Jump to content

mdaniels1

Arsenal Norway
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About mdaniels1

  • Birthday 09/17/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Narvik, Nordland

mdaniels1's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Nei vet du hva... Begge kortene var soleklare. Når Eboue for 2(!) advarsler av dommer om å fjerne seg, og han fortsatt står helt inntill ballen uten å i det hele tatt røre seg derifra - ja da fortjener han gult kort. Og sparket på Modric er på nippet til direkte rødt kort. Ballen var ikke i nærheten, og han løfter beinet og sparker ned Modric helt uten videre. At Modric er hard i duellen i forkant unskylder ikke akkurat det. Han hadde flaks at han fikk vist gult kort nr 2, og ikke direkte rødt - noe jeg mener han burde ha. Den episoden der han fikk det første gule korte kan man jo spør seg hvorfor dommeren bruker så uendelig lang tid. Dommeren går bort fra spilleren og Eboue har sagt i fra at han skal slutte å klage å stiller seg foran ballen for å STILLE OPP MUREN. Det er jo ikke sånn at han går å stiller seg foran ballen for at Tottenham må vente med å slå den. SÅ dum er ikke Eboue selv om han gjør mange rare feil.
  2. Her var det dessverre mye å ta tak i. 1. Ingen grunn til å dra inn Denilson her, og det er Nasri som spiller på den andre kanten. Ikke det at han er noe sterk på akkurat løp heller, men han har andre kvaliteter vi kan bruke. Forøvrig har jeg sett det som er av Arsenalkamper i år, og det er ut i fra disse jeg har gjort meg opp min mening. Eboue varierer veldig, han har flere kamper der han ikke gjør ett eneste godt løp uten ball, han er noe bedre med ballen i føttene. 2. Adebayor har denne sesongen ikke vært i nærheten av å jobbe godt nok, men det forsvarer ikke at andre heller ikke gjør jobben sin. Clichy har heller ikke hatt noen god sesong, men han løper og jobber så godt han kan hver eneste kamp. 3. Jeg kan nevne flere ting som gjør at Eboue ikke er god nok for Arsenal, ihvertfall ikke som høyreving. - Svært svake avslutninger. - Mange ballmiss og pasninger som går direkte til motspillere. - For dårlig innleggskvalitet. Men nå er det heldigvis bare noen uker igjen før Eboue er henvist til benken og Walcott er tilbake. Da får vi en høyreving som går på løp, som er farlig foran mål, og som ihvertfall treffer medspillere en gang iblant med sine innlegg. 1. Nå snakker jeg om når Denilson spilte på vingen. Nå spiller han Sentralt og gjør det like dårlig dær. Det er mange Arsenalspillere som er dårlig for tiden, er bare å innse det. Jeg kan nevne tre spillere fra startelveren; Gallas, VP og Eboue (han har faktsik vært den friskeste på laget i år, bare å gå igjenom alle kampene så ser du det). Nasri har også spillt bra, men synd Wenger ikke ser at han ikke kan spille på vingen. 2. Da er HVERFALL ikke Denilson og song gode nok for Arsenal. Dem har så mange ballmiss at jeg får helt ondt. Dårlig innleggskvalitet har nu så å si halve lage. Kim: Hvis du ser på det annulerte målet så ser du at det er Adebayor og ikke Eboue som feller Woodgate. Den episoden der han fikk det gule korte kan man jo spør seg hvorfor dommeren bruker så uendelig lang tid. Dommeren går bort fra spilleren og Eboue har sagt i fra at han skal slutte å klage å stiller seg foran ballen for å STILLE OPP MUREN. Det er jo ikke sånn at han går å stiller seg foran ballen for at Tottenham må vente med å slå den. SÅ dum er ikke Eboue selv om han gjør mange rare feil.
  3. 1. Det du sier om at han gjemmer seg bort, unngår dueller, og bidrar ikke med et løp. Da må jeg nesten spørre deg hvordan fotballkamp du har sett i det siste? For det kan jo umulig være Arsenal du har sett å Eboue du har sett. Eboue er den eneste spilleren på Arsenal som har gode løp (denne sesongen vel og merke). Se på Denilson som nu spiller på den andre kanten. Der har du en spiller som ikke bidrar med en DRITT! Der har du en spiller som gjemmer seg bort, unngår dueller og ikke bidrar med et løp. Hvis du har sett de siste kampene så har du sett en Eboue som har vært veldig gjennombruddshissig og trør til i taklinger. 2. Det blir jo helt feil og sammenligne deg med Eboue. Da mener jeg med innsatsen som du snakker om. Det er klart du kan sitte i sofaen hjemme og si at; jeg skjønner meg ikke på han der Eboue, æ ville nu ha gjort 100% vær bidige kamp. Men fakta er at du ikke er i samme situasjon som Eboue er. Du spiller ikke i Arsenal du tjener ikke 50 tusen pund i uka. For akkurat sånn er fotballspillere for tiden, det er det bare å se på Adebayor. Han tjener en del penger i uken. og ofrer NULL OG NIKS for klubben. 3. Nevn minst 3 ting som tilsier at Eboue er en dårlig fotballspiller. Fordi han gjør litt flere dumme ting enn andre? Som tapapa sier så gjør VP og Gallas like mye dumme ting. Ingen tvil om at Eboue spillte meget godt mot Tottenham. Dette ble desverre fullstendig overskygget av hans oppførsel, og som mest sannsynlig kostet oss seieren. Nå skal det nu sies at Eboue egentlig skulle hatt et gult kort denne kampen. Det var en ting han gjor galt og som ikke er bra og det var sparkinga på modric, men dette er det eneste gule korte han skulle ha hatt denne kampen. hvis du er uenig så fortell meg hva han gjor feil ved det første kortet?
  4. I motsetning til deg, så ser jeg for meg en lysende framtid for Arsenal med Wenger og Eboue på laget. Eboue spilte meget godt så lenge han var på banen. Enig i at utvisningen hans var idiotisk. For min del, så er det likegyldig for meg hvor godt Eboue gjør det på banen. Eboue kunne vært verdens beste spiller for min del, og jeg ville likevel hatt han bort fra klubben. Rett og slett pga oppførselen hans, som til stadighet ødelegger for laget. Jeg ville f. eks aldri kunne tenkt meg å hatt Cristiano Ronaldo i klubben, grunnet hans oppførsel. Wenger må begynne å innse at Eboue rett og slett aldri kommer til å få skikk på oppførselen sin, og dermed kvitte seg med han. Beklage å blande meg inn, men må bare få si nån ting angående Eboue. Eboue er den eneste i klubben som virkelig blør for drakta. Det er ikke EN, ikke EN annen spiller som har samme innstilling som Eboue. Som han sier i intervjuet der han beklager seg, så sier han at det er et lokal derby å da kan det fort bli litt hett i toppen. Da må du vel bare håpe på at Wenger sell VP også? han gjør også mange idiotiske ting. sist var vel mot stoke da han rett og slett skallet ned Sørensen. Angående utvisningen er jeg helt uenig i det første gule korte. Dommeren har snakket ferdig med han og da stiller han seg foran ballen og skal stille opp muren og da kommer plutselig dommeren og viser han det gule korte. HÅPLØST!! Det andre er det ikke nå å si på. Klart gult!
  5. har jo ikke sagt at vi ikke har noen gode keepere i Norge. For det har vi jo en del av. Sier bare jeg syns at man ikke kan sammenligne en spiller fra PL som er etter min mening beste ligaen i verden, mend tippeligaen som er ev av de dåligste. Hehe, nå får du gjennomgå her . Hvor mange fotballigaer tror du det er i verden? Velkommen tilbake Hehe akkurat hvor mange det er i verden vet jeg ikke og akkurat der tok jeg kanskje for hardt i, men la oss si europa da
  6. har jo ikke sagt at vi ikke har noen gode keepere i Norge. For det har vi jo en del av. Sier bare jeg syns at man ikke kan sammenligne en spiller fra PL som er etter min mening beste ligaen i verden, mend tippeligaen som er ev av de dåligste. Du skriver jo nærmest at en keeper i tippeligaen ikke kan være bedre enn enn keeper i premier league. Det er der du er på tynn is. Rent hypotetisk, om Buffon skriver under for Vålerenga i morgen, blir han da dårligere enn Almunia? BE Hvis jeg ligger på tynn is for det jeg skreiv der da har vel du ligget på tynn is så og si igjenom hele topicen. Rent hypotetisk kan også Fabregas selges til Tromsø IL, det blir helt feil og skrive om noe som kan skje helt hypotetisk. Og om Buffon skulle mot all formodning skrive under på en kontrakt med Vålerenga så skal jeg ta tilbake alt jeg sier om at en tippeligakeeper og spillere er dårligere enn keepere og spillere i resten av europas beste ligaer, men så lenge det ikke skjer så blir jeg ikke og skifte mening om at en tippeligakeeper er dåligere enn en PL-keeper. Men alle som er inne her treng nu ikke kommentere det BE og resten av Almunia skeptikerne skriver. For uansett hvor mye dem sutrer og klager over Almunia så kommer ikke det til og hjelpe så mye. Velkommen på forumet er du i allefall. Ha en god kveld BE Takk for det. ha en fin kveld du også
  7. Du skriver jo nærmest at en keeper i tippeligaen ikke kan være bedre enn enn keeper i premier league. Det er der du er på tynn is. Rent hypotetisk, om Buffon skriver under for Vålerenga i morgen, blir han da dårligere enn Almunia? BE Hvis jeg ligger på tynn is for det jeg skreiv der da har vel du ligget på tynn is så og si igjenom hele topicen. Rent hypotetisk kan også Fabregas selges til Tromsø IL, det blir helt feil og skrive om noe som kan skje helt hypotetisk. Og om Buffon skulle mot all formodning skrive under på en kontrakt med Vålerenga så skal jeg ta tilbake alt jeg sier om at en tippeligakeeper og spillere er dårligere enn keepere og spillere i resten av europas beste ligaer, men så lenge det ikke skjer så blir jeg ikke og skifte mening om at en tippeligakeeper er dåligere enn en PL-keeper. Men alle som er inne her treng nu ikke kommentere det BE og resten av Almunia skeptikerne skriver. For uansett hvor mye dem sutrer og klager over Almunia så kommer ikke det til og hjelpe så mye.
  8. Jeg kommer ikke til og diskutere mer om Almunia Gustavson diskusjonen fordi det er ingen vits og diskutere den. og BE hva har jeg sagt/gjort vedrørende Almunia Gustavson diskusjonen? Siden du påstår at jeg ligger på tynn is?
  9. Når jeg snakker om svakheter så tenker jeg på i forhold til Fabianski som BE har løst skal stå. For det du har ramset opp kan også sies om Fabianski. han slurver like mye som Almunia i feltet til tider det viste kampen mot Wigan (ligacupen). trur ikke man trenger å se en sammenligning for og skjønne at Cech er bedre å plassere seg. Jeg tror ikke at vi hadde ligget mye høyre oppe med en annen keeper. Grunnen til at vi ligger der vi ligger er vel mere på grunn av laget og ikke på grunn av Almunia. Så og si hele laget har underprestert i år. Angående Agbonlahor scoringa så er jeg meget uengig i hva du og BE og sikkert flere sier at Almunia er skyld i det målet. Gallas blir fraløpt, MEN han gjør jo ingen verdens ting for og i det minste prøve å få tak i ballen, det virker som han ikke bryr seg og bare tenker at denne tar Almunia. Til slutt vil jeg bare si at jeg syns BE er en meget go debbatant og vil ikke stemple han som en ``Almuniahater``. Jeg syns bare at noen kommentarer som han skriver blir for tåpelige. Spilte for samme klubb som mikel. Jeg syns det rett og slett blir patetisk og sammenligne en ex-tippeliga spiller med en spiller som spiller fast før Arsenal. Generelt egentlig uansett keeper i England, Spania, Italia etc. Når Gustavson blir fast på et stort lag i Europa så kan man begynne og sammenligne de 2.
  10. Hvem vet om Almunia er bedre enn Gustavson? Var ikke Almunia like ukjent da Arsenal hentet han kanskje...??? Om Almunia var ukjent da han ble hentet av Arsenal vet jeg ikke, men når han spiller på Arsenal så går æ utifra at han e bedre en Gustavson. Det er vel egentlig ikke noe og diskutere om.
  11. Hei, og velkommen til forumet Cesc for life. Det er fint at du gjør en innsats og leser mange innlegg og historikk etc før du skriver ett innlegg. Dette borgere for en god debattant. Jeg er imponert over at du har dratt fram et snart 2 år gammelt sitat fra meg der jeg skriver at jeg ikke har noe imot Almunia. Jeg innrømmer at jeg ikke vet i hvilken setting jeg har sagt det, men jeg kan fortelle deg at jeg ikke har noe imot ham som person, og jeg syntes han passet perfekt som reservekeeper da han var det i Lehmann tiden. Jeg regner med at det er der du har sitatet mitt fra. Som førstekeeper for Arsenal så synes jeg han er sjokkerende dårlig. Han har knapt nok en god keeperegenskap. Dette har jeg diskutert uttallige ganger og i uttallige tråder. Dessuten er han 31 år. Fabianski er 24 (tror jeg) og han har mye større potensiale enn Almunia og jeg mener at han allerede nå er langt bedre enn spanjolen. Ang. kamptråder. Kamptråder er til for å diskutere kampen og prestasjoner i kampen. Dersom jeg mener at Almunia har hatt en dårlig inngripen i en kamp (eller flere ) så mener jeg at det er den rette plassen å ta opp dette. Jeg mener at han har gjort flere feil i flere kamper og derfor har han blitt debattert i flere kamptråder. Av det du har sitert meg på så er første setning ett tullesvar på ett tulleinnlegg fra Cyclobs. Resten mener jeg oppriktelig. Ja, det finnes hauger av keeper som er bedre enn Gustavson. Det er ikke det som er poenget. Det jeg egentlig ville oppnå med det innlegget er at vi kan cashe inn på en keeper som gjør oss dårligere. Vi kan bruke Fabianski som er et talent uten like og det finnes erstatninger for Almunia som er rimeligere, Gustavson kommer gratis da han er bosmanspiller. Til sist vil jeg bare nevne for det at når du skriver, og hvis du ønsker å bli tatt seriøst, så skriv det du selv mener ikke nødvendigvis hva Wenger mener. Med andre ord, bør du gi slipp på "Wenger knows". Det er få ting som irriterer meg mer enn noen som argumenterer med akkurat dette Ha en fortsatt god formiddag. BE Men hvis han gjør oss så dålig som du påstår. Hvordan kan det da ha seg at vi ligger på en femteplass? For et lag som Arsenal så er en femteplass langt under hva man forventer. Men når du skriver i kamptråder at f.eks som jeg trur du skreiv i Chelsea kampen der Almunia hadde en klasseredning, men istedefor og være positiv så ser du heller på det negative med å si at Almunia stod feilplassert. Det kan godt være at Almunia stod feilplassert. Det vet kanskje du bedre enn meg, men hvorfor bry seg om noe sånt når han redder den? Jeg personlig syns ikke han har noen svakpunkter bortsett fra som du sier kommunikasjon med lagkameratene. Nå skal det også sies at det ikke bare er Almunia sin skyld at vi ligger der vi ligger, hele laget har underprestert denne sesongen. Jeg har veldig lyst på ny keeper, fordi jeg mener Almunia ikke holder PL-nivå, men når det står mellom Fabianski og Almunia så vil jeg heller ha en keeper som er eldre og har mere rutine i steden for og sette på en 24-åring som har spilt et fåtall PL-kamper. Angående det du skriver med at jeg skreiv Wenger Knows. så er jeg enig i at det ikke hører hjemme her og må bare beklage det. Ha en fortsatt fin ettermiddag!
  12. BE! jeg har lest igjennom kamptråder og denne tråden og må si du imponere meg. Du har klaga over almunia i over et år nu. Hylt etter Fabianski i hele denne sesongen, og bare snakket negativt om han på alle kamptråder så og si. Leste lenger bak i forumet at du sier at du ikke har noe imot Almunia. ( vell og merke en gang i 2007) ``Hadde jeg kunne bestemme hadde jeg solgt han for 1 pund på flekken. Helt oppriktelig og ærlig så mener jeg at en keeperduo med Fabianski og Gustavson er bedre enn Fabianski og Almunia. Jeg tror også at Fabianski ville ha stått framfor Gustavson, men heller Gustavson på benken framfor Almunia`` Vel utfra det jeg ser som står skrevet ovenfor så tviler jeg sterkt på at du ikke har noe i mot Almunia. Du klarer i tillegg og prestere å si at en keeperduo som Fabianski og Gustavson er bedre en Fabianski og Almunia. Da må jeg spør deg hvorfor spiller da Gustavson i Tippeligaen? Nei, dette er rett og slett lavmål fra din side. Du vet like godt som meg at Almunia er og blir bedre enn Gustavson. Han er ikke en keeper i verdens klasse, men han er den keeperen som Wenger enten du liker det eller ei. Så jeg foreslår at du heller støtter Almunia en og bare komme med negative kommentarer. Førdi du vet: Wenger Knows!!
×
×
  • Create New...