Jump to content

KabelJo

Arsenal Norway
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KabelJo

  1. Svaret er sikkert før i tråden, men hvordan er det når man bestiller billetter til en vanlig premier league kamp via supporterklubben? Kan jeg som medlem bestille til meg selv og to andre som ikke er medlem? I å med at det sto "medlemsnumrene og navn må være med" så regner jeg med at kun medlemmer kan få billetter?

  2. Kroenke er vel på mange måter mye bedre enn Usmanov, ja. Kroenke virker i bunn og grunn som en ålereit fyr. Men allikevel.. Jeg håper Arsenal får ha engelske eiere en stund til, men jeg er ganske sikker på at vi blir solgt innen relativt nær fremtid.

     

    Jepp, jeg frykter det! Usmanov er vel snart på mellom 20-25% altså ikke mer enn 5-10% unna å plikte seg til å komme med bud på hele klubben?

    Håper og tror at en allianse med Kroenke kan holde Russeren borte. Og at nåværende styre og Kroenke styrer skuta. Ville vært best med bare britiske eiere, men med tanke på aksjerposisjonen i klubben tviler jeg stert på dette.

  3. Med det målet så fikk jeg følelsen av å se Pires, kansje dette blir vår nye "Pires" i fremtiden?

    Jeg fikk følelsen av å se Pires jeg også, men det var en annen spiller og han hadde nummer 7 på ryggen. Vår godeste nederlender Nacer!! Se på mottaket, rykket og pasningen (OG SVEISEN!!!). Jeg tror Bobby har kommet tilbake og spilt for reservelaget hele sesongen :-|

    Absolutt, virker meeget god han også. Håper vi får sett mer til Nacer neste sesong :unsure:

    En ting som er helt klart er at vi har fremtiden foran oss ;)

  4. Arsenal spilte reservelags kamp på mandag og slo gull kandidat West Ham 2-0 i en overbevisende oppvisning og den som overbeviste mest i denne kampen var 16 år gamle Wilshere..

     

    sjekk ut hans mål og assisten hans i denne kampen her: http://www.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE

     

    Hefti! Der har vi en mann for fremtiden! Fortsetter han sånn på reservelaget tar det nok ikke mange år før han spiller i PL. Håper å se litt av han i Liga cupen kommende sesong.

    Med det målet så fikk jeg følelsen av å se Pires, kansje dette blir vår nye "Pires" i fremtiden?

  5. Vi må beholde han ut sesongen, så slipper vi han til mot Man u i Fa cupen. Der han knuser begge legga til Cristiano ronaldo i et overfall ute på banen og vipps så har vi seriegullet 07/08 i boks :unsure:

  6. Defoe75 har et VIRKELIG dyppløyende og tankevekkende innlegg på TV forumet:

     

    Arsenal.........brenn i helvete.!!

     

     

     

    måtte bare sleng innom denne her.eneste jeg har og si om dritten.

    Hadde ikke gjort meg noe om hele tråden blir slettet.

    Ofrer så si ikke en tanke på a......

     

    Snakk om å være selvmotsigende....

     

    HAHA! Er det mulig! Scum supportera på sitt beste! :)

×
×
  • Create New...