Jump to content

Luke

Arsenal Norway
  • Posts

    540
  • Joined

  • Last visited

Luke's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Hei! Stemmer det at du har gratiskoder? Hadde vært veldig takknemlig om du hadde en til overs, hvis det ikke er noe bindende :)

  2. Adler, Lucio()/Verthongen/Samba, Parker og Hazard. Cesc til barcelona for 350 mill og Abidal!
  3. Noen som vet hva en billett vil koste, eller har kostet tidligere? Tenkte og få med meg begge kampene!
  4. Hva koster en billett til en hjemmekamp via Arsenal Norway? Er det stor forskjell på de litt mindre og de største kampene i Premier League?
  5. Kunne tenkt meg Mexes og Akinfeev!
  6. Buffon flørter med Premier League. Angrip!
  7. Luke

    Mens vi venter...

    Sinnsykt bra!!! Sett den flere ganger allerede
  8. Det skrives utviltomt veldig, veldig mye rart i disse tider, men hadde dette kunnet vært noe tro? "Arsenals manager Arsene Wenger skal ha siktet seg inn på å kjøpe Evertons Louis Saha. Angriperen er Bosman-spiller ved sesongslutt, og forhandlingene om en ny kontrakt med Everton har strandet. Wenger kan derfor hente Saha på «billigsalg» i januar" 100 kg muskler på topp, dog litt skadepreget denne karen også, men han er utviltomt en god fotballspiller! Har alltid hatt sansen for Saha.
  9. Først av alle: Thierry Henry! Ellers tror jeg disse kunne gjort det godt: De Rossi, Mexes, Miguel Veloso og Yoann Gourcuff
  10. Luke

    Thierry Henry

    LE HAND OF GOD! Dette endrer ingenting. Maradona gjorde det når det hadde mye mer betydning, og ble enda større helt av den grunn. Ingenting er endret av meninger her. 14 Legend!
  11. Luke

    Arsene Wenger

    Virker ekstremt smart å legge et slikt press på Wenger!
  12. Luke

    Thierry Henry

    Makan til mann! Jeg får frysninger overhele kroppen av å lese hva han sier. Han elsker Arsenal, og hele Arsenal elsker han. Jeg ville ha elsket å se deg i klubben igjen! 14 Legend
×
×
  • Create New...