Jump to content

Mr Chapman

Arsenal Norway
  • Posts

    5,129
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Mr Chapman

  1. Nå er det ikke mange dagene siden jeg gikk ut og sa at Mancini ikke ville få fyken allerede denne sommeren, men det som har kommet frem gjennom diverse media i dag tyder på annet: http://www1.skysport...r-surge-in-bets. Kan ikke skjønne hvordan sjeiken tenker når han har gitt Mancini fri adgang til pengebingen for å bygge et lag etter sitt eget hode. Hvor er logikken når de har vunnet to trofeer på 3 år, kan bli det tredje mot Wigan, og har fått klassespillere som presterer i alle ledd. Skal de nå da bytte ut trener med en som har en forskjellig filosofi og som sannsynlig vil gjøre nye store omrokeringer i spillerstallen. Så kan man ta med de allerede høye spillerlønningene som går over hva klubben har i inntekter, og Financial Fair Play som setter restriksjoner for pengebruken. Da skjønner man hvilken situasjon de er i...

    Pellegrini er en bedre manager på alle mulige måter enn Mancini. Hvis Pellegrini kommer inn kommer City til å henge med lenge i CL neste sesong.

  2. "men jeg skal benekete for at han er tidenes manager i engelsk fotball" ?????

    Mangler en "ikke" der ser jeg hvertfall. Samtidig ser det ut til at du har blandet "Benteke" og "benekte" Wilshere. :D

    Svakt av meg. Skal ikke benekte for at han er tidenes manager, mente jeg ;)

  3. Rar dag, men den måtte vel komme. Fergie er en twat, men jeg skal benekete for at han er tidenes manager i engelsk fotball.

     

    For øvrig: sier litt om hvilke managere som er tilgjengelige, når Man Utd ser ut til å erstatte Ferguson med David Moyes. En ansettelse som kan minne om Roy Hodgson i Liverpool f eks. Får se hvordan det går. Uansett er jeg evig takknemlig for Wenger.

  4. Hadde Arteta vært 5 år yngre hadde han blitt linket til all verdens klubber. Ja til Arsenal Old Boys.

     

    BE

    Sant, men problemet er at han kanskje ikke holder neste sesong. Man har sett allerede i år, (og forrige sesong) at han ikke takler tempoet i Champions League.

  5. Han har fått selvtilliten tilbake igjen. Nå klarer han enkelt å komme seg ut av vanskelige/pressede situasjoner med ro, flotte dragninger, teknikk osv. For ett år siden fikk han ofte panikk og ga fra seg ballen.

×
×
  • Create New...