Jump to content

aikio

Arsenal Norway
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aikio

  1. Joda det var keeper tabbe, men det er ikke han alene som er skyld i at det blir poengdeling, det er 10 andre spillere på banen som også har en jobb å gjøre. Så det med at Almunia legges skyld i at vi ikke vinner ligaen er litt i tynneste laget. Det er andre spillere på banen som også har en jobb å gjøre. Hører sjeldent at angrepspillere blir gjort til syndebukkere for tapt gull her og der, enda de misbruker flere 110% målsjanser. At Almunia ikke er den store keeperkjempen vi trenger er hevet over en hver tvil, den saken er klart som glass, men det er det beste vi har. Men jeg mener også at vi kunne litt mere nyansert enn bare henge ut Almunia, vi har andre spillere på banen som kanskje koster oss flere poeng enn det Almunia gjør gjennom en hel sesong, ved å misbruke gigant sjanser til å sette nesten ferdige skårede mål, men på mirakuløst vis klarer å brenne det. Så sum og sumarum så er det kolektivt svikt som koster oss ligagull osv.

     

    Så det å henge ut enkeltpersoner, for tapt ligagull osv er og blir for dumt, det skal spilles 38 kamper og vi skal i utgangspunktet ha 11 spillere på banen til en hver tid.

     

    Er veldig enig i det du sier her!

    Henge ut Almunia og gi han skylden for at vi taper ligagullet er feil.

    Men en ting må jeg si. Han er ikke noe matchwinning type. Han har ikke mange skudd på

    seg i denne kampen men klarer alikevel og gjøre de sjangsene Birm. får til farlige på egenhånd.

    Hadde han bare stått på streken hadde ingen av disse sjangsene blitt farlige.

     

    Men han er den beste målvakten vi har så han får duge ut sesongen.

    Men en ny keeper til neste sesong er ikke å forakte!!!

  2. http://www.arsenal.com/news/news-archive/b...l-coaching-role

     

    Håper virkelig han kommer in i trener teamet snart

    Har mange ganger selv uttrykket ønske om denne mannen i en sjefsrolle på Emirates. Han er for meg både intelligent, djerv og et kjennetegn på "The Arsenal Way".

     

    Som jeg skulle sagt det sjøl ;)

    Det er en drøm skulle DB komme tilbake i Arsenal på en el annen måte.

    The Dutch Master tror jeg kunne vært en genistrek i vårt trenerteam.

     

    Tilslutter meg helt troen på at DB ville være den perfekte i rollen etter Wenger.

    Da er vel dette gledelig lesning

     

    http://www.sport.co.uk/news/Football/21519...ger_to_buy.aspx

     

    Du vil altså ha en framtidig manager i Arsenal som ikke kan fly med laget til bortekampene våre?

     

    Nettopp dette tenkte jeg også på, ser ikke for meg Dennis som vår neste manager, hvordan skal det gå i Champions League? Greit å kunne ha han i trenerteamet, men for å bli manager for en CL klubb bør han overvinne flyskrekken.

    Han får ta bortekampene på Telefon da hehe

  3. Vet vi skal støtte spillerne være og sånn men synes eboue har gjør det for dårlig.

    Sett Nasri på høyre og Vela på venstre til Wolcott er tilbake og få innpå Arshavin og Eduardo istede for Adebayor nå som han er skada.

  4.  

    Kan jeg spørre om hva du fnyser av ved mitt innlegg?

     

    Jeg synes fortsatt det er rart Wenger deler synet om at vi skal forsterke offensiven fremfor defensiven. Igjen, fordi vi scorer omtrent like mange som topp 3, men slipper inn langt flere. + Vi får tilbake Rosicky,Walcott,Fabregas i offensive posisjoner.

     

    -På motstanderens banehalvdel er vi ti tider, og har kapasitet til å være oftere, "As good as anyone". Men bl.a kanskje den viktigste eksponenten for vårt angrepsspill, Fabregas, kan ikke være med like mye med fremover som han absolutt burde. Hvorfor? - Jo fordi han ser han ikke kan gjøre det sånn som situasjonen er nå. Og det er med rett han han gjør det.

     

    -På vår egen halvdel slipper vi inn over 1 mål i snitt per kamp og vi har til tider fått skikkelig kjørt oss.

    Sånn som jeg ser det har vi glitrende kvaliteter framover på banen og en manager som elsker å videredyrke det offensive spillet, mens på defensiven sliter vi tungt. Og det begynner det offensive å bære preg av.

     

    Du sier : " Jo mer trykk vi klarer å sette motstanderen under, jo mindre trykk blir vi satt under". Dette er jeg enig i. Men jeg tror ikke vi er enige i forutsetningene for at Arsenal skal kunne gjøre dette. Jeg tror vi setter motstanderen under større trykk dersom vi hadde forsterket defensiven med f.eks Barry, istedenfor å kjøpe en offensiv spiller som Arshavin. Balanse finner jeg som et passende ord. -Vi trenger bedre balanse.

     

    Men som du så ytterst ypperlig påpeker er det jo Wenger som er manager og ikke oss hybbyskribenter =)

     

    Enig mye av det du sier, og balansen er selvfølgelig veldig viktig, men dette er noe jeg tror Wenger kan få dytta inn i hodene til Song/Denilson..

     

    Men syns vi har større angrepsproblemer enn du mener, i år har vi et par tre kamper med masse mål, ellers syns jeg vi sliter med å skåre mål, spesielt på bortebane..

     

    Dette føler jeg henger litt sammen med skader på de angripende spillerne på midten, Rosicky, nasri, walcott(alle 3 som spiller en og er skadet neste) og nå da Fabregas i tillegg..

     

    Så har vi Diaby som har et enormt potensiale, men bruker det bare til å drible seg bort, Eboue som er meget god mot angripende lag, men som jeg syns spiller heller dårlig mot lag som legger seg(ikke kreativ nok)..

    Selvfølgelig har vi Vela, Ramsey og Ramsey i bakhånd, men er altfor tidlig å gi de ansvaret nå, de vil være veldig ustabile også..

     

    av denne grunn føler jeg vi trenger større bredde og mer kreativitet, og en spiller med Arshavins kvaliteter hadde gitt oss mye av det vi mangler..

    Kanskje også kunne foret mer bra baller til ade/persie, så kanskje ade hadde begynt å prestere bedre??

    For den formen Ade har hatt i det siste er ikke gammel klasse..

     

    Derfor mener jeg vi trenger dette, og ikke en defensiv først...

    men ser jo også det at vi sliter litt defensivt, men tror mye av dette problemet løsner med bra angrepsspill :D

     

     

    hehe, hvorfor jeg fnyser, var nok litt for å gi et lite stikk, fordi du mente du fnyser litt av oss som mener at Arshavin er det vi trenger :P

    Men må si at jeg liker den lille debatten vi har her, fin diskusjon ;)

     

    Jeg men er vi burde sette Nasri på midten med Denilson og Vela på kanten.

    Nasri har spilt bra på midten og han lignet litt på Cesc når han ble satt på midten i bolten kampen.

    Da kan vi heller hente inn en mer robust spiller på midten. Cesc og wolcott kommer jo tilbake.

×
×
  • Create New...