Jump to content

2008.09.27 Hull H


hermz

Recommended Posts

0-0 til pause... Må si at vi er veldig ubeslutsomme i avslutningsøyeblikket, det virker som om vi skal gå inn i mål! ;) Eboue hadde en sjanse neste alene med keesper, hvor han velger å sentre til RvP, som ikke får tak i ballen.. Walcott har også hatt en del sjanser hvor han bruker for mye tid før han får avsluttet! Vi må bli mer effektive! Ellers defensivt føler jeg vi har god kontroll.. Hull har ikke kommet så mye fremover på banen, men hvis vi fortsetter å sløse med sjanser, så holder bare en målsjanse for Hull! Det er den tanken som gjør meg nervøs!! Men har troa på at vi scorer i 2. omgang! :D Hvis det stanger og stanger syns jeg både Bendtner og Vela skal få komme inn...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Første omgang: Skuffende!

 

Defensivt, greit nok. Vi møter et angrep som er enda dårligere enn vårt.

 

Offensivt, elendig. vP er usynlig, Ade går i sin første offside etter 37 minutter og det skyldes ikke at han har lært offsideregelen. Theo er vaksinert mot avslutninger, Eboue ikke så mye mer effektiv han heller.

 

MEN, jeg kan ikke forstå annet at det må bli bedre etter pause. Og kommer det først ett mål den rette veien, så kan det fort renne inn mange.

 

Dette må vel være den verste omgangen vi har spilt i år? Regner med at Mr. Wenger karnøfler spillerne i pausen.

Nesten, men Fulham-kampen var værre.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...