Jump to content

Tanker rundt overgangsvinduet vinteren 2013


Stefanb

  

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Syntes Diame er veldig god, men er vel snakk om at han muligens kan ha en hjertefeil. Dog har han spilt såpass mange kamper så langt i karrieren og har ikke akkurat vist noen svakheter eller tegn til hjerteproblemer ute på banen.

 

Grunnen til at jeg er veldig hypp på en nærmest ren defensiv midtbane er fordi vi da kan løsrive Wilshere og gi han nærmest frie tøyler. Samtidig så har man også Arteta som har egenskaper som han ikke får brukt når han spiller som anker + at han som anker blir altfor treg og svak. God til å lese spillet er han også, men han beskytter virkelig ikke forsvaret godt nok alene.

 

F.eks. noe slikt:

Begovic

Mbiwa - Mertesacker - Vermaelen - Gibbs

M'Vila

Isco - Wilshere

Walcott - Podolski - Cazorla

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Nå må Wenger og styret ta en titt på tabellen og innse att vi trenger forsterkninger! Og da snakker vi spillere som kan gå rett inn på laget og prestere! McCarthy er ikke den typen! Synes det har hastet lenge og nå er vinduet åpent og det bør skje signeringer snarest!

Link to comment
Share on other sites

Hvis vi signerer McCarthy, og med tanke på at vi pdd. ikke har noen skader på midtbanespillerne våre, så håper jeg vi får sendt Ramsey/Coquelin på utlån til en klubb i Premier League for å få spilletid.

 

Samtidig som vi får inn enda en skikkelig midtbanespiller.

 

Kan seriøst ikke skjønne et kjøp av McCarthy. Bedre enn Ramsey pdd., men han er virkelig ikke hva vi trenger og er heller ikke i nærheten av den kvaliteten vi burde gå for.

 

£10-12M på nok en middelmådig spiller. McCarthy + Gervinho = Jovetic (i teorien). Lurer på hvem som ville forsterket oss mest?

Link to comment
Share on other sites

Wenger Knows Best@wengerknowsbest

I can assure you, we are active in the market. If we can find one or two of top top super top super top quality we will do it.

 

Wenger Knows Best@wengerknowsbest

I can assure you, we are active in the market. Transfer market? No. Chapel Market, up the Angel. Little bit fruit and veg.

Link to comment
Share on other sites

Ja takk til McCharty! Klassespiller, som også hadde passet bra inn i laget også.

 

Kan umulig være en spesielt stor ressurs for laget når han konstant er på charter tur?

 

Håper virkelig vi kjøper inn Diame eller Sissoko. McCarthy kan vise seg å være et greit kjøp etterhvert (ren erstatter for Arteta muligens?), men han er ikke den spilleren vi mangler sentralt på midten. Vi mangler en som er i stand til å sette fart og føre ballen forbi midtbaneleddet og skape uro. Det gjør ikke McCarthy. Diame derimot er veldig lik Diaby der. Bortsett fra at han sjeldent er skadet og er yngre enn franskmannen vår. Besitter i mine øyne mye av det samme og er en veldig undervurdert spiller.

 

McCarthy og Diame spilte forøvrig 3 år sammen i Wigan før Diame forsvant til West Ham. En mulig reunion?

 

Ellers er vi linket til Adam Szalai. Det er den tyske avisen Bild som melder dette (samme avis som var første ute om Podolski). Har dog liten tro på dette mtp. at Wenger ikke gikk for Demba Ba siden han og Giroud var så "like". Tror ikke akkurat Szalai går under en annen kategori.

Link to comment
Share on other sites

Synes Diame er for grov. Vil ha noen som kan gjøre grovt arbeid, men har litt finesse og kan ta et par offensive pasninger. Som Song bortsett fra mer disiplinert. Er nok en grunn til at Diame stakk til West Ham. Spilte lite for Wigan i fjor og har vært noe på benken i år. Gjør for all del mye bra, men ustabil og jeg vil ha en 'proven' spiller om vi skal ha noen på midten.

Link to comment
Share on other sites

Synes Diame er for grov. Vil ha noen som kan gjøre grovt arbeid, men har litt finesse og kan ta et par offensive pasninger. Som Song bortsett fra mer disiplinert. Er nok en grunn til at Diame stakk til West Ham. Spilte lite for Wigan i fjor og har vært noe på benken i år. Gjør for all del mye bra, men ustabil og jeg vil ha en 'proven' spiller om vi skal ha noen på midten.

 

Er ikke Diame da perfekt? :P

 

Nå er Diame mer disiplinert enn hva Diaby er bla. og finessen og de offensive kvalitetene hans er også mer enn brukbare. At Diame dro til West Ham var overraskende, men han var veldig sterkt linket til Liverpool og før det Manchester United. Ryktene sier at han visstnok har en hjertefeil som gjorde at United og Liverpool trakk seg, men kan ikke akkurat si det med sikkerhet. Han spiller hvertfall ikke som om han har en hjertefeil.

 

Grunnen til at han spilte lite i siste halvdelen av sesongen i fjor var jo fordi han ikke ville skrive under ny kontrakt med Wigan og kom offentlig ut med at han ikke trivdes i Wigan. Før det så spilte han nærmest samtlige kamper fra start. Når det gjelder West Ham så startet han 15 av 16 kamper før han ble skadet mot Liverpool. Den eneste kampen han startet på benken var mot Chelsea og det var fordi han hadde vært i faresonen når det kom til skader. Kom inn som innbytter i den kampen og scoret et mål i 3-1 seieren. Mot Liverpool så startet han igjen og var meget god. Ble dessverre skadet og etter det så kollapset West Ham totalt.

 

Hvis man snakker om ustabilitet så er hvertfall Diame bedre på det området enn Diaby har vært igjennom karrieren sin hos oss og i motsetning til andre alternativer på midten så er det slik at Diame hvertfall har 3,5 sesong under beltet når det kommer til England og Premier League. Man vet at fyren takler tempoet og fysikken i ligaen. Attpåtil så vil han ikke koste skjorta så hvis han ender opp med å bli en spiller som enten gjør det knallbra eller ikke fullt så bra som man håpte på så vil det ikke koste oss flere millioner pund sånn som det gjør med f.eks. Gervinho.

 

I mine øyne så er det 2 spillere i ligaen som er veldig like og det er Diaby og Diame. Forskjellen er at den ene er hakket mer defensiv enn den andre og langt mindre skadeutsatt.

Link to comment
Share on other sites

Wenger - At the moment no one else is going

 

 

Arsène Wenger has no plans to let any more players leave - unless he brings in reinforcements first.

 

Johan Djourou went to Hannover 96 on loan last week while Marouane Chamakh will also spend the rest of the season away from Emirates Stadium after agreeing to join West Ham United.

 

Wenger has mentioned Sebastien Squillaci and Andrey Arshavin as possible departures in recent weeks but, right now, he has other priorities.

 

"At the moment no, [no one is leaving]," Wenger told Arsenal Player.

 

"We have a good squad, a balanced one. At the moment nobody can go out, unless we buy somebody. At the moment our focus is to keep everybody. In every position we have two players. Three is too many and one is not enough."

 

Djourou and Chamakh have been allowed to leave and Wenger hopes they will get some valuable game time under their belts.

 

"They don’t play here and they need games," he said. "A player who never plays loses his quality and his confidence. It’s important that they get a chance to play somewhere."

Link to comment
Share on other sites

Så dersom han mener det han sier her så skjer det vel ikke noe mer da enn at Walcott signerer ny kontrakt og sjefen er fornøyd siden han har fått Diaby tilbake fra skade. Om de bare kunne ha fått spillerne til å spille nærmere sitt toppnivå hele tiden så har vi gode nok spillere til å havne i topp 4, men noen spillere blir brukt for mye og andre får jo ikke spille i det hele tatt (Coquelin og Rosicky burde fått spille klart mer enn det de gjør).

 

Men det jeg egentlig tror vil skje er at vi henter inn en forsvarsspiller om vi får noen til å låne Squilacci ut sesongen og dekke deler av hans lønn + en offensiv spiller om Arshavin blir solgt eller lånt ut.

Link to comment
Share on other sites

Arsenal.com@Arsenal

Wenger: 'We are still working in the transfer market but we only want exceptional players' http://www.arsenal.com/digest #AFCvMCFC

 

Rart det. Vi er kun ute etter disse eksepsjonelle spillerene, men allikevel så har temmelig mange av de spillerene vi har kjøpt de siste årene vært langt under det nivået.

Link to comment
Share on other sites

Men han har rett i at vi bør leite etter dei eksepsjonelt gode... Godt over 90% av dei vi har blitt linka til er ikkje gode nok. Vi treng 3 toppspelarar for å konkurrere spør du meg. 1 superspiss ala det vi hadde i fjor. Ein midtbanespelarar med fysikk og driv ala yaya (Ja det kan vere Diaby for n¨te gang, men ein gang må ein innsjå realitetane,) og 1 ving med meir fart med ballen i beina enn dei vi har. Om vi får inn desse spelarane er vi klare til å konkurrere med dei beste. Men eg snakkar her om spelarar på eit nivå eller to over der Wenger har handla i det siste.

 

Så da står vi igjen med dei spørsmåla vi har stilt dei siste åra; Er Wenger villige til å å kjøpe desse spelarane, eller snakkar han berre om dei? Får Wenger sjans av styre til å kjøpe dess spelarane? VIl desse spelarane til Emirates? Eg fryktar vi sit med minst 2 av 3 nei på dette...

 

Til sist; dette har vore eit fenomen med Wenger sidan han kom; for å sitere Viera i ein av hans siste sesongar: 'Obviously, Mr Wenger, you are not shopping in Harrods.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke utenkelig at også Arsenals trenerteam har sett at polakkens utvikling har stagnert, og i senere måneder, kanskje fått en negativ utvikling. Stekelenburg er en god keeper, men jeg mener bestemt at det er veldig mange andre keepere på et minst like bra nivå, som kan være tilgjengelige for Arsenal. Men han er helt klart en forsterkning ja.

Link to comment
Share on other sites

Helt enig. Var vel noen rykter om han en stund, men som vanlig hadde Wenger alt for stor tro på sine unggutter. Arsenal er trolig den klubben med den svakeste keepertrioen. Et ganske bra talent i Szcz, en middelmådighet i Fabianski og en til i Mannone. De fleste andre klubbene har to keepere på et høyere nivå enn Arsenals beste.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...