Jump to content

Le_Professeur

Arsenal Norway
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stavanger

Le_Professeur's Achievements

Skopusser

Skopusser (1/9)

  1. Et annet argument for å kjøpe noen nå, istedenfor å vente til sommeren, er at spilleren(e) får ekstra tid til tilvenning foran neste sesong. Har et sterkt ønske om at vi iallefall skal være litt mer konkurransedyktige enn vi er nå..
  2. Har veldig mange like tanker som deg. Ett av ankepunktene til Wenger er at han stiller med samme spillere uavhengig av prestasjoner i forrige kamper. Både førsteelleveren vår og byttene er veldig forutsigbare. Han har klokketro på egne spillere og jeg er veldig sikker på at han ekstremt sjeldent kjefter på en spiller. Spillerne som starter har uendelig lange klippekort og det går sannsynligvis utover innsatsen. Spillerne til Ferguson vet at hvis de ikke gir alt får di ikke starte neste kamp. Savner det samme i vårt lag. Edit: Hvor mange ganger har vi forresten ikke sett at Fergie benker Rooney de kommende kampene når han spiller dårlig eller sløvt? Wenger hadde sannsynligvis aldri gjort det samme.
  3. Har i lang tid hatt troen på Wenger, men nå har jeg virkelig begynt å miste håpet.. Jeg hører ofte "Hvilken annen manager hadde klart det Wenger får til med stallen vi har p.d.d?" Men har vi egentlig en så dårlig stall? Førsteelleveren vår er bedre enn Everton, bedre enn Tottenham sin, og allikevel ligger de foran oss på tabellen. Hvor mange ganger har vi ikke sett at Ferguson vinner kampene uansett hvilke spillere han velger? Husker for to sesonger siden når United på papiret ikke var mye å skryte av. Hva skjedde? Jo, de tok gullet til tross for dette. Det jeg prøver å få sagt er at Wenger burde klare mye bedre enn det han har gjort. Vi har ikke engang vunnet FA cupen eller LC. Det har flere andre klubber gjort de siste årene med mye verre stall enn vår egen. Wenger virker helt udugelig taktisk, og det offensive p.d.d er helt forferdelig. Jeg skal vente med å konkludere til sesongen er ferdig, men jeg tror jeg ønsker en taktisk manager. Jurgen Klopp hadde vært noe.
  4. Er egenlig litt usikker på om vi gjør lurt i å hente Affelay grunnet dette her med at det er bestekompisen til RvP. Det gikk visse rykter i nederlandske medier om at RvP og Affelay var hovedgrunnen til at harmonien i det nederlandske landslaget var på bunn under årets EM. Affelay hadde visst blant annet hatt en meget arrogant oppførsel ovenfor medspillere grunnet at han spilte i Barcelona. Virker litt kjepphøyt etter min mening, og hvis Affelay hadde komt til Arsenal hadde det kanskje ført til at RvP ble splittet fra resten av gruppa. Da vil jeg mye heller se at RvP blir solgt og at stemninga i gruppa forblir bra, kommer ikke langt uten. Men så kan det også være negativt. Eller.. helt sikkert - å miste troppens beste spiller og kaptein. Vanskelig, men er helt sikker på at Wenger ikke bare tenker på ferdigheter når han vil kjøpe en spiller. Oppførsel og mulighet for at personen blir en del av spillergruppa er nok minst like viktig. "From day one [Robin van Persie and Ibrahim Afellay] were not part of the group. Afellay is hated in the Dutch camp. He came across as 'I play for Barcelona, who do you play for?' "He was very arrogant. When it was someone's birthday, and everybody had to pay for a gift, he wouldn't even chip in €10. "Van Persie was behaving in the same way. Van Persie and Afellay were together for the whole tournament. Also, everyone was disturbed by Van Persie not talking to the press [referring to the gagging order placed on the 28-year-old by his club, Arsenal, amid doubts over his future]." Kilde: http://www.goal.com/...el-behaviour-in
×
×
  • Create New...