Jump to content

Ramsey16

Arsenal Norway
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ramsey16

  1. Før holdt jeg med Man utd men hadde Arsenal som andrelag av en eller annen merkelig grunn og likte Arsenalspillere som Henry og Pires. Grunnen til at jeg holdt med Man utd var fordi alle andre gjorde det.I 2006 så jeg champions league finalen mellom Arsenal og Barca og da fikk jeg mere medfølelse med Arsenal og dessuten ble den store Man utd helten Ruud van Nistelrooy solgt, Ronaldo var en spiller jeg aldri likte( har aldri likt filmere). Så da ble det til at jeg begynnte å heie på Arsenal og kjøpte meg raskt en Arsenal drakt fra 2005\06 sesongen. En Arsenal kamp jeg liker veldig godt var 2-1 seiern mot Man utd da henry scorte på overtid og selfølgelig 3-1 seieren borte mot Tottenham og 2-0 borte mot AC Milan. Spillere som har betydd masse er spesielt Henry og i ettertid har det vært Fabregas som har betydd masse.
  2. Skjerp deg. Jaja, men jeg blir bare så irritert av liverpool og flaksen deres, begge målene i første omgang skulle vært annulert og jeg håper virkelig dem trekker formsterke Bayern München i kvartfinalen.
  3. F**Ns flakserklubb, håper Bayern München viser dem hvor skapet står i kvartfinalen!
  4. Tottenham 1-2 Arsenal B FM: Keane
  5. Everton 2-1 Arsenal H FM: Cahill
  6. Cardiff 0-3 Arsenal B FM: Bendtner
  7. Hull 2-1 Arsenal H FM: Geovanni
  8. Arsenal 3-0 Plymouth Argyle H FM: Bendtner
  9. Aston Villa-Arsenal 1-3 B FM: Agbonlahor
  10. Middlesbrough-Arsenal 2-1 H FM: Alves
  11. Arsenal 3-1 Wigan H FM: Nasri
  12. Burnley 0-3 Arsenal B FM: Vela
  13. Chelsea 3-1 Arsenal H FM: Anelka
  14. Manchester City-Arsenal 2-1 H FM: Robinho
  15. Arsenal-Aston Villa 2-2 U FM: Bendtner
  16. Arsenal-Wigan 4-0 H FM: Ramsey
  17. Arsenal-Manchester United 1-4 B FM: Rooney
  18. Liverpool sin flaks tar aldri slutt! Hater det møkkalaget!!!!! lag som har mere flaks og spiller kjedeligere fotball enn liverpool skal man lete lenge etter.
  19. I tilleg til forsvarsspiller og en def midbane vil jeg ha en spiss som vet hvor målet står og da vil jeg ha Huntelaar eller Podolski (tror han hadde gjort det bra i Arsenal.)
  20. Jeg liker tottenham bedre enn liverpool så jeg syns det var bra at tottenham vant mot dem.
  21. Stoke-Arsenal 0-3 B FM: Nasri
  22. Jeg vil ha en ny midstopper, Vi trenger en go en når Toure eller Gallas er ute da vil jeg helst ha Per Mertesacker fra Werder bremen og jeg vil ha en defensiv midbanespiller helst Alonso fra Liverpool. Spisser mener jeg vi ikke trenger fordi vi har mange gode offensive spillere. Det er bakover vi sliter.
  23. Arsenal 3-1Tottenham H FM:Adebayor
×
×
  • Create New...