Jump to content

The Iceman

Arsenal Norway
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The Iceman

  1. Nå regner jeg med ønskelista til de fleste her inne begynner å bli rimelig lang. Mener selv at det må hentes inn en 4-5 spillere med høy kvalitet som forsterker laget umiddelbart. Kan se ut som om det blir med drømmen, for manageren vår virker handlingslammet. Nye spillere burde helst vært med på sesongoppkjøringa, dvs. kommet inn porten nå straks!

  2. Om det defensive ikke alltid har vært like bra under Wenger så har ihvertfall det offensive spillet vært bra. Og under kampen mot Bolton rakk Arsenal å score sitt 1000 (og 1001) under Wenger sin ledelse. Det var forøvrig Song som fikk gleden av å score jubileumsmålet.

  3. Ser gjerne at de havner på Emirates begge to, men selvfølgelig aller helst Romelu.

     

    Romelu har allerede rukket å bli en etablert spiller på Anderlecht, hvor han til nå har scoret 21 mål på 52 kamper (Det er ikke langt ifra scoring i annenhver kamp). Ble blandt annet toppscorer i den Belgiske ligaen i fjor med 15 mål på 25 kamper. Han har også rukket å få sin landslagsdebut for Belgia. Det er jo et helt annet nivå i England, men Romelu har både fysikken og alderen på sin side for å lykkes. Gutten har kun rukket å fylle 17 år!!

×
×
  • Create New...