Jump to content

gunnersfan

Arsenal Norway
  • Posts

    966
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gunnersfan

  1. Da er værste skuffelsen over, dette var langt fra bra. Største skilnaden på laga var som det pleier å være, De Bruyne. 

    Me treng spelarar med rekkevidde og framdrift på midten, det kan hende Thomas Partey er løsningen. Men eg er usikker på om det er nok.

  2. Hei, er enig i at Xhaka er litt lite mobil til tider. Men me manglar eit trygt alternativ. Me manglar også eit fullgodt alternativ til Boomerang når han er suspendert. 

    Eg trur dette blir laget:

    Leno
    AMN - Sokratis - Luiz - Saka
    Torreira - Xhaka
    Pepe - Özil - Martinelli
    Laca

    Magefølelsen tilsier at flaksen kjem tilbake i kveld!

  3. Da har me fått second opinion på Torreira med andre ord, da er han nok ikkje god nok for startoppstillingen. At Sokratis gjeklk ut hadde eg ein mistanke om, Freddie køyrer litt meir safe enn eg hadde gjort... men det er bortebane.

  4. Spennande å sjå om Freddie velger safe eller gir dei unge sjansen.

    Normalt vil eg tru noko slikt som under, sjølv om eg er veldig usikker på tre av fire bak, truleg vil Sokratis spele. Har gått ut i fra at Bellerin er skada.


    Leno
    Chambers
    Luiz
    Holding
    Tierney
    Xhaka
    Torreira    
    Pepe
    Ozil
    Aubameyang
    Lacazette

  5. Det er viktig å komme skikkelig i gang på heimebane. I forrige kamp stilte me med ein innbyttarbenk som var tildels rå etter vår standard siste år. I dag kan den i teorien bli enno råare med tanke på at fleire er tilgjengelige.

    Eg er usikker på om  om eg ville ha gjort for mange skifter fra forrige kamp, men det er fristande å sette innpå Luiz, Ceballos og Pepe sjølvsagt. Kan hende det er litt for tidleg for Pepe, men dei to andre virkar klare. Det kjem 2 tøffe kampar dei neste vekene, tvilar på at me stiller med 4 unge engelskmenn fra start i desse kampane, kanskje er det greit med ei gradvis tilpasning.

  6. Når ledelsen seier at dei starta med arbeidet etter forrige fredag så går eg ut i fra at dei har gjort seg sine tankar før dette. Eg går ut i fra at dei kjem til å køyre ein prosess der dei snakkar med alle aktuelle. Dersom aktuelle kandidatar er tilsett i andre klubbar tek dette tid. Arsenal er heller ikkje kjente for å skynde seg. Eg fryktar såleis dette kan ta litt tid...

×
×
  • Create New...