Jump to content

kebabslasken

Arsenal Norway
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About kebabslasken

  • Birthday 07/20/1981

Profile Information

  • Gender
    Male

kebabslasken's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Grattis med dagen, skulle vel helst fått 3 poeng der men akk!

  2. Virka ikke sånn på intervjuet i går, fikk en følelse at Wenger desperat forsøkte å dysse ned forventningen om nye spillere. Jeg kjenner skepsissen min vokser under huden på meg....
  3. Uff!! Nå er det synd på oss gutter... Ække lett å være sterk i troa lenger! Man skjønte jo tidlig at Fabregas og Nasri skulle forsvinne, har liksom ikke Wenger tenkt på erstattere allerede en gang??! Hvorfor venter vi så fuckings lenge. Dette burde vært avgjort i juli. Ok skal noen ha Nasri og Fabregas så har dere juli på å by de summene vi forlanger, i aug er det for sent og alt blir avvist punktum. Er det så vanskelig?
  4. En liten tanke... Mulig jeg tar feil her nå altså, men har Fabregas vunnet mer på en kamp for Barca enn 8 år i Arsenal?? Hvis vi ser bort fra Emirates cup!! F*** kjenner det gir meg en liten bismak her, skjønner at toppspillere ikke akkurat står i kø for å spille for oss!!!
  5. --> QUOTE(Stefan B @ Jan 7 2010, 07:54 PM) 184918[/snapback] For ikke å glemme at jo lengre det tar før vi får en spiller inn, jo lengre tar det før han blir integrert i laget og London i seg selv. Såfremt det ikke er snakk om en spiller som allerede er bosatt i London Veldig enig med deg der... Få dem inn fort som f...
  6. Seriøst! Skal ikke Wenger hente inn noen spellere eller??!! Begynner å bli bekymret her nå, hører jo ingenting... Jeg frykter at siden vi ligger såpass bra an som vi gjør tror Wenger at laget holder mål, jeg må si at desverre så gjøre vi ikke det til det bitter end. Samtidig så tror jeg at det skal svært lite til, før vi er der... en klassestopper og spiss er alt vi trenger. Hva gjør vi hvis Vermalen eller Gallas blir skada a??! Setter inn på Senderos i 1mnds tid?! Byebye ligagull!! Rosicky, Walcott, Diaby, Eduardo, Djourou, (sikkert ett par til jeg ikke kommer på i farta) er spillere som aldri kommer til å klare og spille en hel sesong. Og til flere kamper de spiller vil det kun være som en bonus, vi kan ikke regne med disse... Nei, få inn noe kjøtt på beina... Det trenger stallen vår!!
  7. Mitt tips: Fulham - Arsenal: 0-3 V.persie 2 og Rosicky 1
×
×
  • Create New...