Jump to content

Alexba

Arsenal Norway
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexba

  1. Alexba

    Mikel Arteta

    Denne karen fortjener litt skryt. Ikke like flashy og spektakulær som Cesc, men duverden så solid! Legger med litt pasningsstatistikk: Pass completed: vs Swansea 91% vs BvB 86% vs Blackburn 94% vs Bolton 88% vs Olympiakos 90% vs Totteham 91% vs Sunderland 90% vs Marseille 94% vs Stoke 89% vs Chelsea 94% vs Marseille 92% vs WBA 90% ikke mange midtbanespillere i verden som holder et så høyt snitt. Imponerende!
  2. Alexba

    Arsene Wenger

    At Wenger ikke var til stede på kontoret sitt på Emirates spiller vel liten rolle. Wenger har et stort team rundt seg som tar hand om overgangene og forhandlingene. Ta en titt på navnene som deltok på denne "kursforelesning". Dette var nok et veldig viktig møte + at det beviser at svært få store klubber har managern til stede selv på en viktig dag som deadline day. edit: liste: http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/footballdevelopment/coachingeducation/news/newsid=1671679.html
  3. Helt utrolig hvordan de klarer å fucke opp gang på gang på gang.
  4. http://www.classicfootballshirts.co.uk/
  5. £100mill for 8år på trøya og 15 år på stadion er faktisk ganske lite. Liverpools nye draktsponsor betalte vel hele £80mill for bare 4 år.
  6. Ønsker meg en spiss som vet hvor målet står, og har visst hvor det har stått i flere år. Drømmen er selvfølgelig David Villa.
  7. Alexba

    Arsene Wenger

    OT, men denne er også genial:
  8. David Bentley, for en tosk! Link
  9. Alexba

    Kolo Touré

    Triste greier. Salget er forsåvidt fornuftig, men skulle gjærne sett Kolo i Arsenaldrakt litt til. Takk for tiden i Arsenal. Du har vært en topp spiller og person!
  10. 3-1 Watt med nydelig avslutning. Wilshere Assist.
  11. Den var classy! Kan nesten brukes på fest
  12. Var vår godeste Tom Henning Øvrebø som sendte Chelsea ut gitt.
  13. to eks-arsenalspillere bommet på straffer. hihi
  14. Og der vant Everton. Håper liverpool virkelig fikk kjørt seg i 120minutter. Spilte lenge med 10mann også.
  15. Håper aldri tottenham vinner!
  16. wow, flott film!! Litt av et år vi har vært gjennom. Fikk nesten en tåre i øyekroken.
  17. spurs bygger ny stadium: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ls-stadium.html Skjedde med å lage en blå(hvit)kopi av Emirates a? De vil virkelig være som oss:D
  18. Alexba

    Tippekonkurransen

    Chelsea - Arsenal 1-2 B FM: Captain Cesc!
  19. Det var vel det at han var dritt lei av å bli buet og pipet på hver gang han var involvert i noe gjennom hele kampen. Forsåvidt Evertonfansen sin "feil".
  20. Alexba

    Tippekonkurransen

    West Ham - Arsenal 1-3 B FM: Adebayor
  21. http://www.skysports.com/story/0,19528,12040_4393516,00.html "Arsenal legend Tony Adams and Joe Jordan, were unlikely to follow him" Hadde tatt seg ut, Adams som Tottenhamtrener.
  22. Alexba

    Tippekonkurransen

    Sunderland - Arsenal 0-2 B FM: Adebayor
×
×
  • Create New...