Jump to content

mcmurphy

Arsenal Norway
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Skien

mcmurphy's Achievements

Skopusser

Skopusser (1/9)

  1. Planlegger tur til London 9. mars. Da er det Everton som kommer til Emirates. Denne bør det vel være mulig å få billetter til, men ser på arsenal.com at den datoen også er satt av til 6 runde i cupen. Gitt at det blir en hjemmekamp. Hvordan er det da med billetter. Vil man kunne bytte???
  2. mcmurphy

    Useriøse rykter

    Tevez, Podolski og Hazard.. Ja det hadde vært noe http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article3263983.ece
  3. Ganske interessant å se på 08/09 sesongen. Vi ble nr 4, med 11 poeng opp til Chelsea på 3. plass og 18 opp til Man U på 1. plass. Men dette var ett år da hverken Man C eller tottenham var med å prege toppen. Jeg tror nok det skal bli vesentlig vanskligere å greie topp 4 i år hvis vi går utifra at vi totalt sett er på nogenlunde samme nivå idag...
  4. Jeg har vel ikke så mye nytt å bringe debatten, men jeg må bare lufte litt nå. De siste 4-5 åra har det vært ett konstant hylekor om at NÅ MÅ vi kjøpe den og den spilleren. Wenger har hatt trua på stallen, men hvert år har vi alikevel blitt sterkt redusert på slutten av sesongen. Skader og form har vist at stallen ikke har vært bred nok. Første ellveren har ved enhver sesong sett helt sjef ut, og hvis den hadde unngått skader, er jeg sikker på at vi ville hatt ett eller flere PL trofeer. Jeg er ikke like sikker på at dagens XI er gode nok for gull.... I år har vi solgt vår beste spiller, katein og forbilde. Pluss at han som var PLs beste spiller frem til nyttår i fjor er så godt som vekk. Kampen mot Udinese viste at vi har mange spillere som er laget av kjeks. Vi må regne med at deler av sesongen går uten Gibbs, Diaby og Van Persie. Enten er de skada nå, eller så kommer de til å bli det..... Har presset vært på Wenger at han må kjøpe før? Ja definitivt. Har det vist seg at stallen har vært for tynn? Ja desverre... Alikevel har vi vært med å kjempe om tofeer til langt ut i april. Men i år kan jeg ikke fatte og begripe at det kan være noen annen utvei enn å kjøpe 2-3 etablerte spillere som kan gå rett inn på laget og forsterke... W.W.W.D?
  5. Lang tråd med masse info, men tar likevel sjansen på å spørre om noe som sikkert står et eller flere steder i tråden. Planlegger å dra og se en kamp i oktober. Hjemmekampen mot Sunderland er nok den mest aktuelle. På gunners.no står følgende: Søknad om billetter Søknaden sendes til billetter@gunners.no Søknaden må inneholde: - Medlemsnummeret(ene) i Arsenal Norway og fullt navn og adresse på dem(n) som søker. - Antall billetter det søkes om. - Hvilken kamp eller hvilke kamper det gjelder. Hvor mange bilketter kan man søke om pr medlemskap? Hvordan fungerer Red Membership? Hvor er det størst mulighet for å få billetter? Søker man på både gunenrs.no og red membership samtidig? Sunderland er vel en av de mindre attraktive kampene. Gjør det det lettere å få billetter, eller er det like mye trøkk uansett? Får man kjøpt billetter på matchdagen? Har hørt at Torp kan formidle billetter, men vet ikke hva det koster. Noen som har prøvd dette?
×
×
  • Create New...