Jump to content

Madsis

Arsenal Norway
  • Posts

    386
  • Joined

  • Last visited

About Madsis

  • Birthday 08/14/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trondheim
  • Interests
    Livet

Recent Profile Visitors

1,068 profile views

Madsis's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Madsis

    Useriøse rykter

    Mitt råd er å gi litt faen i Januarvinduet, uten å sitte å lese ryktespalter hver eneste dag, slikt blir man bare gal av. Faktumet er at Wenger kommer ikke til å handle mere eller tidligere selv om man blir frustrert over at ingen kommer inn.
  2. Madsis

    Arsene Wenger

    Tror slik oppførsel uansett vil virke mot sin hensikt på Wenger. Nå vil han sikkert enda større grad bevise at disse plastic supporterne tar feil, og fortsette å stå på sitt.
  3. Madsis

    Arsene Wenger

    http://www.thesportbible.com/videos/arsenal-fans-hurl-abuse-at-arsene-wenger-at-the-train-station No av det værste jeg har sett. WE DONT NEED YOUR PLASTIC SUPPORT!
  4. Madsis

    Arsene Wenger

    Hvorvor det? Det arshavin sier er faktisk helt riktig. Jeg ble oppgitt da 90% her inne dømte Wengers innsats på overgangsmarkedet før 1.August. Å tvile på rutinen og ferdighetene til en mann som Wenger går bare ikke. Han er en helt fantastisk manager som har gitt denne klubben så utrolig mye. Hvis Ozil flopper tror jeg faktisk Wenger får skylden for det også.
  5. Madsis

    Mesut Özil

    Gleder meg helt latterlig mye til å sitte på Emirates 22.september, og overvære Øzils hjemmedebut!
  6. Madsis

    Arsene Wenger

    Jeg må vist gjenta meg selv. Vi har bare spilt en kamp i sesongen 2013/2014, og å avskrive oss allerede er fantastisk latterlig av deg. Hva om vi hadde hatt en decent dommer mot Villa og kampen hadde blitt vunnet? Hva har du og majoriteten sagt da? Faktum er at alt som kunne gå imot oss, gikk imot oss. Om Wenger klarer å hanke inn 2-3 spillere, er jeg sikker på at Arsenal Football Club kommer til å sparke meget godt i fra seg i årets sesong. Imorgen blir det seier!
  7. Madsis

    Arsene Wenger

    Ordnet meg den signaturen når mange var imot han forrige sesong. Min mening er at han skal få sitte ut kontrakten sin, og få en aller siste sjanse til å vise hva han er i stand til. Det er tross alt bare spilt 1. runde i Premier League, og jeg har fortsatt klokketro på at Wenger klarer å ro seg inn. Jeg syntes også at fansen bør stå bak manageren å støtte han helt til kontraktslutt i Mai.
  8. Madsis

    Arsene Wenger

    Nå forstår jeg hvorfor vår kjære Wenger ikke har fått tid til å handle.
  9. Gozalo Higuain! Sjekk ut denne kjære gooners. Jeg sikler. http://www.youtube.com/watch?v=zjCDyoGSVTQ
  10. Madsis

    Arsene Wenger

    Arsene Wenger er en levende legende i Arsenal. Den behandlingen han nå får av både fans og presse er ikke akseptabel. Tenk over på alt han har gjort, og hva han har oppnådd i denne klubben. Måten han driver en fotballklubb på er fantastisk, og der tror jeg mange andre er misunnelige på oss. Det som skiller oss fra de absolutt beste lagene er penger. Hvis du tenker over på hvor mye faktisk Man city, Real, Barca og Bayern har brukt, så kommer du til å finne ut at der er noen helt sinnssyke summer. Det er vanskelig å konkurrere mot sånt. ''You'll miss me when I'm Gone''
  11. Madsis

    Arsene Wenger

    Åpne øynene Wenger! Kjøp en spiss! Hvordan tror dere situasjonen blir hvis R.v.P blir skadet? ansvaret kastes over til stjerneduoen Chamakh og Park? fjerdeplassen ryker..
  12. Hei! Jeg har tenkt å søke om billetter til Arsenal - Aston Villa 24.mars. Søknadsfristen går ut i dag. Når jeg skal logge inn får jeg en beskjed om at medlemskapet mitt er utgått. Mamma glemte å betale siste regning før fristen. Jeg betalte den igår, men medlemskapet er fortsatt utgått. Noen som vet hvordan jeg kan få det fornyet iløpet av dagen ? Mvh - Mads Sandvik Gundersen
  13. Madsis

    Thierry Henry

    En legende, en konge, en hersker, en keiser, en frelser, en gud, en veileder, en rådgiver. Du berøre mæ me din kjærlighet for klubben vårres. Din vise fotballhjerne og din fantastiske elegans bevise at du fortsatt har det i dæ. Det her e faktisk helt utrolig. En ubeskrivelig drøm går i oppfylelse for oss begge i kveld. Kan ikke slutt å beundre dæ. Tusen hjertlig takk, THIERRY DANIEL HENRY ♥
  14. Madsis

    Thierry Henry

    Noen som vet om Henry er klar mot Leeds?
×
×
  • Create New...