Jump to content

Oh-To-Be-A-Gooner

Arsenal Norway
  • Posts

    1,010
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Oh-To-Be-A-Gooner

  1. Som alltid strålende magasin. Men må si jeg var skuffet over at kampen mot Mjølner i Narvik i juli 1989 var uteglemt. Jeg gjorde førstegangstjenesten i Harstad og dro til Narvik for å hylle seriemesterne.  Første gang jeg så mine helter live.

  2. Reiser vi kjærringa eller var Liverpool-kampen starten på en tung periode? 

    Det blir nok en kamp der vi trenger en boksåpner og da må Ødegaard starte, etter min mening. Tierney bør få sjansen til å fremstå bedre enn han gjorde før skaden, så han vil jeg også ha i startelleveren. E

  3. 16 hours ago, Tapapa said:

    Hvorfor? 

    Du kan så si.  Edwards har vært en veldig viktig brikke i prosessen med å få Liverpool tilbake til toppen (selvsagt har nok Klopp vært den aller viktigste brikken), men hva han har klart med å kjøpe billig og selge dyrt har vært helt fantastisk. £140M for Couthinho, £60M for Solanke,Ibe og Brewster, og kjøp som Mane og Salah for "småpenger". 

    Nå var sommervinduet et meget bra steg i riktig retning på kjøp, men vi sliter fremdeles med å få solgt spillere for riktig verdi. Sist vi gjorde en god deal på salgssiden var vel Ox (og her var vel Edwards kjøperen så...).  

    Men selvsagt så må Edu få vist seg litt mer får vi gir endelig dom. Og så antar jeg at Edwards havner i Newcastle eller MU.

×
×
  • Create New...