Jump to content

PALTH

Arsenal Norway
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

PALTH's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Det kan jeg være enig i. Forumet har mange gode debatanter, og mange saklige diskusjoner. Men at jeg tar meg selv i å bli provosert av enkeltes arroganse overfor andre. Den tendensen har riktignok stagnert ettersom resultatene har bedret seg, noe som sannsynligvis også er mye av grunnen til den forbedrete stemningen. Hensikten med innlegget var på mange måter at folk også kan prøve å se på seg selv, og ikke bare dømme alle andre. En temperert diskusjon kan være vel og bra, bare det ikke blir personlig. Merk at det jeg skrev kommer av inntrykket jeg av og til får, ikke at det faktisk er slik det forekommer. Velvel, nok moralpreik her.
  2. Gidder ikke å blande meg inn i krangelen deres, men Chaz har helt klart et poeng. Har fulgt dette forumet i årevis, og tendensen er og forblir den samme; har du meninger som skiller seg ut blir du svart med nedlatende kommentarer og latterliggjøring. Ærlig talt burde alle gå litt i seg selv, for eksemplene er mange. Sistnevnte eksempel er muligens Arshavins overoptimistiske holdning til laget og Wenger som førte til at halve forumet måtte ta med "forsiktig nå, før Arshavin kommer med sitt positive tullball" i annet hvert innlegg. Et tidligere eksempel er muligens keepersagaen mellom BE og resten (til å begynne med), hvor BE nå har endt opp som en ensetningssvarer med satire og humor som virkemiddel. [Hva ordet neger angår har det vært et allment akseptabelt ord i Norge i lange tider, før det plutselig ble politisk ukorrekt for en ti år tilbake.] Forøvring kan tottenham hallisunere om suksess til hjernen får krampe, framover vil det bare gå nedover.
  3. Angående den spillerbørsen så må dere i alle fall slutte å kåre arsenals dårligste. Banens beste er det naturlig å velge, men å utmerke den dårligste med store bokstaver og beskrivelser som "en ufattelig håpløs kamp" osv hører ikke en offisiell supporterforside til. Det kan heller debattanter på forumet påpeke.
  4. http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/annoyed-arsenal-midfielder-issues-january-quit-threat-12482/? Håper ikke det er hold i dette her, Coquelin er en spiller jeg har hatt sansen for fra første sekund jeg så ham spille. Burde kanskje fått prøvd seg mer? Syns ikke han har gjort noen dum figur de gangene han har spilt. (Fant forøvrig ingen tråd om Coquelin, så putta det bare inn her.)
  5. Det er først og fremst kommunikasjon - og selvtillitsproblemer som gjør at forsvaret konstant balanserer på knivseggen mellom suksess og fiasko. Enkeltspillerne er på sitt beste gode, men savnet etter en ledertype i midten har vært stor i Vermaelens lange skadeavbrekk. Det første målet til United demonstrerer jo glitrende de manglende kommunikasjonsproblemene til Kos og Djourou. Forhåpentligvis har Per like mye røst som høyde, og tar kontrollen fra første sekund, men det blir kanskje en smule ambisiøst å håpe på dette allerede mot Swansea. Forventer selvsagt seier, men om forsvaret opererer optimalt med to nyervervelser og en stopper som nettopp har vært med på et av de verste tapene i Arsenals historie blir spennende å se. Forhåpentligvis klarer Mertesacker å presse ut de siste dråpene av talentet til Koscielny.
  6. Et paradoks er vel et utsagn som er motstridende, men som også inneholder et snev av sannhet. Nok om det. Hva spillerbørsen angår er jeg ikke direkte motstander av dette, det er heller måten den framstilles på som provoserer. Spillerbørser er som regel best når de blir vurdert objektivt og av flere personer, noe som blir svært vanskelig med goonere i skribentstillingene. Det bør da også være en viss saklighet over det hele. Virker som det er relativt unge forumister som innehar skribentstillingene på denne siden, noe som i og for seg er greit. Men da må artiklene gjennom et skrivekyndig mellomledd som kan kvalitetssikre og sørge for at en viss objektivitet opprettholdes. Selvfølgelig skal ting framstilles fra et arsenalperspektiv, men det finnes grenser for hvor mye følelser man kan forfatte på forsiden til Arsenals offisielle norske supporterklubb. Foreslår at et fyldig kampreferat erstatter spillerbørsen, gjerne med en link til forskjellige mediers vurdering av spillerne på slutten. Og da helst av en med god penn. Finnes flere talentfulle skribenter på forumet, og da tenker jeg ikke bare på det rent ortografiske, men også på det analytiske og fotballforståelige nivået.
  7. Stakk innom her for å kritisere bloggen på forsiden, og heldigvis er det flere enn meg som reagerer. Jeg finner flere av innleggene direkte latterlige, og til tider også meget dårlig formulerte. Det er helt greit at det blir postet blogginnlegg på forsiden, men disse må være saklige og objektive som også foregående poster har nevnt. Hvordan er det egentlig systemet fungerer? Kan hvem som helst poste på forsiden, eller er det kun et fåtall personer som får tilgang? Isåfall må disse personene skiftes ut snarest!
  8. PALTH

    Aaron Ramsey

    Forstår godt hva dere mener, men for mediebransjen er det kun en ting som gjelder; å inkassere penger. Selv om slike bilder er groteske, så skaper de også stor nysgjerrighet, noe som er en gullgruve for en artikkel... Men nok om det, måtte Ramsey bli god igjen så fort som mulig! Leste nylig en bra artikkel (tror det var Gunner Post) om hvor vanvittig stort Ramseys potensial var, og hvor vesentlig det er for han å holde seg unna forferdelige skader som har ødelagt tidligere talenter. Vel, skaden har inntruffet i sin verste form, og spørsmålet nå blir bare om Ramsey klarer å reise seg mentalt, noe som kan være en tricky oppgave for en gutt på hans alder. Men igjen, for å bli en toppspiller krever det også en sterk mentalitet, og dette blir uten tvil Ramseys største test i karrieren, og lykke til med det!
×
×
  • Create New...