Jump to content

ernsti14

Arsenal Norway
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

About ernsti14

  • Birthday 07/18/1993

Contact Methods

  • MSN
    ernsty_14@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Haugesund

Recent Profile Visitors

599 profile views

ernsti14's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Jeg og en kompis har bestilt billetter til Arsenal - Birmingham den 16. okt, og vi skal ligge på Thistle Euston Hotel. Er det noen som har erfaringer rundt dette hotellet, eller området rundt Euston? Personlig har jeg aldri holdt til så langt nord i byen før, så det kan bli en utfordring. Noen som vet hvor langt det er å gå fra Euston til Arsenal?
  2. Arsenal 4 - 1 Blackpool H FM: van Persie
  3. Det er ikke plass til han og hans personlighet i det stjernegalleriet. Begynner han å skape seg for lite spilletid e.l, gidder ikke Mancini å jobbe med han. Det er enklere for han og hive han ut, og kjøpe en ny. Men kan godt hende jeg tar feil, Mancini og Balotelli har jo jobbet ilag før. Så lenge Balotelli får en god start, og får høy selvtillit tror jeg det går knirkefritt.
  4. Liverpool 2 - 0 Arsenal H FM: Gerrard
  5. Jeg har troen på Shay Given. Han er etter min mening en klassekeeper, som sannsynligvis kan komme på en låneavtale. Ellers håper jeg på en midtstopper som er minst like god som Koscielny, så får den som er i best form få spille. Kan jo leke med navn som Spahic(?), Mertesacker, Jagielka, Cahill, Richards osv. Tror dog vi bare kommer til å få en spiller inn, og det er på midtstopperplassen. Det høres ut på Wenger at han vil beholde 3 av keeperne, og låne ut en. Jeg syns det er tragisk at vi ikke har et klart førstevalg på keeperplassen bare en uke før seriestart. Greit nok med lag som City som har Given og Hart som alternativer, men det er snakk om Fabianski og Almunia... Med dagens tropp, vinner vi ikke PL, så enkelt er det. Om Wenger er naiv nok til å tro noe annet, så blir jeg veldig skuffet, men ikke overrasket.
  6. Vurderer det. Har du anbefalinger om hvor jeg bør kjøpe billetter? Evnt. en pakke, hvor jeg kan få sett mer enn en kamp?
  7. Måtte komme fra deg Har du noen problemer med å skjønne hva jeg mener? Nei, tenkte meg det. Så spar meg for de innleggene EB!
  8. For å skrive det akkurat slik som jeg kommer til å uttale det, blir det slik: Koselny, med en liten sj-lyd som i "hysj", på s-en. Noen som er enige?
  9. Endelig! 2 kjøp før det er gått en uke av overgangsvinduet er slettes ikke gale for å være Wenger. Håper dog på flere signeringer. En midtstopper og en keeper må inn om vi skal ta seriegull. Er det forresten noen som har sett noe av denne gutten? Jeg må ærlig innrømme at det er et ukjent navn for meg, men etter å ha googlet litt, så er han jo 1.86 cm, 24 år og har hatt en fantastisk bra sesong i Lorient. Stoler på Wenger, nå er det bare opp til Vermaelen og Koscielny å skape et godt partnerskap. Jeg tror ikke det skal være et problem, da Vermaelen er en veldig enkel person å bli glad i, etter som jeg har forstått. Vermaelen skapte jo ikke bare et godt partnerskap til Gallas med det samme han kom hit, men han hadde bra samspill ilag med Djourou på trening. Derfor har jeg et lite øye på Djourou i år... skal ikke se bort i fra et sammarbeid mellom Vermaelen og Djourou, om Koscielny trenger tid til å tilpasse seg.
  10. --> QUOTE(Stefan B @ Jul 3 2010, 06:16 PM) 201012[/snapback] Hadde det ikke vært så vanskelig å lokke Tyske spillere vekk fra Tyskland kunne jeg gjerne sett flere av disse i Arsenal. Neuer, Podolski, Schweinsteiger, Özil og Mertesacker er alle spillere jeg gjerne ville hatt i Arsenal. Satt akkurat og tenkte på det samme. Mertesacker og Neuer inn, og jeg vil være storfornøyd!
  11. Når jeg tenker på det, så er det en sykt stor forskjell på bredden i laget offensivt og defensivt. Offensivt har vi Chamakh, Arhsavin, van Persie, Fabregas og Diaby i startoppstillingen. På benken har vi henholdsvis Bendtner, Walcott, Nasri, Rosicky og Denilson. Hvis vi ser i forsvar og på keeperplassen, har vi (om Gallas og Silvestre drar) Almunia, Sagna, Vermaelen, Djourou, Clichy. På benk har vi Fabianski, Eboue, Campbell, Song (det betyr Denilson på DM) og Gibbs. Ser dere det jeg ser? Vi trenger minst en keeper og 2 midtstoppere, hvor en av dem må være bedre enn Campbell og Djourou. Offensivt er vi etter min mening best i Premier League! Grunnen til at Chelsea scorte mer mål enn oss forrige sesong, har mye å gjør med at de er så stabile i de bakre rekker. Kom igjen, Arsene! slå til nå, og fiks forsvaret vårt. Du har ikke mange flere sesonger å gå på.
  12. Diaby viste jo fantastiske takter for Frankrike, til tross for deres forferdelige opptredener. Han kan bli stor neste sesong, og jeg menr det er akkuratt den spillertypen vi trenge på midtbanen ved siden av Fab og Song. Får inderlig håpe at han tar steget opp, slik at han tar plassen til Denilson. Vi har ikke plass til Denilson på midtbanen vår. Vi trenger bare forsterkninger defnsivt, det vil si ny keeper og 2 nye midtstoppere. Tror selv på en ny midtstopper, og at Gallas og Silvestre går. Det er alt for dårlig, og vi vil måtte slite for 4. plassen, som vanlig.
  13. Arsenal 3 - 0 Fulham H FM: Arshavin Sorry for at det ble litt sent...
  14. Arsenal 4 - 2 Man City H FM: van Persie
  15. Budsjett (uten spillersalg) = ca. £30 millioner INN: Naldo/Hangeland/Cahill - En god midtstopper som erstatter for Gallas - £10 - £14 millioner ---------------------- - En reserve midtstopper. Forhåpentligis en ung en - £4 - £6 millioner Marouane Chamakh - En midtspiss som er god i lufta og med føttene - Free transfer Sebastien Frey - En rutinert, fransk keeper, som er trippelt så god som Almunia - £14 - £16 millioner UT: Mikael Silvestre - Gått ut på dato - Free transfer William Gallas - Står uten kontrakt - Free transfer Manuel Almunia - Har vist gjentatte ganger at han ikke er god nok - £4 - £6 millioner Phillipe Senderos - Ønsker seg ikke tilbake til Arsenal - £4 - £8 millioner Dette går opp i budsjettet, og vil styrke tallen vår betraktelig!! Vil vi vinne trofeer neste år, må Wenger sette opp en hadleliste av denne kaliber. Det er også viktig at vi beholder våre gjenværende spillere. Håper også på en kontraktforlengelse med Campbell. Noen synspunkter? Jeg vet en del vil selge Eduardo og Denilson, men så lenge vi ikke trenger pengene, vil jeg beholde de.
×
×
  • Create New...