Jump to content

eastviolence

Arsenal Norway
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

eastviolence's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Bare jeg som synes den hjemme-drakta der var dødsfet? 100 ganger bedre enn den med svart!
  2. Sakset fra VG: "Salgssummen for Toure er ikke offentliggjort, men det skal være snakk om cirka 175 millioner kroner. City har dermed brukt vel 1 milliard kroner på spillerkjøp i sommer. - Jeg føler at vi har fått en angriper i verdensklasse, sier manager Mark Hughes." Ahaa.. Så de trodde Toure var spiss ja.. akkurat det de trenger, forsåvidt..
  3. eastviolence

    Arteta

    Hæ? Hvor har du det fra? Tror Walcott er best på høyrekant jeg da men.. Han kommer ikke til å strekke ut og true et lag så mye som han kan fra midtbaneplass hvis han blir flyttet opp som spiss spør du meg da men.. Dette vet vel Wenger best som trener med gutten hver eneste dag.
  4. United har jo Giggs, Scholes og Neville da, litt spesielt med spillere som kun har spilt for én klubb. En stund siden vi hadde noen i klubben hele karrieren. Sant nok, men de siste årene virker det som United har gått totalt bort ifra å utvikle spillere selv som de gjorde på 90-tallet, og isteden begynt å kjøpe kun internasjonale toppspillere med prislapp på 150mill ++++
  5. Det er pga spillere som Wilshere det er gøy å faktisk følge skikkelig med på Arsenal, ikke bare se en kamp og så ferdig med det. Skjønner ikke hvordan supporterne til United og Chelsea kan ha følelser for laget, det finnes jo ikke sjel i et lag som kun kjøper spillere til 200-300 mill og setter de rett inn på laget uten noe egenutvikling i det hele tatt?
×
×
  • Create New...