Jump to content

jule3

Arsenal Norway
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

About jule3

 • Rank
  Prøvespiller
 • Birthday 04/06/1991

Contact Methods

 • MSN
  jule3_12@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  Fotball
 1. Noen som kort kan fortelle hva denne ligaen går ut på? Jeg startet et lag og kjøpte spillere. men hva skjer videre? får enkeltspillere poeng etter hvordan de presterer i den virkelige verden? eller skal man spille kamper mot hverandre i spillet?
 2. jule3

  Alexander Hleb

  Syns det er kjedlig vis Hleb går. han har lyst opp mange kamper med de fantasiske to-fots fintene nede på kanten. han har kjørt karusell med noen av de beste backene og hatt lekestue med de fleste midtstopperne. Håper Wenger drar frem den lommeboka og drar opp et stort navn fra hatten. noen som kan erstatte tapet av flam og hleb. Men jeg leste et sted at han ville gå for ca 100 mill. hva er dette for noe da? d e jo latterlig billig, hleb i samme prisklasse som crouch? dette er jo bare fjas. da hadde jeg heller gjort som ferguson og satt han på tribunen enn og solgt han så billig. dette
 3. Må jo også bare nevne episoden der malouda blir spraket ned inne i sekstenmetern. det virket hverfall slik, var litt vanskelig å se utifra tvbildene.
 4. jule3

  Cesc Fabregas

  Jeg har ikke helt forstått hvordan det showet er. er det bare en gang? eller bli det som en serie som sendes mange ganger? noen som vet om det er mulig å se showet uten skysports? når kommer det på tv?
 5. her hadde jeg ringt vg for å ta bilde av meg i Everton drakt. så hadde jeg tatt på meg Everton drakt og stått midt blandt disse "jævla skarrepakk" (som jeg ikke vet hva betyr) og jublet når Arteta voldtar brann med en fin fin hat-trick.
 6. har selv en xbox 360. er fornøyd med den, har faktsisk ikke prøvd ps3. men jeg har alltid likt xbox medre en playstation. men det som er ulempen med xbox er at veldig mange er ødelagte og må repareres. det er gratis og reparere men det er unødvendig mye bry og sende den inn til microsoft.
 7. jeg lurer meg på om Eurosport viser mesterskapet. de har værtfall vist de tidligere mesterskapene
 8. med meg så kommer det bare opp et bilde av et skjelett som sitter på datan mens d står: Windows is starting please wait... irriterer meg grønn og blå siden jeg ikke fikk sett kampen mot sunderland
 9. jule3

  Fytti helsikke!!!

  helt enig a det var en utrolig kamp i dag. men i dag så tippet på canal+ at adebayor ville score den første hattricken i år, da skulle jeg vinne en arsenal trøye med adebayor:D regner med at jeg ikke var den eneste som tippet det, så jeg lurte på om kanskje noen andre her har gjort det samme?
 10. jule3

  EM 2008

  Et lag jeg har troen på i EM er Frankriket, det er ikke helt det samme uten Zidane så klart. men tror de har stor sjangse. Men litt sån off-topic. vet noen om d arrangeres afrika mesterskap i vinter? gleder meg til å se elfenbenkysten i aksjon.
 11. kan ikke si jeg ble så ekstremt imponert akkuart. en niåring som gjentar innøvde triks igjen og igjen som er klippet fint sammen. med de klippingene nå til dags så er det jo null problem og få Jens Lehmann til å trikse like bra som Ronaldinho men han er absolutt en lovende ung spiller, vis han klarer og utvikle seg bra nok. det får tiden vise
 12. jule3

  Emirates Cup

  regner med at det skal være 28 og 29 juli. eller så hadde cupen vært spilt i dag
 13. alle kan gjøre tabber, om de spiller på landslag eller spiller guttefotball. Jeg syns Myhre burde fortsette å stå. skulle vi plutselig kaste ut lehmann etter alle brølerne han har gjort da. du husker som oftest de største feilene en spiller gjør, men ikkje de gode redningene.
 14. jule3

  Miroslav Klose

  vist det er noe hold i dette så syns jeg wenger burde kjøre på å hente den såkalte "luft-waffe" han er en stjernespiss som jeg tror passer fint sammen me Henry på topp.
 15. Jeg håper for all del at det der er en statestikk som teller for alle møtene mellom de to lagene? Ellers så hadde det vært litt av en fotballkamp
×
×
 • Create New...