Jump to content

Arsenal-jay

Arsenal Norway
  • Posts

    650
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arsenal-jay

  1. Som sagt, tror ikke vi henter 2 stoppere.. Og da er Cahill førstevalg i mine øyne.. Tviler på at wenger henter 2 stopper i samme overgangvindu.. Husker du at flamini gilberto diarra stakk si samme vindu.. ka ble hentet inn då? 3 sentrale midtbanespillere??? nieda

     

    Diarra ble vel solgt i januar vinduet, mens de to andre ble solgt i neste vindu. Uansett skjønner jeg pointet ditt, og jeg er redd for at noe av det samme skal skje nå :( men fortsatt optimist!

  2. Liverpooldrakten ble endret. Tv2 la først ut en drakt som var feil. Før de endret til den offesiellt bekreftede drakten. Liverpool hadde bekreftet sin drakt i lang tid før Tv2 lagde den saken.

    aha, okey :)

  3. :P-->

    QUOTE(Stefan B @ Apr 28 2010, 03:57 PM) 196905[/snapback]

    Hvis man leser kommentarene der så ser man lett ut av dette er en "piss-artikkel". Liverpool og Arsenal drakta er iallfall feil, vet ikke med United drakta dog.

    Liverpool drakta var i hvertfall riktig :P så kan jo hende det blir den drakta på linken som blir hjemmedrakta neste år :)

  4. jeg skal til london til helgen og har tenkt å se Arsenal-everton.. Jeg pleier vanligvis å bestille billetter gjennom Arsenal Norway, men var litt sent ute denne gangen så klarte ikke det. Derfor lurer jeg på om noen har tips til å skaffe billetter til en forholdsvis billig penge så fort som mulig. Er det mulig å bruke red membership for å skaffe billetter? Det er snakk om to billetter, og jeg hadde vært svært takknemlig om noen kunne hjulpet!:)

    på forhånd takk!.

  5. Ettersom Wenger sier at han har 7 midtstoppere og må bruke noen som midtbanespillere etc så taler vel ikke det for at det kommer inn noen ny stopper hvertfall, men vi får vel bare vente og se hva som skjer. Enda lenge igjen av transfervinduet :D

     

    Jeg syns det er litt rart at Wenger kun har forsterket stallen med en midtstopper når det er kanskje den posisjonen vi har flest kandidater å velge mellom... Men skal dog innrømme at det var den posisjonen jeg ville at vi skulle forsterke sammen med DM, men da tenkte jeg at heller en spiller som Senderos skulle gå. At Vermaelen kom som erstatning aner jeg ikke om er bra eller dårlig, men Wenger vet vel hva han gjør, så regner med at han blomstrer i Arsenaldrakta ;) Uansett, syns jeg det er synd at Kolo drar (?) da jeg alltid har likt han som spiller, og det virker jo helt klart at han har en stor påvirkning på spillergruppa og. Husker et intervju med Nordtveit, hvor Nordtveit fortalte at den første som virkelig tok i mot han av førstelagsspillerne var Kolo!

  6. skal over til England igjen neste sesong for å se en kamp, og har tidligere bestilt billetter gjennom pakketurer med hotell/billetter osv..

    men kunne tenke meg å bestille billetter og hotell hver for seg denne gangen, så man ikke er avhengig av å overnatte på et hotell som også tilbyr billetter.

     

    noen som har noen nett sider dere vet er seriøse, hvor man kan få tak i kun billetter? flott hvis dere har erfaring med dem å, på forhånd takk for alle svar!

     

    Hvorfor ikke bestille billetter her på gunners.no, altså gjennom supporterklubben? Sånn jeg pleier å gjøre det, og jeg har bare gode erfaringer :)

  7. Noen begynner virkelig å få nok av Wenger

     

    Jeg legger for ordens skyld til at jeg ikke er en av dem.

    Jeg ble rett og slett forbanna når jeg så den videoen og artikkelen. Det at man ikke klarer å sette pris på en mann som har gjort Arsenal til et av de beste lagene i verden er rett og slett veldig bemerkelsesverdig.

  8. United mangler Berbatov også.

     

    Er selv også litt nølende til hva jeg håper på, men i og med vi skal møte både United og Pool borte, kunne det vært greit med en seier til United for å sikre CL-kval.

     

    Vil ikke ha United-gull, men vil egentlig ikke ha Pool-gull heller. Alltid morsomt å komme med til Pool-supportere: "Hvem er de fire store i England?" Svar : Arsenal, United, Chelsea og Blackburn:)

    må ikke glemme chelsea hjemme! vi har hatt et betydelig enklere kampprogram enn villa i det siste, så man skal ikke ta det for gitt at vi har sikre 4. plassen.. Men uansett er det ingen tvil om at laget som nå spiller er helt annerledes enn det laget som spilte i oktober/november! er optimist med tanke på fortsettelsen :)

×
×
  • Create New...