Jump to content

Dagi

Arsenal Norway
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

About Dagi

  • Birthday 03/02/1992

Contact Methods

  • MSN
    Bugattiv1@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bingen (Buskerud)
  • Interests
    Arsenal

Dagi's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Dagi

    Olivier Giroud

    Herlig mål og herlig bilde!
  2. Dagi

    Keeperplassen

    Håp og lovnader om nye signeringer som renner ut i sanden har dessverre blitt en gjenganger, og jeg frykter at dette overgangsvinduet ikke blir noe unntak...
  3. Dagi

    Keeperplassen

    Her er det viktig etter min mening viktig å skille på talentene, jeg ønsker Wojciech Szczęsny i mål når vi starter opp Premier League for han har etter min mening bevist at han er voksen for oppgaven, han beviste forrige sesong at han er verdt å satse på, og han vil bare forsette å utvikle seg. Du drar opp venstreback plassen og her er jeg helt enig med deg, her trenger vi en ny ventreback, fordi vi har ingen som har bevist noe som fortjener en plass i Arsenal sin førstelagstropp, det samme gjelder midtstopperplass. Det som skiller Wojciech Szczęsny fra Jenkinson og Miquel er at har bevist sitt potensial og jeg tror ikke vi kommer til å angre ved å gi han tillit, men hva vet vel jeg;)
  4. Dagi

    Keeperplassen

    Wojciech Szczesny er ingen toppkeeper men har potensial til å bli en, og selv rangerer jeg han flere hakk over Fabianski. Fabianski har refleksredningene, han har igangsetningene, men han har etter min mening alt for lite dominerende og alt for nervøs. Fabianski kommer aldri til å bli en toppkeeper, han har mange gode egenskaper, mens han er passiv og nølende i feltet som desverre kombineres med hans manglende høyde. Wojciech Szczesny er ung og uerfaren, men han er en vinnerskalle, han har den råskapen som trengs og med noen år på baken kommer han til å være en av de dominerende keeperene i Premier League. Så vi trenger ikke en ny keeper, for gi Szczesny noen år så kommer han til å utvikle seg til den keeperen vi virkelig trenger. Så alle dere som ønsker ny keeper, hvem skal vi kjøpe, en gammel keeper som knapt holder et år, nei takk, jeg har tiltro til Wojciech Szczesny.
  5. Dagi

    Arsene Wenger

    Mye forskjellige rykter og uttalelser, Fant dette på Youngguns: Arsène Wenger tells Téléfoot: "For the first time in a while, I will be very active in the transfer market." Jeg håper dette stemmer og at Wenger ENDELIG forstår at laget må forsterkes, problemmet er at jeg tviler på at det kommer til å skje så mye, men jeg krysser fingra og håper at det kommer inn forsterkninger som vi sårt trenger..
  6. Schwarzer, nei takk. Vi har en fremtidig stjernekeeper i nr 53, og vi kan ikke ødelegge hans utvikling med å kjøpe Schwarzer, da kan vi jo like så godt bruke Lehmann. Men ellers er du inne på noe Stefan B, hva med å sende ønskelisten til Wenger;)
  7. Dagi

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3-0 Hull City H FM: Eduardo
  8. Jeg ser dem som gjevngode, men begge kommer til å bli dyre, veldig dyre..
  9. Dagi

    Tippekonkurransen

    Arsenal 4-1 AZ alkmaar H FM: Van Persie
  10. Slapp av, det har jeg aldri sagt og aldri ment, men er alltid greit å høre fra andre at det har fungert for dem:) Jo takk, jeg gleder meg:)
  11. Akinfeev er rett og slett en fantastisk keeper, han er en keeper som fort kan bli verdens beste vist han kommer seg til et bedre lag. Og han føyer seg inn i rekken av toppkeepere fra Russland. Nå må det nevnes at han har et middels forsvar rundt seg i CSKA, skal man dømme han etter kampene mot Manu så har han en vei å gå. Men denne mannen er utrolig god og kan bli enda bedre. Hadde vi fått Akinfeev til Arsenal så tror jeg siste brikken hadde falt på plass. Så Wenger hent Akinfeev:), men det skjer nok ikke... Og jeg kan ikke forstå hvordan folk kan sammenligne Akinfeev med vår Fabianski, siden Akinfeev er en mye bedre keeper!
  12. Ok, men det viktigste er at man kan stole på dem, så det blir nok Matchday. Takk for tipsa, greit å vite at jeg iallefall ikke ender opp med skjegget i postkasta etter tull med billeten. Det er det viktigste.
  13. Takk for tipsa;), men har du noen anbefalinger om hvor jeg kan bestille pakkeløsninger. Matchday er ganske dyrt og så følger det med som stor buffet med drikke før kampen samt ”forfriskninger” i pausen. Jeg er ute etter å se kampen å føle stemninga, ikke fly rundt og spise bufeemat, vist du skjønner hva jeg mener.
  14. Har noen erfaringer med plasser på club level corner block 67, tenkte å bestille på Matchday.no, noen som erfaring med denne siden? Ellers hvis noen har noen anbefalinger eller tips så setter jeg pris på det.
  15. Blir atten i Mars og har derfor tenkt meg min første tur over til London og se Arsenal - West Ham 20. Mars. Noen som har noen tips eller anbefalinger, skal reise alene men er ute etter å få det ganske billig.. Har sett på tipsa i starten av tråden så har sett litt rundt, men tenkte jeg skulle høre om noen hadde noen råtips på billett, pakker, fly osv. og er det vanskelig er det å komme seg fra Gatwick til London?
×
×
  • Create New...