Jump to content

Maestro

Arsenal Norway
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maestro

  1. Uroen fortsetter i ManU, nå er det offisielt at Vidic forsvinner til sommeren. Nå skal det vel sies at serberen ikke har vært helt på høyde i år, men han er fortsatt en av de store profilene i United laget, hvor mange flere velger å forlate det synkende skipet i sommer når mest sannsynlig null CL neste år er ett faktum?

    http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/Feb/nemanja-vidic-confirms-manchester-united-exit.aspx

  2. Özil er en massiv signering som klubben har verket etter i flere sesonger. Det var ufattelig deilig da den offisielle bekreftelsen kom sent i går kveld. Det jeg syns er mest sjokkerende er at vi tilsynelatende fikk signere Özil uten reell konkurranse fra andre klubber.

    Nå er det bare å glede seg til å se mannen i aksjon, tror han kommer til å gjøre umiddelbar impact på laget. Offensivt med våre beste menn klarer jeg til tross for at det ikke kom inn noen spiss ikke å se noen lag i ligaen som er mer skremmende en oss. Kreativiteten vi nå innehar overgår de aller meste!

     

    Giroud og Walcott kommer til å profittere voldsomt på å ha Özil i laget, og Cazorla får viktig avlastning når det kommer til den kreative delen av spillet. Det må jo være alle spisser drøm å spille med Cazorla og Özil bak seg på banen. Man er nesten garantert å putte +20 mål i en sesong.

  3. "Arsenal har etter 23 PL-kamper fått 21 gule kort, det må være en slags rekord? Snillest i Serie A er Juve og Napoli med 49 etter 21 kamper." Ser Per-Jarle Heggelund twitret dette nettopp. Ser også at vi topper Premier Leagues fair play table: http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play.html

     

    Isolert sett er selvfølgelig få kort positivt, og fører til færre suspensjoner. Er det allikevel sånn at dette ikke er utelukkende positivt? Vi skal selvfølgelig være stolte av å spille fair, men på en annen side har litt råskap og never say die holdning vært savnet til tider denne sesongen. Kan en instruks til laget om å spille hakket tøffere og mer aggressivt slå negativt ut i forhold til fair play, men positivt i forhold til poengfangst?

  4. Da får vi vente å se om den der "Ramsey-teorien" holder vann. Hvilken kjendis dør i dag?

    Tenkte det samme da han scoret, spent på å lese nettaviser når jeg kommer på jobb i morgen. De engelske tabloidene vil garantert finne en eller annen "kjendis" om det så er en som var med på Big Brother Brasil i 1999 som døde i løpet av natten.

  5. Noen som har 2 stk red membership å låne bort? Tenkte meg over

    mot Scum. Bill. ble lagt ut idag så er antageligvis for sent ute,

    men velger å prøve lell. Anybody?

    Billetter for Silver members ble vel lagt ut i dag, så du har fortsatt en måned på deg før de blir lagt ut for salg for red members?

×
×
  • Create New...