Jump to content

bendik0407

Arsenal Norway
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

bendik0407's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Slutt å siter Wenger! Ikke døm Wenger etter det han sier, men det han gjør. Det han sier er bare løse ord i lufta... Desverre, men sant.
  2. Herre! Svar på spørsmålet mitt! Ikke lur deg unna!
  3. Hva sier du hvis vi ender opp på 3. plass i PL neste år, sammen med en kvartfinale i CL? Det vil si 6 år på rad uten en eneste pokal, skal Wenger fratas alt ansvar, og heller hylle han for ungdomssatsningen?
  4. Hahaha, du er kongen av brannfakler!
  5. Eeeeeeeh... Wenger kan utvikle så mange Carlos Vela'er han vil, men siden flesteparten av dem ikke blir fast inventar i førstelaget er det penger ut av vinduet.
  6. Barcelona stilte med 9 spillere fra akademiet sitt mot oss. Wenger er ikke i nærheten. Har han gjort Denilson, Eduardo, Diaby, Walcott, Eboue, Bendtner, Traore, Vela, Almunia, Fabianski, Senderos og Merida til gull? Nei, nei og atter nei. For hvert talent han utvikler er det 20 andre som mislykkes. Wenger er ikke så unik.
  7. "Wenger and the board have turned this club into a farm, Since 2005 our manager has sold the clubs best players without investing that money back into the team." Hvis Fabregas ryker nå, SKAL Wenger kjøpe en annen spiller av Fabregas kaliber tilbake. Jeg kommer ikke til å tåle synet på at Tottenham spiller CL, og ikke vi... Dette er ditt ansvar Wenger, og hvis du ikke takler ansvaret ved å kjøpe inn klassespillere i sommer, finnes det andre managere som kan gjør det for oss.
  8. Fisefin den drakten Men jeg trodde det var denne vi skulle bruke neste sesong: http://www.oleole.com/media/main/podcasts/...st/newkit10.jpg Vakrere blir det ikke.
  9. Helt klart. Jeg hadde vært storfornøyd hvis vi vant FA cupen! Da kan jeg tåle en 4. plass i PL. Er det noen som i det hele tatt er uenig?
  10. Det er en grunn til at mange forventet at Arsenal ikke engang skulle få CL-plass. Er det da en "seier" i dine øyne oh kanskje greie 3. plassen?. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som synes det er fantastisk å motbevise kritikerne ved og kanskje komme på en 3. plass, kontra en 4./5. plass
  11. Jøsses. Er Arsenal virkelig så dårlig at supporterne tippet 4. plass før sesongen?
  12. Hvis han hadde vært bak roret, kanskje vi ikke hadde hatt det spillermaterialet vi har nå.
  13. Trenger jo ikke være rakettforsker for å se at klubben trengte ny keeper, spiss, og stopper i fjor sommer... Tror muligens noen andre trenere hadde hatt baller til å bruke penger.
  14. Man har baller hvis man tørr å si ifra! Det er 20 år siden vi var inne i en så trofeløs periode. Du mener virkelig ikke at ingen andre trenere kunne gjort en bedre jobb?
×
×
  • Create New...