Jump to content

goonergirl89

Arsenal Norway
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by goonergirl89

  1. Hva er det denne mannen holder på med? Det virker for meg som om han er i god gang med å male seg inn i et hjørne. Men han fortsetter å male og skjønner ikke hvorfor han får maling på sokkene. Snart står han med maling til opp til anklene, og det er ingen som kan redde han, for han nektet å låne bort en av malekostene sine til noen andre.

     

    Derfor føler jeg et behov for å svartmale situasjonen.

     

    Hvorfor er det ingen som tør å gripe kosten og male noen skisser som viser hvordan Arsene alternativt kan løse noen av problemstillingen klubben står ovenfor? Hvordan kan ha krav på så mye makt? Vi skriver 9. august, og det er fem dager igjen til starten på en ny sesong. Vår kaptein ønsker seg bort. Fjorårssesongens kanskje beste spiller ønsker seg bort. Vi har ikke gjort noe som helst for å forsterke et mildt sagt vaklende forsvar. Det eneste som er skjedd er at vi har solgt førstevalget på venstreback, og erstatterene heter Gibbs og Traore. Er det virkelig noen, utenom Wenger, som mener de er klare til å bekle den rollen permanent? Er det virkelig noen, utenom Wenger, som mener Sqillaci fortjener en forlengelse av kontrakten (forutsatt at det er hold i ryktene)?

     

    Vi står ovenfor en særs vanskelig CL-kvalifisering mot Udinese og vi reiser til Old Trafford om tre uker. Med en så krevende innledning på sesongen så er det ytterst viktig at det er ro i rekkene. Vi har rett og slett ikke råd til å ryke på en smell mot italienerne og den psykologiske effekten av et stortap på Old Toilet kan være fellende. Hvorfor er det ikke jobbet hardere og mer målbevisst på et tidligere stadie av sommeren?? Hvorfor går overganger i vasken på grunn av knapper og glansbilder? Hvorfor kan man ikke bare legge de 20-30 millionene ekstra på bordet til Bolton, Blackburn eller Everton for å sikre seg nytt blod i de bakre rekker FØR sesongen er i gang? Kanskje Nasri og Fab ville følt seg forsikret om at Wenger faktisk ØNSKET å vinne Premier League og Champions League da? Signaleffekten skal ikke undervurderes. Det er lett for oss å si at en spiller som Nasri går etter pengene, men dersom Nasri, som helt sikkert setter sin karriere først, ønsker å kjempe om gull og glitter så har jeg vanskelig for å klandre han dersom han har pakket bagen i påvente av overgang.

     

    Nei, nå må virkelig Wenger bevise hvorfor han har sitter med 100 % kontroll over klubbens ve og vel. Nå må han bevise at han setter klubben foran seg selv, for jeg har ærlig talt begynt å tvile på nettopp det. Mulig ting bak kulissene er ganske så annerledes, men slik det fremgår utad så er Wenger i ferd med å skakkjøre en klubb han selv har vært med å ta mot Europatoppen, og ingen griper inn.

     

    Jeg er svært nær ved å foreslå det utenkelige, men jeg gir han tre uker til.

     

    Bra innlegg. Jeg tror også signaleffekten kan ha mye å si.

    Hjelper iallefall fint lite å være en av de mest veldrevne klubbene med mest penger,når vi selger unna noen av de beste spillerne til våre største konkurrenter. Nå er det ikke snakk om å bli noe nytt City, for å bruke milliarder av kroner på nye spillere har tydeligvis ikke funket for dem, og jeg tror ikke det vil gjøre det i år heller. Men det må finnes en mellomting...

  2. Ja da sliter vi seriøst. Bendtner er etter alle solemerker på vei bort. Vela er tydeligvis ikke god nok dette året heller (merkelig, burde vel fått noen muligheter nå), mens Chamakh er langt unna nettkjenning. Må da sette vår lit til Walcott, Gervinho og Arshavin.

    Ingen tvil om at Arsenal trenger forsterkninger hvis de skal være med og kjempe om titler. Uansett hvordan man vrir og vender på det.

×
×
  • Create New...