Jump to content

Fredrock

Arsenal Norway
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fredrock

  1. :) B) jeg googla nettopp og fant ikke mye positivt om de iallefall. syntes det var litt merkelig at de tok 285£ for billetten, men så ut som en seriøs side så valgte å bestille til meg og 2 kompiser derifra. håper det går knirkefritt, hvis ikke blir det en helvetes lei førstetur over dammen!
  2. Hei!

     

    Jeg har nå bestilt billetter fra www.onlineticketexpress.com til hjemmekampen mot united.

    jeg har fått en mail som jeg må signere og sende i retur via mail for å bekrefte bestillingen. noen som har erfaring med denne siden? hvor lang tid det tar før man får billettene osv?

  3. Hei!

     

    Jeg reiser til London 30 januar, samtidig som vi møter United på Emirates. jeg har ikke ordnet billetter til denne kampen og lurer derfor på om noen har tips til steder der man kan få tak i billetter som ikke koster skjorta. de jeg har funnet ligger på 2800 +/-....

    evt hva billettene ligger på prismessig om jeg kjøper på svartebørsen? ;)

  4. HAHAHA united ligger under 2-0 på OT mot spurvene.

    Ser det, er kanskje å banne litt i kirken, men jeg håper virkelig at tottenham vinner denne kampen. Og at Liverpool tar serien iår. Og av at vi slår dem ut av CL, og at det egentlig ikke blir noe stor sesong iår som dem skulle ta 5 tittler.

     

    enig der! klarer ikke tanken på at United vinner i år også.

  5. Ikke helt enig i at den ene har brukt penger og den andre kreativitet. Ferguson har bygget opp Man U til det de er idag ved hjelp av kreativitet og "egen" produserte spillere. Det at det har kjøper mange stjerner de siste 10 årene er på bakgrunn av den suksessen de hadde tidlig på 90 tallet. Dette er vel nøyaktig det Wenger/Arsenal ønsker å oppnå med Emirates blant annet?!

     

    Få kan være mer irriterende og provosrende enn Ferguson, men man må ha respekt for det han har fått til.

     

    enig!

  6. il slutt; HUSK at vi var et bånnlag i fjor selv med spisser som bøttet inn mål,la oss gi denne nye gjengen litt tid så setter det seg. Vi kommer i det stille, vent og se og i 2010 er vi et topplag!

     

    Å banke gørra ut av en gooner kunne hjulpet på humøret nå...!!

     

    var bare nødt til å ta en tur innom TV-forumet... Mye morsom lesing

×
×
  • Create New...