Jump to content

kjelli80

Arsenal Norway
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kjelli80

  1. Kjøpte to stk billetter til Spurskampen gjennom Ticket exchange. Club level. Gleder meg stort. Har sittet på Club Level før og det er helt fantastisk der, selv om synginga nok kunne vært bedre. Tror uansett det er bra mot Spurs.

     

    Vi har fått kjøpt gjennom der vi også. Det blir knall

  2. Jeg har 2 billetter til Arsenal-Tottenham så sjekket bare av ren nysgjerrighet idag om jeg ville klart å få billetter til kampen gjennom Red Membership! Det hadde jeg vist fått, så litt surt at vi ikke hadde is i magen å ventet.. Det jeg lurer på er er Green Quadrant block 121 er et bra sted å sitte :) Bare spør av ren nysgjerrighet, for hvis jeg klarer å få billett til Tottenham hjemme prøver jeg å få billett til neste kamp jeg skal på med RED.. Få kamper det er verre å få billett til vel(om det er noen) :(

     

    EDIT: Det blir litt ekstra surt når jeg ser prisen på fly t/r London ligger på latterlige 10 kroner!!! per person! Helt sykt.. Men har erfart tidligere at man må betale for å betale med kort.. Og at jeg ikke klarte å ordne noen annen mulighet enn å betale med kort. Men ville jo uansett blitt veldig billig da..

     

    Vi er to stykker som har lyst å reise over for å se Arsenal-Tottenham. Noen som har noen billetter som de ikke får brukt?

×
×
  • Create New...