Jump to content

Hermes

Arsenal Norway
  • Posts

    838
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hermes

  1. Det er veldig vanskelig å skaffe seg billetter til de store bortekampene med mindre man har gode kontakter i england. Men en måte er å følge med på https://twitter.com/arsenal_tickets dagene og timene før kamp. Her selger folk billettene sine som regel på grunn av at noe har kommet i veien (sykdom, jobb, etc.) og ikke svartebørs. Så hvis dere ikke skaffer dere billetter i god tid, er ihvertfall dette en slags siste sjanse. Lykke til!

  2. United fortsetter sin tradisjon med diving. Hernandez er den siste i rekken til å få god opplæring. Så rimelig tydelig hvem hans mentor var i den situasjonen, men uheldigvis for Hernandez så vinket dommeren spillet videre på tross av hans opptreden.

     

    Ganske irriterende at han ikke fikk gult godt forøvrig. Var en soleklar dive.

     

    Hadde de hatt Fergie på sidelinjen hadde det blitt dømt straffe. Men moro å se hvor lite respekt spillerne har Moyes' filosofi om å ikke filme :lol:

  3. Hvis FA ikke gjør noe med dette i ettertid (3 kampers karantene) så vitner det bare om hvilken gjeng med fitter som driver hele den organisasjonen der..

    Det går nok dessverre under den latterlige regelen om at når dommeren "ser" situasjonen, så kan han ikke straffes i etterkant...

  4.  

    Utdrag fra "Law 12":

    The goalkeeper is considered being in possession of the ball:

    - While the ball is between his hands, or between his hand or any surface (e.g ground, own budy).

    - While holding the ball in hid outstreched open arm.

    - While in the act og of bouncing it on the ground or tossing it in to the air.

     

    Målet burde utvilsomt vært avblåst, i tillegg til at Eto'o er siste man på ballen, mens han ligger i klar offside posisjon. Kjedelig at ingen av dommerne på banen har lest regelboken.

     

     

  5. Dere hyller mannen for at han har gått i 0.- siden 2006, og sier det har vært pålagt. Men sannheten er jo at Wenger selv har sagt det finnes middler disse årene. RVP dro fra klubben pga manglende ambisjoner og negativ innkjøpspolitikk. Ut fra regnskapstall, kunne vi kjøpt en Özil for flere år siden, men det er altså ikke gjort.

     

     

    Så du mener at Wenger hele tiden burde uttalt seg i media om at vi ikke har penger, og egentlig bør være fornøyd med topp 4? Tror du dette hadde bidratt til å holde stjernene i klubben?

    Og selv om vi skulle ha hatt "Özil pengene" før, var han tilgjengelig?

  6. Greit av Luiz egentlig, han flirer jo fordi de leder og at motstander spiller på seg rødt kort. Elendig av United, Evra spesielt, virket som han ikke ville vinne for oss..

    At han flirer er jo en ting, det som er ille at han legger seg ned og er skadet igjen etter at han har ledd ferdig.

  7. Det er lett å se på reprisen at Nani prøver å ta et fraspark fra magen til Arbeloa, foten strekkes ut etter at kontakten forsvinner, noe som slett ikke er en naturlig bevegelse. Rødt er strengt, men kan absolutt forsvares.

    At Rafael også burde vært utvist får å blokkere et klart mål med hendene havner i skyggen av denne situasjonen. Synd at dommerfeil som vanligvis går i uniteds favør aldri blir så omtalt...

  8. Om de senker bilettprisene merkbart må de gjøre noe annet lurt mtp. FFP, men i øyeblikket taper vi jo også penger på at vi ikke fyller stadion..

    Det er fortsatt utsolgt på hver eneste kamp på emirates.

    Arabiske eiere? Nei takk. Bare spør Cazorla.

  9. Leste på VG at Ferguson og Mourinho var på Fergies kontor før kampen, og pratet. I følge Mourinho gjaldt dette ikke taktikk, men jeg har et tenkt scenario som kan skje og muligens ble drøftet på dette "kameratslige" møtet. Mourinho prøver å selge Ronaldo tilbake til Man Utd, og prøver å presse prisen ned, samt at han tar over etter Ferguson etter f. eks 1 sesong. Ferguson blir fornøyd med at han får verdens nest beste spiller, og et trener som er kapabel til å ta over etter han.

     

    Hm.. kanskje, kanskje ikke..

     

    Hehe, morsom teori. Men tror nok ikke Mourinho har såpass stor makt i real at han alene kan velge å selge Ronaldo på billigsalg.

×
×
  • Create New...