Jump to content

freeway666

Arsenal Norway
  • Posts

    506
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by freeway666

  1. Dette er en story som dere burde sjekke ut, kan spice opp en kjedelig mørk søndag.

     

    Manchester City tester ut overnaturlige krefter for å vinne sølvtøy

     

    Lite utrdag:

    Cook has had crystals placed under the pitch at City’s Eastlands home and symbols placed in strategic spots around the stadium following an idea triggered by a chat with two of their Thai executives.

     

    He will hope it has a similar effect on City as it did for Tottenham, who carried out the same plan at White Hart Lane two years ago and won the Carling Cup last season.

  2. Keeper drakta Van Der Saar brukte igår så ut som samme modell som den Almunia har på bilde.

     

    De nye draktene ser skikelig komfortable ut. Gleder meg til å ta den på, nå som drakta er offisielt gleder jeg meg bare mer og mer til en ny sessong :unsure:

  3. Arsenal are planning a bid for Manchester City midfielder Michael Johnson.

     

    The Times says if Mathieu Flamini leaves, Arsenal are likely to make Johnson their prime target.

     

    http://tribalfootball.com/article.php?id=90654

     

    Flamini is often cast as little more than a holding midfield player, but that underplays his style. He likes to get forward and Wenger believes that Johnson, who has drawn comparisons to Steven Gerrard, could replicate that role in tandem with Cesc Fabregas.

  4. Noen som vet bakgrunnen bak

    (er vell helt sikkert noen som gjør) keane og Patrick som er i tottene på hverandre før en kamp på Highbury. Har aldri fått med meg denne hendelsen, men takk for svar som jeg håper på å få :D
  5. Hvis det stemmer er det ganske trist. Ikke bra hvis Senderos har falt sammen mentalt etter hendelsen etter pool kampen. Håper han virkelig kommer sterkt ut av denne situasjonen og at det ikke kommer til å gjøre han til en nervøs spiller ute på banen da han skal ta avgjøresler i etterkant. Håper virkelig han rister dette av seg fort. Han visste flott potensial mens Toure var i Afrika/skada.

  6. Noen som vet når Kolo tar med seg Eboue og kanskje Song og forsvinner til ANC? Vet det er i januar, men noen som vet når i januar han drar, og hvilke kamper han (de) mister?

     

    Hvis jeg husker riktig så drar de 1. januar, selvom kamper starter seinere i måneden, men de skal trene med laget fra 1. :D

  7. Ingen gjorde det direkte, men det virker bestandig som om "det er like greit at Spurs vinner en kamp, fordi de kommer til å tape de 10 neste kampene etter det uansett." Fint å se noe positivt i det negative, men Spurs er virkelig ikke så dårlig som mange her skal ha det til (selv om jeg vet det er mye ironi ute og går). :P

     

    Ironi? Her snakker vi kun dødsens sannheter. spudz er rævva, og vil for alltid forbli rævva. Eentuelle seiere inni mellom er bare "vendepunkt". Hvis du ikke forstår dette kan vi ta en intensiv kurs over PM.

     

    1961 & 1999 and never again.

     

    Hvor melder man seg på dette kurset? ;)

  8. Lehmann kan vi beholde frem til sommeren, bare sånn "just in case".

     

    Det hadde vært greit det, men jeg tviler på at han er villig å sitte på benken så lenge og Wenger er vell ikke den som holder igjen spillere mot deres vilje. Hvis det riktige tilbudet kommer i januar tror jeg Jens tar første fly ;)

  9. Tror faktisk vi ryker ut mot dem denne gangen. De har blitt et hakk bedre under Ramos.

     

    Og de kommer til å toppe laget i Mikke-Mus cupen som vanlig.

     

    Blir nok neppe noen lette kamper. Spudz har en del å hevne her. Under fjorårets semifinale ble jo spurvene løpt i senk av unggutta til Arsenal. :)

     

    Regner med at Spudz stiller med sterkt lag. Når det er sagt, så er jo mannskapet omtrent det samme som i fjor. Ryker de her, blir det vanskelig å oppnå noen stor sportslig prestasjon. Utfallet avhenger også en del av hva slags lag Wenger vil stille med her. Mot Blackburn var jo troppen blottet for de store navnene. Tidligere har han jo hatt med to-tre etablerte, gjerne plassert på benken.

     

    Etter finalen ifjor utalte Wenger at han aldri ville ha med noen etablerte PL spillere med i den turneringen igjen. Hvis jeg ikke er helt på jordet var det hvertfall noe sånt han sa. pga slåsskampen på overtid, eller noe (?)

  10. Hvis Wenger ikke henter Jaaskelainen, og allikevel skulle hentet en bra keeper, så ville jeg gått for Celtic's polske landslagskeeper Artur Boruc. Virker veldig, veldig solid.

    Virker som en fantastisk keeper, men om Lehmann går, ville det ikke vært litt drøyt da med 3 polske keepere blant de fem beste i stallen? ;)

     

    Jeg ser ikke på passet, men på spilleren...er det ikke noe sånt Wenger sier? :P

×
×
  • Create New...