Jump to content

Gullfot

Arsenal Norway
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gullfot

  1. Hallo Gunners fans. Jeg har alle blader av Gunners Post fra 1980. Og alt av TPG i stort format videre fra det til nå i 2021. Samt 30 stk. hjemme fanzine for Arsenal. Flere er fra Higbury. Samt FaCup finale og Carabo Cup. Hva på Higbyry første gang i året 1982,deretter 83,84,85,86,87,88. På Emirates fra år 2006 til stenging grunnet Covid-19. Så siste kamp før alt stengte ble mars 2020. Ønsker noen min samling av blader er det bare og gi beskjed. Legger ved to bilder av samlingen. Det er bedre at noen ønsker alt dette enn det går vekk. Om noen spør om pris, så blir vi ening, ikke vanskelig jeg. Beste Gooner hilsen Medlem 2280 Bjarne fra Bergen
  2. Wenger out. Nok er nok. Etter denne sesongen bør ha trekke seg tilbake. Og helt tilbake, ikke noe i klubben, styret eller annet, bare vekke. Takk Wenger og ta siesta men ikke jobb i våres klubb. Nå på tide med ny trener fra sesongen 18/19. Etter så mange år så skulle Arsenal tatt flere liga titler men desverre er det ikke slik, men Wenger har Fa-cup seirer. Flott det, men ligatitler er det få av og mindre av champions league titler. Så takk Wenger gi deg etter denne sesongen. Mulig du klarer Micky Mous cup (caroba cup) mot City. Men denne teller vel ikke! Da har du igjen Europa lig og vinne for og komme inn blant de store. Håper du kan klare noe av dette så gir du deg. Beste hilsen trofast Gunners fan.
  3. At han for spille er utrolig av Wenger. Granit er ikke noe dynamitt heller en dårlig spiller som for lov og gjøre hva han vill uten at Wenger ser hva som egentlig trengs. Ut med Granit , sett han på transver listen og selg han.
  4. Kan ene eier gjøre det bedre for Arsenal og komme i posisisjon topp fire. Ikke vet jeg heller om det er riktig vei og gå. Tror heller ikke det er bra at noen overtar en klubb helt alene og styrer den etter sitt eget ønske. Mener at i Arsenal må det en klubb sjef til som ikke har tilhørighet til Kroenke eller Wenger. En som vet om Engelsk fotball og hvordan en klubb drives. Viser til Tysk fotball hvor man ikke kan eie en klubb og ha navn på klubben etter firmanavn. Annet så vi når Cardiff skiftet fra blå drakter til røde, som er kul i eiers hjemland men helt uforenlig mot fansen. Når en eneier kan vi være forberedt på hva som helst. Derfor syns jeg slikt ikke er bra. Arsenal må finne en måte og ledes på som gangner hele klubben. Trengs nye tanker inn i våres kjære klubb så vi kommer på sporet igjen.
  5. Da har jeg registrert meg hos Arsenal FC med det som supporterklubben Arsenal Norway ønsket vi skal gjøre. ​ Jeg registrerte at jeg var under Gunners Norway, som var et av valgene. Håper dette fører til at Norge får mer tildelte billetter heretter. Beste ønsker fra Gullfot.
  6. Billetter til Emirates kan nås gjennom våres supporter Club Arsenal Norway. Altså her. Eller og bli medlem i The Arsenal : Uansett ta turen til London med Norwgian til Gatwick . SAS til Heathrow. RyanAir til Stansted. Bare dere ender opp på stadion Emirates. Ta Tube (undergrunnen) og helst kjøp Oyster Card, Kan fylles på med de kroner du ønsker så reiser du enklere. Til Emirates Stadion kommer du lettest med Piccadilly tube line. Arsenal er stopp ved stadion. Når du kommer ut så gå til høyre og der ser du herligheten. Hvis du kommer god tid før kampstart så opplev trøkket i gaten, her selger de alt, mat av alle slags , Arsenal produkter, og ikke minst program for kampen, og andre Arsenal fansiner. Bare herlig og gå rolig gjennom gaten og oppleve dette før man når trappene opp til stadion. Lykke til alle Gunners Fans.
  7. Dortmund. Hei. Tyskland Arsenal supportere samles på kneipen FZW- Freizeitzentrum West- http://www.fzw.de Adresse Ritterstrasse 20. Ellers se linken: http://www.arsenalfc.de/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=90&func=view&id=26501&catid=10 Her blir jeg og så går til kamp arenaen, ca. 30minutt unna.
  8. Til Dortmund for å se Arsenal 16.september. Jeg har billett og skal se denne kampen på Signal Iduna Park. Er det andre som skal nedover. Noen som vet hvor Gunners fan samles før kamp start her i øl byen Dortmund så tar jeg imot opplysninger med takk. Vi tar en Bayeren her også som sist.
  9. Milan på kvallik plass i Italia til Til neste Champions League kvalifisering. Kan de møte Arsenal? Jeg kjenner ikke seeding systemet! Som Zaldor spør: er det noen som kan mer om det? Hvor lenge må vi vente for å få vite?
  10. Til neste Champions League kvalifisering: Akkurat nå er Milan ute og Fiorentina har kvalikplass. 1.omgang er ferdig nå. Hvis Arsenal skal møte lag fra Italia i kvallik håper jeg ikke på Milan.
×
×
  • Create New...