Jump to content

ArsenalThomas

Arsenal Norway
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ArsenalThomas

  1. http://arsenalaction.com/2011/05/16/video-...the-villa-game/
  2. I løpet av sommeren ønsker jeg først og fremst at vi skal skifte til 4-4-2, og spille slik som vi gjorde under the Invincibles. Inn må Gary Cahill, Scott Parker, Eden Hazard og eventuelt en ny spiss hvis ikke Walcott omskoleres fra kant. Ut portene på Emirates skal Squilaci, Denilson, Rosicky og Bendtner hvis det blir kjøpt inn en ny spiss.
  3. Nåja, etter det jeg har sett, ser han mer ut som en kloning av fjorårets Ade....
  4. ArsenalThomas

    Thierry Henry

    Synd for Henry dette, unner han virkelig en seier i Champions League!
  5. Arsenal 3 - 1 Bolton FM: Adebayor
  6. Må jo nesten si stakkars Tottenham, men det blir litt galt det å..
  7. Du skriver jo nærmest at en keeper i tippeligaen ikke kan være bedre enn enn keeper i premier league. Det er der du er på tynn is. Rent hypotetisk, om Buffon skriver under for Vålerenga i morgen, blir han da dårligere enn Almunia? BE Edit: ArsenalThomas. Du er ikke særlig flink til å provosere. Det er ikke første gang du prøver, kanskje på tide å lære? Hehe, jeg ler av deg, prøver jeg å provosere deg? Stakars deg da.. For det er nemlig ikke tilfelle!
  8. Jeg synst det blir for dumt at du aldri gir det med denne kritikken rettet mot Almunia. Det er låvmål eller Tottenham nivå over innleggene dine.
  9. Er allerede lagt et innlegg om den stadioen av awb på denne tråden. ja, hva så... Det gjør da vel ikke noe om det kommer frem igjen? Og det er ikke alle som gidder å lese gjennom hele tråden før mann skriver ett innleg.
  10. Mulig det, men har det falt dere inn at han kanskje har en grunn til det...?! Personlige problemer? Været?!? Hvem vet?
  11. Drogba er eit rævhål av dimensjonar, men i form er han verdens beste spiss "Rævhål" faktisk.. og hvorfor er han det? Er bare å sjå på uttalelsar i intervju og i media generelt Bare fordi han vil bort fra Chelsea.. Det er ikke noe galt i det. Er Adebayor også et "rævhål" etter flørten han hadde med Milan og Barcelona i sommer da?
  12. Drogba er eit rævhål av dimensjonar, men i form er han verdens beste spiss "Rævhål" faktisk.. og hvorfor er han det?
  13. Hva med å prøve Text TV? Eller Live.tv2.no EDIT: Det er 1-1 nå Roman Pavljutsjenko for Tottenham og Priskin for Watford.
  14. Jeg tror at Niang er 28 eller 29 år ikke så veldig ung da..
  15. Jeg har hverken sett Pirlo eller Juninho skyte med den samme teknikken som Ronaldo da.
  16. Hva kan være at INGEN andre skyter frispar som Ronaldo da? Hvis man lærer det i barnehagen kunne jo alle andre også gjøre det? For meg ser det ut som at du er kun misunelig på at det er United som har verdensbeste fotballspiller og ikke vi. Hadde vi hatt Ronaldo så hadde du nok ikke brydd deg om at han filmer og slikt. Forresten så gjør igrunn nesten alle fotballspillere det nå til dags. Slik er det bare.
  17. >Arsenal 2 - 0 Tottenham< B FM: Adebayor.
  18. Jaja, men nå er jo Arsenal forsvaret ett par hakk bedre en Pompeys.
  19. West Ham 1 - 3 Arsenal B FM: Nasri.
  20. Det er jo du som leker moderator her da. Men nok om det. .
  21. Du tror ikke Ferguson har nok penger til å betale en bot? jo han har nok mer enn nok penger til å betale bot det hadde bare vært litt løye Har du ikke lært deg STOR FORBOKSTAV og PUNKTUM?
  22. Jeg leste ett sted (tror det nettavisen) at Chelsea er innterresert i og kjøpe Wilshere, men Wenger var lite lysten på og selge sin unge juvel så han er villig til og tilby han 200 ganger mer i lønn en det han har nå.
  23. Enkelt og greit. Micah Richards, Miguel Veloso og Karim Benzema.
  24. Arsenal 3 - Hull. Fm: Adebayor
  25. http://img382.imageshack.us/img382/9642/tottenham2iv3yn2.gif
×
×
  • Create New...