Jump to content

Gunner89

Arsenal Norway
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gunner89

  1. Nå har da virkelig Ramsey spilt meget svakt i lange perioder. Jeg syns han var positiv i første tredjedel av sesongen, og viste på det tidspunktet personlig utvikling som spiller. I 2012 syns jeg det har vært utrolig tannløst fra Ramsey. For meg ser det ut som at viljen til å løpe og duellere har gått nedover. Derfor syns jeg mye av kritikken er på sin plass. Jeg syns det blir litt for enkelt å skylde på en skade når formkurven har gått nedover etter en periode med godt spill.

     

    Vil si meg litt uenig på viljen. Ramsey er en av de som løper mest iløpet av en kamp, men hans unøyaktighet og store mangel på målteft setter han tilbake. Bemerkningen din med tannløs passer derimot veldig bra, men ikke si han ikke prøver å tygge!;)

  2. Da ser det i alle fall ut som at Liverpool ikke kommer til å ta innpå oss noe denne runden, snarere tvert imot så har vi en gylden mulighet for å lage en liten luke bakover hvis vi vinner senere i dag.

    Chelsea skal også ut i en veldig vansklig bortekamp også, så dette er en viktig runde!

  3. Det jeg så av Scholes rett før han ga seg var patetisk dårlig. Jeg liker ikke så godt sammenligningen mellom det å hente ham tilbake til ManU og slik Arsenal hentet tilbake Lehmann og Henry. Sistnevnte har vi visse forventninger til og førstnevnte ble en suksess. Han fikk spille en hel kamp i nødens stund der han spilte godt og var sterkt delaktig i Arsenals seier (selv om jeg husker at han kunne ha blitt utvist). Det var en bortekamp mot Blackpool hvor Arsenal vant 1-3.

     

    Janei, sier meg veldig uenig der! Så reservelagskampene Lehmann spilte før han kom på benken og etterhvert en kamp som keeper for oss. MYE feil og jeg hadde hjerte i halsen flere ganger. Kampen han spilte på førstelaget gjorde han mye bra, men mye hodeløst og veldig nervepirrende! Sier ikke at han ikke viste stor autoritet og lederegenskaper på banen, noe vi har savnet i de siste årene, men han var på ingen måte en trygg og stabil keeper lengre.

     

    Dessuten begynte Scholes ganske bra i forrige sesong med "player of the month" i PL kåring på høsten og "man of the match" flere ganger for united. De siste kampene før han la opp var derimot ikke noe å skryte av, med lavt tempo og hodeløse taklinger..

  4. Saklig lønnskrav fra Cahill om dette stemmer. Ikke rart det er vanskelig å få i land overganger for tiden med lønningene "stjernene" krever.

     

    "The Daily Express claim Gary Cahill's demand for £120,000 per week at Chelsea is reportedly the main reason his move to Stamdford Bridge has not been finalised. "

     

    http://www1.skysport...ntre/clockwatch

     

    Blir sånn når man vet at klubben fint klarer å levere en sånn lønn pluss chelski trenger sårt en stopper. Har en fått en fin lønn, vil vell "alle" ha det..

  5. Visst noen har lyst på en stream til El Classico, så er Channel - 106723 på Sopcast en 1480 kbps SkySport stream.

    Har betalt to ganger for streamer for C+ / db.no og fått et elendig produkt, så unner dem så lite som mulig.

  6. Nå har Dinamo Zagreb 0 poeng og 0-6 i målforskjell før denne kampen + den blir spilt på Santiago Bernabèu.

    Synes det er merkligere med Man.City, som velger å ha både Nasri og Agûero på benken helt til slutten av kampen når de ligger under 2-1 mot Napoli og faller så ned på en tredjeplass i gruppen.

  7. Jeg bruker det nå. Funker veldig fint for meg i google chrome.

     

    "t: Det er dessverre problemer med Viaplay siden. Viaplay jobber på spreng med å få løst dette"

     

    Ser nå at de har klart å fikse det. Men er uansett veldig dårlig tjeneste av viaplay å gang på gang ha problemer med serveren...

    Tror både canal+ og viaplay har mye å lære fra tv2..

×
×
  • Create New...