Jump to content

Jack Wilshere


vegfos

Recommended Posts

Helt enig, og som nevnt tidligere tror JEG dette først og fremst gjelder spillestilen til Wilshere. Han hadde passet mye bedre i andre ligaer der man ikke blir kvestet om man fører ballen fremover med hurtige tyngdeoverføringer.. Når man gjør dette i PL er faren for at stambeinet ditt blir tatt enormt stort, noe som har skjedd med Wilshere gang på gang. I feks La Liga blir spillerne beskyttet på en helt annen måte, og man ser oftere den type spillestil der. Dog takler de aller beste (feks Messi) det glimrende med enkelte kamper mot slik motstand. Men Messi møter ikke Stoke og WBA lag flere ganger i sesongen heller...

Link to comment
Share on other sites

Synes det er litt synd at det dukker opp sånne saker med ujevne mellomrom, men er du ung spiller i England blir du vel omtrent overvåket hvor enn du går i byen og slipper ikke unna et mobilkamera samme hva du driver med. Er klart at røyking/drikking i stor skala ikke henger helt sammen med toppidrett, men skjønner også at de har behov for å lufte seg innemellom. Det som dessverre har hindret Wilsheres karriere mest er jo alle skadene hans, utrolig synd at han ikke har fått lengre perioder med skadefrihet. Har jo sett at han har noe helt spesielt ved seg på måten han fører ball, går forbi spillere og sentrer til medspillere, er jo helt briljant der... Spørs vel om han noensinne blir en spiller som spiller 50/60 kamper en sesong, eller om vi må regne med at han er ute store deler av sesongen.

Link to comment
Share on other sites

Spiller u-21 kamp ikveld og ser greit ut. Jeg syntes han virker langt fra kampformen, og stort sett rolig på midtbanen med enkelte tilfeller der han er med på angrepene. En som derimot har imponert meg ikveld er Gnabry som virkelig ser skarp ut. Har løpt og skapt farligheter hele førsteomgang. Scoret ett flott mål også. 3-1 til pause, alle 4 mål av Arsenal :gimme:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

http://www.afcb.co.uk/news/article/2016-17/afc-bournemouth-arsenal-jack-wilshere-3284340.aspx

 

Wilshere på sesonglangt utlån til Bournemouth for å få spilletid. Jeg synes det er en fin løsning, men med Jack, Gnabry og Joel ut så svekkes bredden noe. Skadene våre vil komme, men så hadde vel sannsynligvis godeste Wilshere vært en av de skadde... Får nok spille fast for Eddie Howes mannskap, en manager Wenger skal være stor fan av. Han har vel spilt 150 kamper på åtte år her, så nå må han rett og slett få spille kamper. Sikkert lite som skjer i bybildet der, han får et år på seg til å kun fokusere på å bygge seg opp og holde seg skadefri, så kommer han tilbake neste sommer og erstatter Cazorla. God plan!

 

Så blir det ekstra spennende å følge med på Bournemouth. Vår fremtidige kaptein i Wilshere og manager i Howe?

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke det er lov å bruke spillere mot egen klubb i England uavhengig av hva som står i avtalen. Det er jo forståelig mtp litt splittede interesser for spilleren.

Det stemmer når det gjelder Premier League, men regelen gjelder ikke i cup'ene, så Wilshere kan i teorien spille mot Arsenal i FA-cup og i Mikke Mus cupen.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Tåler ikke engelsk fotball med den spillestilen han driver med. Burde dra til Spania eller noe, der hadde han nok passet mye bedre.

Dessverre er det slik at når man har hatt et beinbrudd så er sjansen for skader på samme sted større da callus som dannes ikke er ben. Klarer vi å få 27 kamper ut av Wilshere de neste sesongene mener jeg han har en stor verdi for stallen vår.

Teller som egenprodusert og når han er i form kan han gjøre alt... Jackie klarer å styre tempo, forsere ledd med ball, finne rom med stikkere, tidvis klarer han å skyte og sparker på motstandernes legger i forsvar.

 

Vil aldri spille "alle" kampene en sesong for oss igjen, men det klarte for eksempel ikke Ledley King heller og Spurs klarte å bygge rundt det og bruke han maks 1 gang i uken(Mye fordi de sjeldent var gode nok til å være i CL når han var der)

Link to comment
Share on other sites

Wilshere har jo spilt så og si hele sesongen skadefritt, så er jo jævlig uheldig at nå, rett før han skal returnere for oss så knekker han noe..:/

 

Han har nesten ikke spilt fulle kamper. Er vel bare en håndfull ganger han faktisk har spilt 90 minutter. Enten blir han byttet inn tidlig i andre omgang, eller byttet ut omtrent halvveis i andre.

 

Dette er for øvrig hans skade nr 2 denne sesongen.

 

I mine øyne er ikke Wilshere så god at han er verdt å beholde for rundt £140k i uka når han knapt spiller og alltid er ute av form grunnet manglende kamptrening. Dette blir som med Diaby tidligere. Kun en belastning og sørger for at vi er en spiller mindre enn det vi burde vært grunnet at vi "venter" på at en spiller skal bli frisk.

Link to comment
Share on other sites

Dessverre er det slik at når man har hatt et beinbrudd så er sjansen for skader på samme sted større da callus som dannes ikke er ben.

Det kommer helt an på. Hvis det var et 'rent' benbrudd og ikke et 'knusbrudd' vil knokkelen kunne heles 100% såfremt restitusjonen er optimal og pasienten ikke kjører på med for hard belastning for tidlig. Hvis man er i 'callusfasen' av rehabiliteringa er man kun i den andre(eller tredje fasen om man går ut i fra fem faser) av i alt tre faser som igjen kan deles opp i fem.

I den siste fasen skal knokkelen remodelleres til 'kompakt' eller originalt benvev. Det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke knokkelens helingsprosess men hvis helingsprosessesen er optimal skal knokkelen kunne bli like sterk som før bruddskaden. Dessverre kan den siste fasen ta alt mellom 3 og 5 år for å bli komplett og mange setter i gang for hard opptrening før benvevet er sterkt nok.

Link to comment
Share on other sites

Du tar feil angående spilletiden til wilshere stefan..han har spilt 90 minutter i 23 av 27 kamper.

 

Dette er feil. Han har spilt 90 minutter i 15 kamper. Han har startet 22 av 27 kamper han har vært involvert i, men har da altså blitt byttet ut tidlig i andre omgang i 7 av disse 22. Har startet på benken og kommet inn 5 ganger.

Link to comment
Share on other sites

Ikke tidlig i andreomgang hver gang, i det siste har han blitt det pga han enda ikke har kommet i form etter skaden han fikk i januar-ish. Men whatever, synd at han fikk ett brudd igjen, en av spillerne jeg absolutt vil at skal lykkes her.

 

70,9 minutter i snitt for Bournemouth denne sesongen. 1916 minutter fordelt over 27 kamper..

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor han har vært byttet tidlig vet jeg ikke

Sannsynligvis fordi kroppen hans ikke tåler 90 minutter. Personlig mener jeg at den gutten er så god at det er det mulig å bygge laget rundt. I blant må han nok spille samfulle 90 dog selv om det optimale for han nok er 70 minutter 1 gang i uken.

Link to comment
Share on other sites

Beviser han ikke sesong på sesong at han ikke tåler engelsk fotball da? Ofte skader han seg helt selvforskyldt ved å skulle rette opp egne balltap også. Jeg tror han virkelig kunne blomstret i en mindre fysisk liga, der ville kroppe hans fått litt mindre juling.

 

Det er nå min mening. Det er også litt håpløst med en på 1.4 mill i uka som ikke spiller kamper for oss. Da kan vi erstatte slike med bidragsytere.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...