Jump to content

tomarild

Arsenal Norway
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tomarild

  1. Jeg savner en keeper med baller. En keeper som tør å gå i dueller med motstanderen både i lufta og på bakken, en keeper som er plasseringsdyktig, en keeper som er reaksjonssterk og en keeper som er god på igangsettinger.

    Jeg savner en skadefri fabianski i form.

     

    wilshere, verdens beste forumist, har på min forespørsel laget et klipp av Fabianskis involveringer i en kamp jeg husker han spilte godt. I den kampen slapp han inn 4 mål, og med en Almiunia (eller tilsvarende dårlig keeper) hadde vi fått juling denne kampen, selv med Arshavins 4 mål.

    Nyt

     

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nh3Ig_80nag#!

     

     

    BE

     

    Ble egentlig mest imponert av Torres i den videoen, herregud han var god!

  2. Helt enig i Bac og Arteta, men ble ikke det sagt i fjor at Vermaelen skulle vær visekaptein? Eller er jeg helt på bærtur nå? I så fall blir det jo litt feil om han fortsetter som visekaptein og noen andre får kapteinsbindet før han.

  3. Syns Diego har slitt en del i karreiren, var tidlig ansett som den neste store brasilianeren, men brukte lang tid på å markere seg i Bremen og klarte det hverken ordentlig i Wolfsburg eller Juventus.

     

    Pirke pirke :P

  4. Tenkte jeg ikke skulle lage en ny tråd om ett lite problem. Men når jeg skal oppdatere avataren min så får jeg opp dette:

     

    Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

    The error returned was:

     

    The upload failed. Please contact a member of staff to help rectify the problem.

  5. :)-->

    QUOTE(Stefan B @ Apr 12 2009, 05:42 PM) 164939[/snapback]

    Synes det står "Ønskelisten" om denne tråden? Har det ordet forandret betydning eller?

     

    Burde være et snev av realisme i ønskene også da, er ingen tvil om at alle disse spillerne ville vært veldig bra å fått inn, men alle på en sommer er til og med for ekstremt på en ønskeliste spør du meg ;)

     

    Hehe, greit. Stephen Ireland og Sebastien Frey så er jeg fornøyd.

  6. Det er pga spillere som Wilshere det er gøy å faktisk følge skikkelig med på Arsenal, ikke bare se en kamp og så ferdig med det. Skjønner ikke hvordan supporterne til United og Chelsea kan ha følelser for laget, det finnes jo ikke sjel i et lag som kun kjøper spillere til 200-300 mill og setter de rett inn på laget uten noe egenutvikling i det hele tatt?

     

    United har jo Giggs, Scholes og Neville da, litt spesielt med spillere som kun har spilt for én klubb. En stund siden vi hadde noen i klubben hele karrieren.

  7. Råder alle til og lese biografien om Arsene Wenger skrevet av Xavier Rivoire. Kjøpte den i London for noen uker siden og det er absolutt noe alle arsenal-supportere burde lese. Jeg fikk hvert fall enda mer respekt for mannen etter å ha lest boken.

×
×
  • Create New...