Jump to content

Tony

Arsenal Norway
  • Posts

    1,207
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tony

  1. Mer flau over å lese kommentarene her enn jeg er over spillerne. Det er 6 kamper igjen. Det er jo større tapermentalitet på supporterne enn det er på spillerne. Nå har vi hyllet de i hele 2024 og et tap så er det verdens undergang. Det er nå det er viktig å stå bak spillerne og løfte de opp.

  2. 7 minutes ago, Stefanb said:

    Det må han ikke. Han har 9 gule kort nå, så han må ikke stå over mot Brighton såfremt jeg vet.

    Ok. Kan godt hende. Leste bare en plass at Havertz måtte ungå å få kort i løpet av de neste 3 kampene. Hvis han fikk kort måtte han stå over en kamp.

  3. 2 minutes ago, Gunners68 said:

    Faen Havertz. Kutt ut filmingen. 

    Arteta må inn med vår beste selv mot Luton. 

    Ikke bare at det var teit. Nå må Havertz stå over mot Brighton. 

  4. Er redd det blir samme type kamp i dag som mot Porto på onsdag. Mange frispark, Newcastle bruker lang tid på alle dødballene som de gjorde mot oss i fjor som ødelegger flyten i spillet. Håper vi løser det med å få oss et tidlig mål.

  5. On 2/22/2024 at 7:02 PM, Verminator5 said:

    Se på hva vi har prestert i bortekampene våre nylig. Hvorfor skulle vi plutselig endre på taktikken som har latt oss dominere motstander? Se på alle feilpasningene vi hadde, til tross for lavt balltempo. Var det taktikk? 

    Tror ikke det var taktikk. Tror bare rytmen i spillet blei ødelagt med alle frisparkene.

  6. 19 hours ago, elx said:

    Leser litt rundt forbi om at det kun ble spilt ca 50 minutter..Isåfall så er det katastrofe, og jeg tviler ikke med tanke på hvor ihjel dømt kampen ble.. 

    Det var den kampen i CL ballen var minst i spill denne sesongen. Det var også den kampen med flest frispark i CL denne sesongen.

  7. Vi har en lang skadeliste nå. Men det sies at mange av de som er skadet er tilbake til månedsskiftet. Spillere ute til denne kampen er Vieira, Partey, Timber, Zinchenko Jesus, Smith-Rowe mens Jorginho og Tomiyasu er usikre.

×
×
  • Create New...