Jump to content

ms@qpc.no

Arsenal Norway
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

About ms@qpc.no

  • Birthday 07/10/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Haugesund
  • Interests
    Frisbee-golf & snooker,

ms@qpc.no's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Er det noen som vet hvem som stod på sidelinja og instruerte Santos på lørdag? - Attack the ball in the air - Fall in deep etc.
  2. 10. David Seaman 11. Paul Dickov 12. Nicolas Anelka 13. Niall Quinn 14. Andy Cole
  3. Super Mario er fotballens Northug. Og slike kommentarer er friske pust. Ikkje alle kan svare som Solskjær, kor kjedelig hadde ikkje det vært?
  4. Naturligvis kan ikkje omstendighetene rundt disse to redningene sammenlignes. En avgjørende redning i FA-cupens semifinalen sammenlignet med å hindre 2-0 til å bli 3-0, langt ut i andre omgang. Men isolert sett er Almunias redning i samme divisjon som seaman's. Ros for det våre spillere gjør bra, kritikk når de gjør det dårlig. Almunia gjør sjelden store tabber, men det er mange av måla han slepper inn som han burde tatt. Han gjør også for få matchvinnende redninger til at han klassifiseres heilt i verdenstoppen som målvakt.
  5. Litt antiklimatisk at shotstopperne i klubben vår slaktes mens midtforsvaret vårt hylles? Senest mot chelsea driter Gallas seg ut i plasseringen på første målet, Tomas scorer det andre, og Cesc har håpløs unødvendig takling som leder til frisparkmål (som naturligvis er veldig overkommelig for Almunia). Denne motsetningen henger ikkje på greip. Og redninga til Almunia på Gallas/Lampard defleksjonen er vel så god som Seamans feberredning mot Sheffield United! Men det er naturligvis ein grunn til at vår kjære sisteskanse ikkje er med i landslagstroppen: det er for mange spanske keepere som er bedre enn han.
  6. Barazite minnet mye om Pires i går. Ikkje bare det lange mørke håret og nummer sju på drakten, men ballbehandlingen og drivet. Coqelin var tidvis MEGET bra. Sunu er uslipt, men virker å ha mye bedre fysikk enn for bare ett år siden. Skal bli spennende å følge med videre. Watt var frisk og et stadig uromoment for unge Chelsea-spillere. Me har lov til å forvente mer av Randall enn det han presterte i går. For ordens skyld så såg eg siste 5 minutt av første + andre omgang i går på Chelsea TV på Viasat Fotball. E Ikkje usannsynlig at den går i reprise ved senere anledning, sjekk programmbladet ditt.
  7. ms@qpc.no

    Useriøse rykter

    Når Chelsea fikk tilført ekstreme mengder av rubler var det Chelsea som "bestemte" "markedsprisen". Wright-Phillips koster £ 21M og Damien Duff var verdt £ 17M. En annen årsak til at enkeltspillere blir veldig dyre er når flere klubber er interessert i å kjøpe, akkurat slik som det er med boligsalg. At Arsenal viser måtehold er eg veldig stolt over. Spillerprisene blir fort luftbobler, og dess flere klubber som blåser i boblen, dess større blir den. Og me vet alle ka som skjer med bobler til slutt. Når Abramovich startet kjøpefesten i 2003 var det heldigvis ingen andre som hadde ressurser eller interesse av å slenge seg på balletten. Dette er ble ein veldig kunstig markedspris, og når Chelsea fikk fylt opp troppen med det de ønsket, ble "markedsprisen" lavere igjen. Real Madrid har lenge hatt tilgang (banklån) på enorm kapital og holdes i live av "bankrespirator". Ein ny trend de siste år er at ressurssterke sheiker, russere eller amerikanere spytter inn penger og lager dermed svimlende overgangssummer. At Arsenal klarer å hevde seg på internasjonalt toppnivå uten å være med på å øke "markedsverdien", er ein seier for fotballen som kultur og tradisjon. Så selv om grandiosaen (Wright-Phillips) kostet £ 21M i 2005, kostet First Prize pizzaen (Alexandr Hleb) cirka halvparten dette samme året. Hvilken pizza smakte best?
  8. ms@qpc.no

    Useriøse rykter

    Dersom du får ein mesterkokk til å krydre og tilberede First-Price pizzaen, kan eg love deg at den smaker bedre ein ein Grandiosa tilberedt av Mark Hughes!
  9. Er City og Portsmouth klubber som følger utviklingen i internasjonal toppfotball? Er det denne formen for klubb me ønsker at Arsenal blir? Selg resten av aksjene til Usmanov, så snapper me sikkert opp både Pato, Ribery og "Adebayor", og matcher lett lønnskravet til alle og enhver. Er utviklingen sunn? Hvilken pris er me villig til å betale for at me er "garantert" ein topp to-plassering? Ville Arsenal vært et bedre lag med Mark Hughes og ein diger pengesekk bak rattet? Har me ein bank i ryggen som vil låne oss penger til å kjøpe Ronaldo og Kaka, selv om de vett at de aldri får pengene tilbake? In Arsene we trust! Me har vært inne blandt topp 4 i alle hans år, og det i den ligaen som har utvikla seg til å bli den desidert beste. I 1995-tabellen var me bak lag som Southampton, Wimbledon, QPR, Nottingham, Blackburn, Leeds, Newcastle og til og med Tottenham! Og sjå kor me er nå i forhold til disse! Og selv de siste sesongene beviser laget vårt at de er blandt europas 8 beste lag, gang på gang på gang. Hvem har sovna?
  10. NEI NEI NEI Heller championship enn at den spilleren stinker til arsenal-emblemet. Enkelte personer har brent sine broer. Ruud vNistelrooy, Gary Neville, El Hadji Diouf, Ashley Cole, Robbie Keane og C. Ronaldo vil eg aldri sjå i min kjære arsenal drakt.
  11. ms@qpc.no

    Thierry Henry

    Dette blir litt som å banne i kirka. Henry er blandt våre absolutt største gjennom tidene. Nå passet det seg slik at han forlot klubben vår i 2006, noe som nok var et riktig valg, både for han og for klubben. Det var ikkje som kaptein Henry hadde sine beste dager hos oss, det var rett og slett ikkje ei oppgave som passa han. Han var ikkje den rette typen til å drive frem ein ny generasjon arsenal, han var mer den siste brikka som måtte byttes ut. Og dette skjedde på ein fair og real måte. Han uttrykker fortsatt arsenal som laget i hans hjerte, og det trur me han på. Hva med Parlour? Hva med Bould? Hva med Merson? Hva med Rocastle? Hva med Winterburn? Hva med Gilberto? Hva med Lauren? Hva med Kanu? Disse spillerne har aldri sviktet klubben vår selv om de har spilt på fremmed gress etter sin periode i Arsenal. Det gjør ikkje disse mindre til Arsenal-legender. Det finnes grovt sett tre måter å forlate klubben på: 1) Pensjonere seg med kanonen på brystet 2) Takke pent for maten og forlate bordet fordi tiden er inne for det 3) Hoppe av toget med lønnslippen i hånda, slik som Cole, Flamini, Hleb, Petit, Anelka, m.fl
  12. Kor sikter me oss inn? Håpet inderlig på uavgjort mellom utd og villa. Uten de to overtidsmåla ville det vært 6 poeng opp til tredje, sju opp til andre og 8 opp til ligagull! Kalkulert med seire mot de tre store ville dette vært henholdsvis 3,4 og 5 poeng!!! Herlig spennende sesong, 8 kamper før slutt og det kan bli alt fra 1. til 6. plass. Kem hadde trudd dette i begynnelsen av februar? mvh evig optimist
  13. ms@qpc.no

    Thierry Henry

    Vell, et større sjokk er at Darren Bent skulle gå motsatt vei Finn ein feil: -------------Valdes--------------- Merquez - Alves - Pique - Silvinho Iniesta - Xavi - Yaya Toure - Messi ---------Eto'o ---- Bent--------------
  14. Noen som vet hvem de tre andre juniorene var?
  15. Ytterligere informasjon på Arsenal.com Da får han spille sammen med kaptein Jason Crowe som hadde tre registrete kamper for oss. Så vidt eg vet så innehar han fortsatt rekorden på kjappest utvisning i Arsenal, da han bare "spilte" 33 sekund før det røde kortet kom opp. Dette var i ligacup-kamp mot Birmingham i -97. Gleder meg til å se hva det blir ut av Rodgers etterhvert.
×
×
  • Create New...