Jump to content

Fredriktc

Arsenal Norway
  • Posts

    691
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fredriktc

  1. Flere som ikke får til å "checkoute" i Arsenal-shoppen? Fikk denne feilmeldingen i går, og får den ennå; "Error: Problem encountered - Display process failure"

    Ønsker ikke å bruke andre shopper enn Arsenal sin offisielle.

    Har tenkt å bestille, men vil jo helst ha med Özil, og ikke Ozil.

  2. Poster dette her også:

    Har null tro på at januarvinduet blir stille uansett hvordan formen blir i desember. Vi mister Chamakh og Gervinho til afrikamesterskapet igjen, Arshavin har jobbet på oppsigelse i over et år nå og drar nok tilbake til Zenit mens en spiller som Rosicky vil stå uten kontrakt i sommer og jeg tror ikke han får forlenget den avtalen. Føler meg veldig sikker på at det kommer ihvertfall èn førstelagsspiller inn i vinter.

     

    Rosicky signert jo toårskontrakt i fjor?

  3.  

    Ikke sånn for å være ekkel eller noe, men Chamakh******

     

    Er veldig påpasselig mtp. navn og jeg sliter virkelig med å ikke korrigere feilstavede navn :P

    Gjør ikke noe det, skal jo selvfølgelig klare å skrive det riktig :genius:

  4. Hadde vært strålende, jeg sa til og med at jeg helst ville ha Verthongen når vi hentet Vermaelen og beundret fotballspilleren i lang tid, han kan bekle alle plasser bakover på banen.

     

    Verthongen, Podolski og en Götze som kan ta den offensive rollen i midtbanen :w00t:

     

    Tvilsomt at det skjer dog, får vi de to førstnevnte blir jeg mer enn glad nok selv om vi også trenger en forsterknig på midtbanen(Tviler på at Rosicky sin form varer i evig tid selv om jeg helst ser at han tar en Giggs fra nu av.)

    Man hva skal vi med Vertoghen? Jeg vil gjerne ha han, men han er jo en klassespiller som ikke vil sitte på benken, og vi har jo allerede Koscielny, Vermaelen og Mertesacker på midtstopper og Gibbs/Santos på venstreback.

  5. Spør du meg så kan du egentlig ikke sammenligne spiller som spilte 40 år bak i tid med dagens, fotballen i dag er nå på ett mye høyere nivå. Ikke at jeg har sett så mye av Maradona, og egentlig ingenting av Pele. Men etter å ha hørt hyva Maradona og Pele gjorde, og tenkt hvilket nivå fotballen var på den tiden, i forhold til nå, kunne jeg tenkt meg å sette Zidane høyere.

×
×
  • Create New...