at jeg virkelig skulle mate på med litt informasjon! :P

     

    Ser ut som han havner i Sunderland: "26-åringens far, Svante Larsson, bekrefter at Sunderland blir hans neste stoppested."

     

    http://www.tv2.no/sport/fotball/england/premierleague/sebastian-larsson-paa-vei-til-sunderland-3519847.html

  8. Arsenal kjøper Mertesacker?

     

    "Ønsket av Wenger

    Ifølge Sport.co.uk har Arsenals manager Arsene Wenger lenge jaktet på forsvarsstjernens underskrift, og mye tyder på at det kan være duket for en overgang til London-klubben i januar. "

     

    Håper det er noe i dette! Wenger har jo sagt at han ikke skal hente noen i Januar, så spørs da.

     

    http://www.tv2sporten.no/fotball/england/p...er-3367694.html

     

    http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...ave-bundesliga-

×
×
  • Create New...